ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד אילת - שני, 20:45, 5+ LIVE

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 23:06

jol9 כתב:שאלת חני, אבל אני מניח שזה מיועד לכולם אז:
א - מבחינתי הוא שיחק טוב יותר מהיקמן בכל משחק ומשחק (אולי למעט איזה אחד בודד). אני תמיד אעדיף את השחקן שעובד בשקט, מחפש את החברים,
קבוצתי וכו' ע"פ שחקן שלא רואה ממטר אף אחד חוץ מלוח הנקודות שלו בסוף המשחק. אבל זה באמת סובייקטיבי.
ב - אובייקטיבית, מדובר בשחקן עם קליעה מצויינת, מסירה מצויינת, ראיית משחק מצויינת - אלה החוזקות שלו. מעבר לכך, הוא חוטף לא רע בכלל, ולטעמי גם שומר קבוצתי
די טוב בקטע של ניידות וסגירת חורים פה ושם, אבל זה עדיין לא סגור אצלי.
ג - הוא לא פארקר, אבל הוא בהחלט אחד הסמולים הטובים שעברו במכבי בשני העשורים האחרונים.

יוני, בין מה שאתה אומר פה למציאות אין דבר וחצי דבר. היקמן היה טוב מאינגלס ב- 3 מתוך 6 משחקי היורוליג וברוב משחקי הליגה שהוא שיחק (והיקמן שיחק מעט בליגה). לך תסתכל על הסטטיסטיקות של משחקי הליגה ואולי אז תבין איזה תצוגות נגרות האוסטרלי שלך נתן. הוא היה הגורם הישיר להפסד בחולון עם אחת התצוגות החלשות של זר במדי מכבי שאני זוכר ופלוס מינוס של מינוס 20!!! גם באוסישקין הוא ניגר והיה השחקן השני הכי גרוע במכבי אחרי החור השחור לנדסברג.

קליעה מצויינת אין לו. לא הסטורית ולא על סמך ה- 15 מ- 47 שהוא קולע העונה מחוץ לקשת (בכל המסגרות). חוטף מצויין? 1.5 חטיפות ב- 35 דקות זה לא משהו שמפיל מהכסא. לך תצפה במשחק אתמול ותספור את הנקודות שאינגלס עולה לקבוצה בגלל הגנה רשלנית ובגלל שהוא פשוט מאבד את השחקן שלו פעם אחרי פעם, אבל את זה אף אחד לא יזכיר, או יזכירו כהערת צד בלבד. למה אתה חושב שג'יימס וסופו נמצאים כל הזמן בבעיית עבירות? כי אינגלס הוא שומר גדול?

המשחק היחידי שבו אינגלס לא שיחק בכלל היה המשחק הכי טוב של מכבי בליגה ולי יש את התחושה שהוא מסוג השחקנים שהקבוצה יותר טובה בלעדיו. הוא בטח שלא אחד הסמולים (הוא סווינג, לא סמול) הטובים שהיו בשנים האחרונות והוא בכלל לא מתקרב למה שנתן לך דווין סמית' האפרורי בשנה שעברה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 23:19

jol9 כתב:רוי, כשאתה מזכיר שמות כמו נואל פיליקס בהקשר לאינגלס, אתה בעצם מוציא את התוכן מכל הטיעונים שלך.

ד"א - אני מנחש מה יהיה בהמשך. גם אם אינגלס פתאום יחזור למספרים הטובים שלו ביורוליג וייתן עונת יורוליג מצויינת, אתה לא תפרגן לו, כי זה ירוקן את כל הטיעונים שלך
בשרשור הזה מתוכן. אז בעצם כמו שאני מבין את זה, השחקן הזה מחוק אצלך, רק בגלל כל המאמצים כאן להוכיח לכולם עד כמה הוא גרוע. חבל.

נ.ב - אפרופו פניני. אז סתם שתדע, ששיא הקריירה של פניני ביורוליג מבחינת מדד (וזה הרי מדד איכות ששווה משהו) הוא 22. אינגלס רק ב-6 המשחקים
ששיחק העונה במכבי הגיע ל30, 23, 21 ו-18. ארבעה משחקים שבהם נתן יותר, שווה או מעט פחות לשיא הקריירה של פניני ביורוליג (וזוהי עונתו החמישית במכבי).
אתה רואה שסטטיסטיקה יכולה לעבוד גם נגדך...

המדד הזה לא ממש מעניין כי הוא משקלל דברים שלא קשורים בצורה מאוד מכאנית. זה נותן משקל גדול מדי לריבאונד לדוגמא, ואתה שוכח שאינגלס משחק 35 דקות ופניני מעולם לא שיחק דקות כאלה.

למען האמת אין לי שום בעיה עקרונית עם אינגלס. הוא נראה בחור חביב למדי ויכול מאוד להיות שבתור רול פלייר הוא יכול להיות מצויין. אני עוד לא יודע. יש לי בעיה עם היחס הלא שיוויוני עד לרמת הגיחוך שמקבלים שחקנים שונים, בין אם זה מהמאמן של הקבוצה ו/או פה בפורום. יש שחקנים שמקבלים קיטונות של ביקורת על כל טעות קטנה ויש כאלה שמסריחים את הפרקט בשניים מכל שלושה משחקים, אבל מקבלים קרדיט של הכלאה בין לברון ג'יימס למג'יק ג'ונסון.

הדוגמא הכי בולטת זה אליהו מול אינגלס. שני שחקנים שלא נמצאים בכלל באותו היקום מבחינת כישרון, אבל כשאליהו מקבל סל בפנים כל בפורום זועק שהוא לא שחקן ואברפייד וכו' (והמאמן מספסל אותו) ומצד שני כשאינגלס מאבד את השחקן שלו פעם אחרי פעם, אף אחד לא אומר מילה כאילו זה לא קרה מעולם. זה מה שמעצבן אותי בסיפור הזה, אפילו יותר מהיכולת של שכיר החרב מאוסטרליה שבא לטייל פה לעשרה חודשים ובעוד שנה בכלל לא נזכור שהיה שחקן כזה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 23:25

איזה דיון מוזר, לכל שחקן יש אפס אנד דאונס, כרגע אינגלס בכושר רע, אבל הוכיח שהוא כן איכותי כי לא כל אחד יכול לנפץ סטט' כמו שעשה בהתחלת העונה.
האם הוא כוכב על? לא!
שחקן רע כמו שאתה מציג אותו? בטח שלא!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 נובמבר 2013, 23:26

LIAV10 כתב:איזה דיון מוזר, לכל שחקן יש אפס אנד דאונס, כרגע אינגלס בכושר רע, אבל הוכיח שהוא כן איכותי כי לא כל אחד יכול לנפץ סטט' כמו שעשה בהתחלת העונה.
האם הוא כוכב על? לא!

זה בעצם עוד דיון על אליהו ליאב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 23:32

LIAV10 כתב:איזה דיון מוזר, לכל שחקן יש אפס אנד דאונס, כרגע אינגלס בכושר רע, אבל הוכיח שהוא כן איכותי כי לא כל אחד יכול לנפץ סטט' כמו שעשה בהתחלת העונה.
האם הוא כוכב על? לא!

עובדתית, הוא היה רע יותר מטוב עד עכשיו. יכול להיות שעכשיו הוא יהיה מצויין ב- 20 משחקים ברציפות. אבל איך יכול להיות שכולם חוץ ממנו סופגים ביקורת קשה למרות שהוא היה השחקן הכי גרוע של הקבוצה בלפחות 3 הפסדים העונה? איך יכול להיות שההגנה שלו כמעט ולא מוזכרת? איך אף אחד לא מזכיר תצוגות נגרות של 4 מ- 21 לשלוש בליגה, אבל כשהיקמן מאבד שני כדורים אז כל הפורום מתמלא בנאצות?

למה אפשר לגמור את יוגב, ופניני והיקמן ואפילו את ג'יימס וסופו כשהם לא טובים אבל אינגלס הוא untouchable?
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 23:36

רוי, אתה שמת לב שאתה רבת כאן על פני כמה עמודים איתי ועם יוני, כשאף אחד מאיתנו לא אמר ולא חש את מה שאתה מתאר כלפי אליהו ושנינו אוהבים את אליהו וזה לא מפריע לנו לא להבין את תחושותיך הקשים כלפי אינגלס, כך שאליהו ממש לא קשור לוויכוח.

אגב, לגבי השפעתו של אינגלס על מכבי, ממה שזה נראה לי, דווקא יכולותיו וטיבו של השחקן על המגרש די משפיעים על הקבוצה כולה.
בליגה הוא די חלש, ואני לא יודעת להסביר לך את זה - גם כל מכבי חלשה ביותר בליגה העונה (ואל תכניס לי את המשחק מול אשדוד שחצי קבוצה לא שיחקה בו כמדד למשהו)
ביורוליג הוא היה טוב ברוב המשחקים, וגם מכבי ניצחה ברוב המשחקים.
בשבועיים האחרונים הוא די חלש וכל מכבי מפסידה ונראית רע בשבועיים האחרונים.
קצת קורלציה בין יכולתו של אינגלס לבין היכולת של הקבוצה.
כשהוא טוב כל מכבי נראית יותר טוב, לעומת זאת כמה משחקים מהעונה שעברה אפשר לספור בהם היקמן ניפק סטט' מרשימות ומכבי הפסידה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 נובמבר 2013, 23:37

roy1000 כתב:
האם הוא כוכב על? לא!

עובדתית, הוא היה רע יותר מטוב עד עכשיו. יכול להיות שעכשיו הוא יהיה מצויין ב- 20 משחקים ברציפות. אבל איך יכול להיות שכולם חוץ ממנו סופגים ביקורת קשה למרות שהוא היה השחקן הכי גרוע של הקבוצה בלפחות 3 הפסדים העונה? איך יכול להיות שההגנה שלו כמעט ולא מוזכרת? איך אף אחד לא מזכיר תצוגות נגרות של 4 מ- 21 לשלוש בליגה, אבל כשהיקמן מאבד שני כדורים אז כל הפורום מתמלא בנאצות?

למה אפשר לגמור את יוגב, ופניני והיקמן ואפילו את ג'יימס וסופו כשהם לא טובים אבל אינגלס הוא untouchable?

אולי כי רובינו מתייחסים ליורוליג יותר מאשר לליגה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2013, 23:42

roy1000 כתב:
jol9 כתב:שאלת חני, אבל אני מניח שזה מיועד לכולם אז:
א - מבחינתי הוא שיחק טוב יותר מהיקמן בכל משחק ומשחק (אולי למעט איזה אחד בודד). אני תמיד אעדיף את השחקן שעובד בשקט, מחפש את החברים,
קבוצתי וכו' ע"פ שחקן שלא רואה ממטר אף אחד חוץ מלוח הנקודות שלו בסוף המשחק. אבל זה באמת סובייקטיבי.
ב - אובייקטיבית, מדובר בשחקן עם קליעה מצויינת, מסירה מצויינת, ראיית משחק מצויינת - אלה החוזקות שלו. מעבר לכך, הוא חוטף לא רע בכלל, ולטעמי גם שומר קבוצתי
די טוב בקטע של ניידות וסגירת חורים פה ושם, אבל זה עדיין לא סגור אצלי.
ג - הוא לא פארקר, אבל הוא בהחלט אחד הסמולים הטובים שעברו במכבי בשני העשורים האחרונים.

יוני, בין מה שאתה אומר פה למציאות אין דבר וחצי דבר. היקמן היה טוב מאינגלס ב- 3 מתוך 6 משחקי היורוליג וברוב משחקי הליגה שהוא שיחק (והיקמן שיחק מעט בליגה). לך תסתכל על הסטטיסטיקות של משחקי הליגה ואולי אז תבין איזה תצוגות נגרות האוסטרלי שלך נתן. הוא היה הגורם הישיר להפסד בחולון עם אחת התצוגות החלשות של זר במדי מכבי שאני זוכר ופלוס מינוס של מינוס 20!!! גם באוסישקין הוא ניגר והיה השחקן השני הכי גרוע במכבי אחרי החור השחור לנדסברג.

קליעה מצויינת אין לו. לא הסטורית ולא על סמך ה- 15 מ- 47 שהוא קולע העונה מחוץ לקשת (בכל המסגרות). חוטף מצויין? 1.5 חטיפות ב- 35 דקות זה לא משהו שמפיל מהכסא. לך תצפה במשחק אתמול ותספור את הנקודות שאינגלס עולה לקבוצה בגלל הגנה רשלנית ובגלל שהוא פשוט מאבד את השחקן שלו פעם אחרי פעם, אבל את זה אף אחד לא יזכיר, או יזכירו כהערת צד בלבד. למה אתה חושב שג'יימס וסופו נמצאים כל הזמן בבעיית עבירות? כי אינגלס הוא שומר גדול?

המשחק היחידי שבו אינגלס לא שיחק בכלל היה המשחק הכי טוב של מכבי בליגה ולי יש את התחושה שהוא מסוג השחקנים שהקבוצה יותר טובה בלעדיו. הוא בטח שלא אחד הסמולים (הוא סווינג, לא סמול) הטובים שהיו בשנים האחרונות והוא בכלל לא מתקרב למה שנתן לך דווין סמית' האפרורי בשנה שעברה.

אני אמרתי לך את דעתי על היקמן מול אינגלס. סטטיסטיקה של נקודה לפה נקודה לשם לא תשנה לי כלום בהשקפה. ציינתי גם שזה סובייקטיבי, ואני מקבל דעות הפוכות.

לגבי הליגה - צריכים להגיד את האמת. היכולת של אינגלס בליגה שונה מהיכולת שלו ביורוליג. אני בוודאי לא זוקף את זה לזכותו, והסיפור הזה צריך להתיישר (לכיוון היורוליג)
כמה שיותר מהר יותר טוב.
עדיין, היכולת בליגה זה לא המדד שעל פיו אני שופט שחקן, גם כי לאורך השנים, אני רואה יחסית מעט משחקי ליגה וגם כי היורוליג זה תמיד המדד האמיתי והמעניין
שעל פיו שופטים שחקנים. לכן ה19% האלה פחות מדאיגים אותי. הרבה יותר מדאיגה אותי הירידה שלו באחוזי השלשות ביורוליג...

לא אמרתי שהוא חוטף מצויין, אלא "חוטף לא רע בכלל"...

המשחק הכי טוב של מכבי בליגה היה מול אשדוד, שגם קבוצת המתנ"סים של אור עקיבא מנצחת אותה. נדמה לי שבאותו משחק הצטיינו בעיקר הישראלים, וכל הזרים בקושי שיחקו, ככה
שלא הייתי לוקח את זה כמדד.
יכול להיות גם שאינגלס שומר על עצמו במשחקי הליגה. יכול להיות שיש לו בעיות מצ'אפ ושחיקה (בגלל ריבוי הדקות ביורוליג). שוב, זה לא לזכותו, אבל זה לא מכריע מבחינתי,
בדיוק כמו שהיכולת של ליאור בליגה המקומית לאורך השנים, לא היתה רלוונטית בדיונים עליו, כי כולם התמקדו ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 23:43

חנו'ש כתב:רוי, אתה שמת לב שאתה רבת כאן על פני כמה עמודים איתי ועם יוני, כשאף אחד מאיתנו לא אמר ולא חש את מה שאתה מתאר כלפי אליהו ושנינו אוהבים את אליהו וזה לא מפריע לנו לא להבין את תחושותיך הקשים כלפי אינגלס, כך שאליהו ממש לא קשור לוויכוח.

אגב, לגבי השפעתו של אינגלס על מכבי, ממה שזה נראה לי, דווקא יכולותיו וטיבו של השחקן על המגרש די משפיעים על הקבוצה כולה.
בליגה הוא די חלש, ואני לא יודעת להסביר לך את זה - גם כל מכבי חלשה ביותר בליגה העונה (ואל תכניס לי את המשחק מול אשדוד שחצי קבוצה לא שיחקה בו כמדד למשהו)
ביורוליג הוא היה טוב ברוב המשחקים, וגם מכבי ניצחה ברוב המשחקים.
בשבועיים האחרונים הוא די חלש וכל מכבי מפסידה ונראית רע בשבועיים האחרונים.
קצת קורלציה בין יכולתו של אינגלס לבין היכולת של הקבוצה.
כשהוא טוב כל מכבי נראית יותר טוב, לעומת זאת כמה משחקים מהעונה שעברה אפשר לספור בהם היקמן ניפק סטט' מרשימות ומכבי הפסידה??

אין לי בעיה עם ביקורת על היקמן, אבל אי אפשר לקחת את היציבות של היקמן ולהשתמש בזה נגדו, ומצד שני לקחת את חוסר היציבות הקיצוני של אינגלס ולהשתמש בזה לטובתו, ואני אפילו לא מחובבי היקמן הגדולים.

בלי קשר, זה לא יכול להיות שאינגלס לא סופג שום ביקורת - לא מהמאמן, לא מהעיתונות וגם לא פה בפורום למרות תצוגות כדורסל מבישות. אם היקמן היה משכפל את אותן התצוגות הוא היה נקבר חי על ידי אנשים פה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2013, 23:45

חנו'ש כתב:אולי כי רובינו מתייחסים ליורוליג יותר מאשר לליגה.

היו בקושי 6 משחקים ביורוליג. זה לא אומר כלום לגבי שחקן כל כך לא יציב.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2013, 23:46

roy1000 כתב:
האם הוא כוכב על? לא!

מה שאני אומר בעצם ששחקן שהציג יכולת כמו במשחקים הראשונים הוא לא גרוע, לא כל שחקן יכול לעשות מספרים כאלו, הוא כרגע בירידה.
חוץ מזה שאני לא מבין מאיפה ההכללות האלו, אני מבקר אותו ואני גם אולי היחיד שמגן על היקמן.
הנה הביקורת שלי עליו מהמשחק נגד אילת:

LIAV10 כתב:היום רק יוגב, ג'יימס, סופו וכמובן פניני הגיעו לשחק, לאנדסברג היה בסדר.
כל השאר זוועה, אינגלס היה רע ומי שהכי איכזב הוא היקמן שהיה אפסי, עובר עליו משהו לא טוב.
פרדי מרקיורי (בלו) קיבל היום יותר מידי קרדיט, אומנם לא הזיק אבל גם לא תרם.
השחקן הכי יציב בקבוצה הוא ללא ספק רייס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 26 נובמבר 2013, 23:46

אויש, חלאס עם השטויות. אינגלס הוא הבעיה הקטנה ביותר של מכבי כרגע. שחקן מצוין שהמשחקים האחרונים קצת בדעיכה, אולי כי בלאט חרש עליו מתחילת העונה, אולי זה משהו אחר, אבל שחקן טוב מאוד. למכבי יש בעיות עמוקות יותר, בראש ובראשונה יש לה צמד גארדים תאומים זוועתיים, שבמקום להקל על אוחיון, שבעצמו לא יציב, מחרבים את המשחק הקבוצתי. אגב, ליד רכז איכותי אינגלס לא רק שיחזור לעצמו אלא אף יהיה חד עוד יותר
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 נובמבר 2013, 00:01

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:אולי כי רובינו מתייחסים ליורוליג יותר מאשר לליגה.

היו בקושי 6 משחקים ביורוליג. זה לא אומר כלום לגבי שחקן כל כך לא יציב.

מה שזה אומר שאי אפשר לקבוע כנראה על השחקן כלום לפה או לשם.
הוא לא כוכב על (ואף אחד שפוי לא טען את זה) והוא בטח שלא מהזרים הגרועים שהיו כאן.
הוא שחקן טוב שמראה את יכולותיו יותר ביורוליג ופחות בליגה.
יותר מזה אין לי מה להוסיף!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 27 נובמבר 2013, 00:03

מה זה השטויות האלה על צבע עור וגזענות?
אני יאהב את אינגלס גם אם יהיה שחור כמו שאני יאהב את פארגו גם אם יהיה לבן
מאיפה הבאת את השטות הזאת?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עגל הזהב » 27 נובמבר 2013, 03:28

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:יוגב מתחתן?? :party

רק שלא יעזוב אותה בחופה בשביל רוסיה עם אבא עשיר

חחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותיי :laugh3
עגל הזהב

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2013, 07:36

במשחק נגד אילת ישבתי מאחורי הספסל של מכבי והיה קטע שאינגלס סימן לבלאט שהוא רוצה להתחלף , כשהוא ירד לספסל הוא התנשף כמו מישהו שיש לו אסטמה והיה נראה פשוט גמור...
זה באמת מראה שסוחטים אותו המון . אבל מצד שני אם יש לשחקן הזה איזה שהוא רעיון לעבור ל-NBA בעתיד אז שישכח מיזה כי שם לא משחקים משחק וחצי בשבוע...
אני לא מחבב את היקמן בגלל שהוא שחקן טיפש שהולך הרבה פעמים עם הראש בקיר . יכולת אישית יש לו אבל מישהו צריך לכוון אותו כמו שצריך . במקרה שלו סטט' זה ממש לא הכל כי הוא אלוף בלעשות סטט' טובה בעיקר בגארבז'...
חוץ מיזה שלהגיד משפט כמו " חוץ מריבאונד ואס' , היקמן עולה על אינגלס בהכל..." זה פשוט משפט מגוכחך כי ריב' ואס' זה שני הדברים הכי חשובים בסטט' חוץ מנקודות וההשפעה שלהם על הקבוצה היא הכי גדולה...
אני דווקא הייתי מנסה לנצל את התקופה הפחות טובה של אינגלס כדי לפתוח לו את החוזה ולהאריך אותו בעוד עונה או שתייים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2013, 11:19

yzafrir כתב:במשחק נגד אילת ישבתי מאחורי הספסל של מכבי והיה קטע שאינגלס סימן לבלאט שהוא רוצה להתחלף , כשהוא ירד לספסל הוא התנשף כמו מישהו שיש לו אסטמה והיה נראה פשוט גמור...
זה באמת מראה שסוחטים אותו המון . אבל מצד שני אם יש לשחקן הזה איזה שהוא רעיון לעבור ל-NBA בעתיד אז שישכח מיזה כי שם לא משחקים משחק וחצי בשבוע...
אני לא מחבב את היקמן בגלל שהוא שחקן טיפש שהולך הרבה פעמים עם הראש בקיר . יכולת אישית יש לו אבל מישהו צריך לכוון אותו כמו שצריך . במקרה שלו סטט' זה ממש לא הכל כי הוא אלוף בלעשות סטט' טובה בעיקר בגארבז'...
חוץ מיזה שלהגיד משפט כמו " חוץ מריבאונד ואס' , היקמן עולה על אינגלס בהכל..." זה פשוט משפט מגוכחך כי ריב' ואס' זה שני הדברים הכי חשובים בסטט' חוץ מנקודות וההשפעה שלהם על הקבוצה היא הכי גדולה...
אני דווקא הייתי מנסה לנצל את התקופה הפחות טובה של אינגלס כדי לפתוח לו את החוזה ולהאריך אותו בעוד עונה או שתייים....

בטח שסוחטים אותו יותר מדי. אתה לא יכול לקחת שחקן, שרגיל לשחק 10 דקות פה 15 שם ולטחון אותו 35 דקות פעמים בשבוע. הזהרתי מזה.

דרך אגב, זאת גם הייתה הבעיה של בלו במשחק נגד אילת (כשהוא רב עם בלאט). ביורוליג, למרות ההפסד, בלו השקיע המון ודווקא היה טוב יחסית לעצמו גם בהגנה. אבל הוא כבר לא צעיר, ולא רגיל להשקיע בצורה כזאת, אז במשחק נגד אילת הוא היה די עייף, לא בא באותה האנרגיה, ואז בלאט כעס עליו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2013, 11:49

ובכלל בשביל מה להחזיק סגל של 14 שחקנים אם רק 7 משחקים באופן קבוע ונשחקים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2013, 12:08

yzafrir כתב:במשחק נגד אילת ישבתי מאחורי הספסל של מכבי והיה קטע שאינגלס סימן לבלאט שהוא רוצה להתחלף , כשהוא ירד לספסל הוא התנשף כמו מישהו שיש לו אסטמה והיה נראה פשוט גמור...

כן. רק ל- NBA הוא יעבור כי שם באמת הוא יוכל לשמור על שחקנים. כי ידוע שב- NBA יש שחקנים הרבה יותר איטיים מניצן חנוכי שפירפר אותו. אינגלס לא הולך לשום NBA. הוא לא יכול לשמור על קונוס.

לפני שמחתימים אותו לעוד 4 עונות, אולי כדאי שהוא יפסיק להיות השחקן הכי גרוע על המגרש בכל משחק שני.
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 27 נובמבר 2013, 19:04

jol9 כתב:ובכלל בשביל מה להחזיק סגל של 14 שחקנים אם רק 7 משחקים באופן קבוע ונשחקים?

כי זה יותר משתלם. אין מצב בעולם בו שחקן כדורסל שווה מעל 1.5 דולר\יורו. אפילו מיליון זה מוגזם. 800 אלף דולר לשחקן צריך להיות לגמרי מספיק. למה להיות פראייר ולשלם לשחקנים מעל מיליון? נקנה שחקנים ששווים את המחיר שמשלמים עליהם. היקמן, רייס כל אחד כזה ב300 אלף דולר. הרבה יותר משתלם.
Maccabikid

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־7 אורחים