פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 4: ריטאס וילנה נגד מכבי - חמישי, 19:00, ערו

07 נובמבר 2013, 22:16

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%

אכן. בכלל, דיוויד בלו נותן משחקים טובים ומראה לא רק קליעה אלא גם עבודה טובה בהגנה, בריבאונד ואסיסטים. אני מרוצה מההחתמה.

אתם אמיתיים? :eek
הוא שמר כל כך רע היום וכל שחקן עבר אותו בקלות שרציתי להקיא
באמת שאין לי מושג איך אפשר להלל אותו על ההגנה אחרי המשחק הזה
אתם בטח תגידו שאני אומר את זה כי אני לא אוהב אותו (מה שלא נכון,אגב)

נו...

לא הבנתי

07 נובמבר 2013, 22:16

itai7 כתב:וסוף סוף שברנו תמנחוס מול ריטאס

אז זה אומר שלא נגיע לפיינל פור השנה?? ;)

07 נובמבר 2013, 22:18

felix_r כתב:אני הזהרתי אותכם, שבלאט ישרוף את אינגלס, שעד היום שיחק 35 דקות בממוצע פעמים בשבוע

חחחח זה מצחיק אותי שבכל פוסט שלך יש את המילה ״בלאט״.
רק בת׳רד הפוליטיקה עדיין לא האשמת אותו, לא הגיע הזמן?

07 נובמבר 2013, 22:24

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:אגב עבודה טובה בהגנה של בלו, ליאור היה עושה משהו כזה? עם ליאור של שלשה 110%

אכן. בכלל, דיוויד בלו נותן משחקים טובים ומראה לא רק קליעה אלא גם עבודה טובה בהגנה, בריבאונד ואסיסטים. אני מרוצה מההחתמה.

אתם אמיתיים? :eek
הוא שמר כל כך רע היום וכל שחקן עבר אותו בקלות שרציתי להקיא
באמת שאין לי מושג איך אפשר להלל אותו על ההגנה אחרי המשחק הזה
אתם בטח תגידו שאני אומר את זה כי אני לא אוהב אותו (מה שלא נכון,אגב)

זה לא מה שאני ראיתי ממנו.
בכל אופן, על מהלך ההגנה האחרון דיוויד בלו חתום ואני חושב שבזה אתה יכול להסכים איתי.

האמת שלא ממש שמתי לב למהלך האחרון אבל אני סומך עליכם
מה שבטוח זה שכל המשחק הוא היה חרא בהגנה וגם פיני אמר את זה

07 נובמבר 2013, 22:27

נמאס שפיני אומר כל הזמן ״מזל גדול, מזל גדול״, כל פעולה חיובית של מכבי וכל פעולה שלילית של וילנה.

07 נובמבר 2013, 22:40

מה שכן הקהל של ריטאס

תענוג

07 נובמבר 2013, 22:49

ציוץ של אינגלס
Love being apart of this team that never gives in!! Great fight! 2 road wins in a row, time to get back to Nokia arena! #home #maccabi

07 נובמבר 2013, 22:56

חנו'ש כתב:
itai7 כתב:וסוף סוף שברנו תמנחוס מול ריטאס

אז זה אומר שלא נגיע לפיינל פור השנה?? ;)

אפשר לשנות את המשפט:
"בכל פעם שמכבי פגשה את ריטאס היא הגיעה לפיינל פור"

07 נובמבר 2013, 23:03

טוב, אז השנה לא נפגוש את צסק״א בגמר, אני מהמר על גורה.

07 נובמבר 2013, 23:24

מישהו יכול להסביר לי איך ריבונו של עולם איבדנו 19 נקודות הפרש? צחוק הגורל הוא שהשחקן הכי גרוע שלנו קלע את סל הניצחון. אולי זה יעיר אותו קצת. העיקר גנבנו ניצחון חוץ נוסף, זה חשוב מאוד. אני עדיין חוזר ואומר, יש לנו בעיית רכז רצינית ביותר, לא יודע כמה מכבי תוכל להחזיק עם השטיק הזה.

07 נובמבר 2013, 23:29

felix_r כתב:אני הזהרתי אותכם, שבלאט ישרוף את אינגלס, שעד היום שיחק 35 דקות בממוצע פעמים בשבוע

אחרי 8 משחקים עוד מוקדם לדבר על שחיקה. זה יכול להיות רלוונטי בהמשך העונה אם יימשך אבל גם בלאט מודע לזה.

מישראל היום:
אי הכשירות המלאה של סמית' תרמה גם היא לכך שאינגלס צריך לשחק יותר בעיקר בליגה. בלאט: "הוא משחק כל כך הרבה כי הוא יכול לעמוד בזה. אני מקווה ומתכנן להוריד לו דקות דרך שיתוף של שחקנים אחרים שנכנסים עכשיו לכושר. זה יעזור לו ויעזור לקבוצה".

08 נובמבר 2013, 00:19

LIAV10 כתב:

חחחח זה מצחיק אותי שבכל פוסט שלך יש את המילה ״בלאט״.
רק בת׳רד הפוליטיקה עדיין לא האשמת אותו, לא הגיע הזמן?

לא באתי להאשים דווקא את בלאט. סמית' פצוע, ולא היה לבלאט הרבה ברירה. עדיין צוות האימון צריך לשים לב למספר הדקות הבלתי הגיוני שאינגלס משחק. חבל אם יפצע או משהו כזה בגלל עומס יתר. אנחנו צריכים אותו מאוד להמשך

08 נובמבר 2013, 00:57

אגב, סל הניצחון של רייס - זה הכל בזכות הכתבה עליו בוואלה!! :tongue4

10 נובמבר 2013, 15:01

כמה הערות על המשחק:
1. קודם כל והכי חשוב - במשחק חוץ ביורוליג הדבר הכי חשוב הוא הנצחון ולא ממש משנה איך וכמה. יותר מזה - לנצח במגרש חוץ לא קל כמו וילנה עם כל כך הרבה איבודים, כל כך הרבה ריבאונדים בהתקפה של היריבה ואחוזי עונשין חלשים זה לא דבר של מה בכך.
2. החזרה של וילנה למשחק נגרמה מכמה סיבות שכולן קרו באורח פלא: יריבה שלא היה לה מה להפסיד ולכן לחצה וזרקה זריקות מטורפות שכמעט כולן נכנסו, מומנטום אדיר של וילנה עם סיוע של הקהל הנפלא, שריקות הזויות של השופטים, טעויות בניהול המשחק של בלאט ועייפות של חלק מהשחקנים. עדיין, לנצח אחרי שהיריבה בכזה מומנטום מטורף ומול קהל כזה זה לא עניין של מה בכך. גם ברצלונה הגדולה איבדה בשנה שעברה בהיכל כמעט את כל ההפרש תוך שתי דקות, כשמכבי הצליחה להגיע מ-14 הפרש ל-3 בלבד ואני לא זוכר מישהו שהמעיט ביכולת של הספרדים בעקבות הקאמבק הזה.
3. עם כל הכבוד לשתי קליעות עונשין ועוד זריקה חופשית ממטר וחצי, המשחק הזה הראה שוב עד כמה לטייריס רייס אין מקום בקבוצה עם יומרות ביורוליג. הוא שיחק כל המשחק לרוחב, בלי ליצור או ליזום כלום וההשפעה שלו על המשחק היתה אפסית. אוחיון היה טוב ממנו בשתי דרגות ואני עדיין לא רואה סיבה שנעימי לא ישחק במקומו.
4. קיצור הרוטציה עושה טוב לקבוצה, אם כי נראה לי שבלאט הלך קצת רחוק מדי עם המהלך הזה ולראייה ג'ו אינגלס שכמעט קרס במחצית השניה. הקריסה הזו נובעת מכך שחסר מנהל משחק נוסף ולכן אי אפשר לתת לאינגלס מנוחה ארוכה מדי. מציאת מחליף טוב לרייס יחד עם הכנסת לנדסברג לרוטציה אמורה לפתור את זה. הבעיה היא שהדבר הראשון כבר לא יקרה העונה.
5. קצת לא ברור לי אם העובדה שאין במכבי גארד שהוא גו טו גאי גרמה לכך שהם הלכו בהתקפה האחרונה פוסט אפ של ג'יימס (שהוא, כידוע, סנטר עם פוסט אפ חלש) או שפשוט השחקנים אילתרו משהו.
6. כמו שאני אומר כבר כמה שבועות - תוסיפו רכז טוב לחבורה הזו ותקבלו קבוצת פיינל פור לגיטימית. יש בקבוצה שחקנים טובים מאוד בעמדות 2-5 אבל משום מה דילגו על העמדה הכי חשובה.

10 נובמבר 2013, 17:42

קודי כתב:כמה הערות על המשחק:
1. קודם כל והכי חשוב - במשחק חוץ ביורוליג הדבר הכי חשוב הוא הנצחון ולא ממש משנה איך וכמה. יותר מזה - לנצח במגרש חוץ לא קל כמו וילנה עם כל כך הרבה איבודים, כל כך הרבה ריבאונדים בהתקפה של היריבה ואחוזי עונשין חלשים זה לא דבר של מה בכך.
2. החזרה של וילנה למשחק נגרמה מכמה סיבות שכולן קרו באורח פלא: יריבה שלא היה לה מה להפסיד ולכן לחצה וזרקה זריקות מטורפות שכמעט כולן נכנסו, מומנטום אדיר של וילנה עם סיוע של הקהל הנפלא, שריקות הזויות של השופטים, טעויות בניהול המשחק של בלאט ועייפות של חלק מהשחקנים. עדיין, לנצח אחרי שהיריבה בכזה מומנטום מטורף ומול קהל כזה זה לא עניין של מה בכך. גם ברצלונה הגדולה איבדה בשנה שעברה בהיכל כמעט את כל ההפרש תוך שתי דקות, כשמכבי הצליחה להגיע מ-14 הפרש ל-3 בלבד ואני לא זוכר מישהו שהמעיט ביכולת של הספרדים בעקבות הקאמבק הזה.
3. עם כל הכבוד לשתי קליעות עונשין ועוד זריקה חופשית ממטר וחצי, המשחק הזה הראה שוב עד כמה לטייריס רייס אין מקום בקבוצה עם יומרות ביורוליג. הוא שיחק כל המשחק לרוחב, בלי ליצור או ליזום כלום וההשפעה שלו על המשחק היתה אפסית. אוחיון היה טוב ממנו בשתי דרגות ואני עדיין לא רואה סיבה שנעימי לא ישחק במקומו.
4. קיצור הרוטציה עושה טוב לקבוצה, אם כי נראה לי שבלאט הלך קצת רחוק מדי עם המהלך הזה ולראייה ג'ו אינגלס שכמעט קרס במחצית השניה. הקריסה הזו נובעת מכך שחסר מנהל משחק נוסף ולכן אי אפשר לתת לאינגלס מנוחה ארוכה מדי. מציאת מחליף טוב לרייס יחד עם הכנסת לנדסברג לרוטציה אמורה לפתור את זה. הבעיה היא שהדבר הראשון כבר לא יקרה העונה.
5. קצת לא ברור לי אם העובדה שאין במכבי גארד שהוא גו טו גאי גרמה לכך שהם הלכו בהתקפה האחרונה פוסט אפ של ג'יימס (שהוא, כידוע, סנטר עם פוסט אפ חלש) או שפשוט השחקנים אילתרו משהו.
6. כמו שאני אומר כבר כמה שבועות - תוסיפו רכז טוב לחבורה הזו ותקבלו קבוצת פיינל פור לגיטימית. יש בקבוצה שחקנים טובים מאוד בעמדות 2-5 אבל משום מה דילגו על העמדה הכי חשובה.

במקרה, יצא מצב ששון ג'יימס הוא אחד השחקנים בקבוצה הכי טובה שלי בפנטזי ליג, אז באופן טבעי מעבר למשחק עצמו אני התמקדתי בו. ברבע השלישי, כשבלאט הוציא את ג'יימס והכניס את סופו, דקה לאחר מכן(משהו כזה) ריטאס התחילו לחזור למשחק. לשון גיימס יש את ה+/- הכי גבוה במשחק הזה כשאף אחד מהשחקנים האחרים לא מדגדג אותו (+16).
דיברו כאן על הכושר של שון ג'יימס , אז רק רציתי להביא נקודה מעניינת.

10 נובמבר 2013, 17:59

שון ג'יימס יצא ברבע השלישי בגלל 3 עבירות. האמת היא שבאותו הרגע התחושה שלי היתה שצריך להשאיר אותו למרות בעיית העבירות כדי לגמור את המשחק אבל בלאט העדיף לשמור אותו לרבע האחרון (החלטה לגיטימית באותה מידה). סופו דווקא טחן את הגנת וילנה במחצית הראשונה ולא היתה להם תשובה אליו, אבל ברבע השלישי הוא איבד כדורים (צעדים ועבירת תוקף שלא ממש היו) והחטיא.

10 נובמבר 2013, 19:36

לג'יימס היתה באמת השפעה טובה על המשחק (למרות שלקחו עליו הרבה ריבאונדים)
פרסם תגובה