להשבית שחקנים פצועים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

להשבית שחקנים פצועים

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2013, 23:59

אני לא מבין למה מכבי, עם הסגל הרחב שלה, לא משביתה שחקנים פצועים. ברור לחלוטין שסמית' פצוע. הוא איטי ונראה סובל בכל פעם שהוא רץ. אני לא מבין למה הוא משחק. לא עדיף לתת לו לנוח. במילא הוא שילוב נוראי עם אינגלס. אפשר לשים את סמית' על המדף לכמה שבועות בכדי שיחזור 100%. אותו הדבר לגבי ג'יימס. טיוס בריא עדיף מג'יימס פצוע. תנו לג'יימס את הזמן להחלים.

הייתרון היחידי של הבניה לרוחב זה שאפשר להתמודד עם פציעות. לפחות שינצלו את זה במכבי.
roy1000

Re: להשבית שחקנים פצועים

הודעהעל ידי שחף » 06 דצמבר 2013, 00:03

רוי, מצד שני, פיני טען שהוא לא מבין למה ג'יימס לא משחק אחרי שהוא ראה אותו מתחמם לפני המשחק. אם מכבי משביתה את סמית' היא אפילו לא מנצחת בליגה שלנו. למה נראה לך שעכשיו זה יקרה??
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2013, 00:18

זה מאוד נכון רוי.
לא רק שטיוס בריא עדיף על ג'יימס פצוע, זאת בכלל הזדמנות לשנות ולהכניס משהו רענן וטרי לקבוצה.

שחקנים כמו טיוס ופניני לקחו את ההזדמנות ואכלו את הפרקט (והם בין הגורמים המרכזיים לזה שמכבי נראית הרבה יותר טוב
במשחקים האחרונים, ובעיקר לזה שאין לי תחושת בחילה כשאני רואה את המשחקים).
יש גם את לאנדסברג על הספסל שיכול בהחלט להחליף את סמית'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 06 דצמבר 2013, 00:20

jol9 כתב:זה מאוד נכון רוי.
לא רק שטיוס בריא עדיף על ג'יימס פצוע, זאת בכלל הזדמנות לשנות ולהכניס משהו רענן וטרי לקבוצה.

שחקנים כמו טיוס ופניני לקחו את ההזדמנות ואכלו את הפרקט (והם בין הגורמים המרכזיים לזה שמכבי נראית הרבה יותר טוב
במשחקים האחרונים, ובעיקר לזה שאין לי תחושת בחילה כשאני רואה את המשחקים).
יש גם את לאנדסברג על הספסל שיכול בהחלט להחליף את סמית'.

לאנדסברג אחד השחקנים המוכשרים בסגל וכואב לי שהוא לא משחק בכלל ביורוליג וגם בליגה לא מקבל הרבה דקות
אני ממש מקווה שזה ישתנה,בין אם בשיפור ההגנה או בהתגמשות של בלאט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2013, 00:48

העניין הוא שאנחנו תמיד נוטים להתייחס ליכולות של שחקנים בסוג של ערכים מוחלטים.
למשל - לאנדסברג הוא מוכשר מאוד התקפית, אבל אנמי בהגנה. ככלל, זאת אמירה נכונה, אבל היא לא בהכרח מחייבת תמיד.

אני חושב שהיכולות של השחקנים משתנות באופן דרמטי כתלות בסיטואציה. למשל, כשפניני יודע שהוא לא יירד לספסל על כל שטות,
אז הוא משחק עם הרבה יותר ביטחון, קולע יותר טוב, מוסר מצויין וכו'. אותו הדבר יכול להיות גם במקרה של לאנדסברג,
ואז אתה מרוויח שחקן להמשך העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 06 דצמבר 2013, 00:51

לאנדסרג שומר מחורבן נקודה, והיקמן שחקן טיפש נקודה. לא מבין מה הבעיה בלומר את זה.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 06 דצמבר 2013, 03:18

שחף כתב:רוי, מצד שני, פיני טען שהוא לא מבין למה ג'יימס לא משחק אחרי שהוא ראה אותו מתחמם לפני המשחק. אם מכבי משביתה את סמית' היא אפילו לא מנצחת בליגה שלנו. למה נראה לך שעכשיו זה יקרה??

מכבי טובה יותר בלי סמית' לדעתי. השילוב של סמית' ואינגלס הוא נוראי. סמית' פוגע במכבי על המגרש בכושרו הנוכחי. לדעתי, הכי טוב זה להשבית אותו לחודש ולראות אם המנוחה עוזרת לו.

לגבי ג'יימס - הוא צל של עצמו מתחילת העונה. אני חושב שפציעות קשורות לזה איכשהו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 06 דצמבר 2013, 04:12

roy1000 כתב:
שחף כתב:רוי, מצד שני, פיני טען שהוא לא מבין למה ג'יימס לא משחק אחרי שהוא ראה אותו מתחמם לפני המשחק. אם מכבי משביתה את סמית' היא אפילו לא מנצחת בליגה שלנו. למה נראה לך שעכשיו זה יקרה??

מכבי טובה יותר בלי סמית' לדעתי. השילוב של סמית' ואינגלס הוא נוראי. סמית' פוגע במכבי על המגרש בכושרו הנוכחי. לדעתי, הכי טוב זה להשבית אותו לחודש ולראות אם המנוחה עוזרת לו.

לגבי ג'יימס - הוא צל של עצמו מתחילת העונה. אני חושב שפציעות קשורות לזה איכשהו.

בטח שהפציעות קשורות. בלאט שרף את שניהם עוד בעונה שעברה.

בתחילת העונה הזאת הוא התחיל לשרוף את אינגלס, להזכירך, שחקן שהיה רגיל לשחק 10-15 דקות למשחק, ופתאום היה משחק 35 דקות פעמים בשבוע. זאת הסיבה שאחרי החודש הראשון המצוין (בו חלק מן המתלהבים פה בפורום הגדירו אותו כיורש), חלה ירידה די חדה ביכולתו. למזלם של אינגלס וגם של סמית' צץ לו גיא פניני שנכנס לרוטציה ונותן מנוחה לשניהם. אני מקווה מאוד, שפניני ישמור על הכושר הזה מספיק זמן עד אשר סמית' יחזור לעצמו.

השחקן הבא שהולך להישרף הוא בלו. הוא גם משחק הרבה מדי, גם משקיע בהגנה ובריבאונד, מה שלא עשה כל החיים שלו, והוא גם בן 33. היום ראו את זה מצוין, כשבשלב מסוים הוא היה כל כך סחוט, שלא פגע בטבעת בזריקה פנויה לשלוש. זה היה כל כך הזוי (בלו האוטומט לא פוגע בטבעת!) שאפילו בלאט שם לב והושיב אותו לנוח לדקה או שתים. מצחיק, אבל ההחטאה הזאת של בלו אולי הצילה את המשחק למכבי. כי אחרי מנוחה קצרה בלו שב למגרש עם כוחות חדשים ושוב התחיל לקלוע ולשמור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2013, 09:48

בכלל זה לא ברור, למה שחקנים נסחטים כשיש סגל כזה ארוך...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 06 דצמבר 2013, 11:21

jol9 כתב:בכלל זה לא ברור, למה שחקנים נסחטים כשיש סגל כזה ארוך...

דווקא ברור לגמרי
מכבי בונה סגל רחב אבל עם הרבה שחקנים בינוניים וכך יוצא ששלושה-ארבעה שחקנים טובים משחקים הרבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים