jol9 כתב:שאלת חני, אבל אני מניח שזה מיועד לכולם אז:
א - מבחינתי הוא שיחק טוב יותר מהיקמן בכל משחק ומשחק (אולי למעט איזה אחד בודד). אני תמיד אעדיף את השחקן שעובד בשקט, מחפש את החברים,
קבוצתי וכו' ע"פ שחקן שלא רואה ממטר אף אחד חוץ מלוח הנקודות שלו בסוף המשחק. אבל זה באמת סובייקטיבי.
ב - אובייקטיבית, מדובר בשחקן עם קליעה מצויינת, מסירה מצויינת, ראיית משחק מצויינת - אלה החוזקות שלו. מעבר לכך, הוא חוטף לא רע בכלל, ולטעמי גם שומר קבוצתי
די טוב בקטע של ניידות וסגירת חורים פה ושם, אבל זה עדיין לא סגור אצלי.
ג - הוא לא פארקר, אבל הוא בהחלט אחד הסמולים הטובים שעברו במכבי בשני העשורים האחרונים.
יוני, בין מה שאתה אומר פה למציאות אין דבר וחצי דבר. היקמן היה טוב מאינגלס ב- 3 מתוך 6 משחקי היורוליג וברוב משחקי הליגה שהוא שיחק (והיקמן שיחק מעט בליגה). לך תסתכל על הסטטיסטיקות של משחקי הליגה ואולי אז תבין איזה תצוגות נגרות האוסטרלי שלך נתן. הוא היה הגורם הישיר להפסד בחולון עם אחת התצוגות החלשות של זר במדי מכבי שאני זוכר ופלוס מינוס של מינוס 20!!! גם באוסישקין הוא ניגר והיה השחקן השני הכי גרוע במכבי אחרי החור השחור לנדסברג.
קליעה מצויינת אין לו. לא הסטורית ולא על סמך ה- 15 מ- 47 שהוא קולע העונה מחוץ לקשת (בכל המסגרות). חוטף מצויין? 1.5 חטיפות ב- 35 דקות זה לא משהו שמפיל מהכסא. לך תצפה במשחק אתמול ותספור את הנקודות שאינגלס עולה לקבוצה בגלל הגנה רשלנית ובגלל שהוא פשוט מאבד את השחקן שלו פעם אחרי פעם, אבל את זה אף אחד לא יזכיר, או יזכירו כהערת צד בלבד. למה אתה חושב שג'יימס וסופו נמצאים כל הזמן בבעיית עבירות? כי אינגלס הוא שומר גדול?
המשחק היחידי שבו אינגלס לא שיחק בכלל היה המשחק הכי טוב של מכבי בליגה ולי יש את התחושה שהוא מסוג השחקנים שהקבוצה יותר טובה בלעדיו. הוא בטח שלא אחד הסמולים (הוא סווינג, לא סמול) הטובים שהיו בשנים האחרונות והוא בכלל לא מתקרב למה שנתן לך דווין סמית' האפרורי בשנה שעברה.