jay כתב:כי בלאט רוצה לנצח, כאן ועכשיו. כל המערכת.
הוויכוח בינינו הוא לא על יכולתו של רייס במשחקים הנ"ל (כולל ההכנה), כי היא הייתה עלובה (ועל כן החלטתו של בלאט), אלא על האם זה בהכרח משקף את יכולותיו כשחקן. בעיניי, ברור שלא. בעינייך, ברור שכן. יותר ברור עכשיו?
ואם בלאט יחתוך את רייס עכשיו - סביר להניח שהוא מסכים איתך.
אני לא מבין את הלהט שלך לקבוע מי ומה הוא רייס, ומהי יכולתו כאשר הוא בשיאו. זה מתפרש בעיניי כילדותיות. בייחוד לאור הטעויות הרבות שאתה צובר במשך השנים.
ישחק גרוע בשלב הבתים - שיחתכו אותו (אם כי פארגו לא היה מרוויח היום מיליונים בצסק"א אם כך מכבי הייתה נוהגת). עד אז - הביאו אותו מסיבות מסוימות, אז הוא צריך לקבל צ'אנס.
JAY, אני חושב שאתה צריך לשתות איזה כוס מים. התגובות שלך לא קשורות בשום דבר לדברים שאני כותב פה או כתבתי בעבר. אתה כנראה מאוד עצבני על משהו ומייחס לי דברים שאנשים אחרים כתבו בפורום.
אין לי שום ויכוח על יכולותיו של טייריס רייס כשחקן שהיה לפני שהגיע למכבי. מעולם לא ראיתי אותו משחק לפני שהגיע למכבי (לצערי, אין זמן או רצון לצפות במשחקי יורוקאפ או במשחקי הליגה הגרמנית). אין לי גם שום "להט" כלפי רייס, לא לכאן ולא לכאן. העובדות הפשוטות הן שאחרי משהו כמו חמישה משחקי אימון שבהן הציג יכולת עלובה (לכל הדעות - כולל שלך), הוא הפך מרכז ראשון לרכז שלישי שרואה 4 דקות למשחק. לא אני קיבלתי את ההחלטה הזו, אלא דייויד בלאט, ככה שאני לא מבין את הטענות שלך כלפיי. אם תקרא דברים שכתבתי, אפילו בת'רד הזה, תראה שהעברתי ביקורת על ההחלטה הזו. אני אפילו מסכים איתך שצריך לתת לו צ'אנס נוסף כל עוד הוא פה.
בלי קשר, יוני צודק בקשר לסגנון שלך כלפי גולשים אחרים. אתה לחלוטין משתולל פה. ולא, אל תשווה את עצמך אליי. אני אולי כותב בחריפות נגד ההנהלה, אבל אני בטח שלא מתבטא בצורה שאתה מתבטא כלפי אחרים. אתה באמת צריך להירגע. אפשר לפחות להתחיל בלקרוא לפני שמגיבים.