המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אכזבה גדולה. לא בכל יום תיפול הזדמנות כזו. בלאט יצא מטומטם והוא האשם הבלעדי על כל שהפקיד את מרבית הרבע האחרון בידיים של התאומים השלומיאלים והפקיר את אוחיון. ידעתי שכך יהיה, זה היה ברור שרייס יתחיל להתפזר עם שטויות במשחקים הגדולים. הוא והיקמן הם אסון קולוסאלי, אין להם מקום במכבי. דווין סמית, כהרגלו, נפקד במשחקים הגדולים.זו הפעם הרביעית בשנתיים האחרונות שהוא פוגש את ריאל, בכל המפגשים הוא עשה בתחתונים. גם אינגלס היה חלש. שורה תחתונה, את המשחק איבדנו באיבודים, בהחטאות המרגיזות של סופו מהעונשין ובהפקדת הרבע האחרון בידיים של שלמיאל ושלמייזל ולא של אוחיון.
roy1000 כתב:itai7 כתב:
לא מבין איך אין לשחקן בושה לעשות פלופ מסריח כזה.
er79 כתב:רודי תמיד היה פרובוקטור, הוא הגרסה הספרדית לפניני
er79 כתב:שאני מדבר על אכזבה אני מתכוון לכיוון שאליו הלך המשחק, ברור שריאל הייתה פיבוריטית ברורה אבל עם האוכל בא התיאבון, מכבי חד משמעית הייתה טובה יותר ועל כן האכזבה. זה שאתה ממשיך להתלהב מרייס שיבושם לך, היכולת האישית שלו לא שווה כלום ושום דבר נגד קבוצות בסדר גודל כזה. ידעתי שהוא יעשה פעולות מטומטמות כדי לנסות להציל את המולדת וייכשל, כמו אחיו התאום היקמן. בהחלט היה מקום לאוחיון, היה צריך בעל בית אחראי על המגרש, הרבע האחרון שפע באיבודים מטופשים ומרגיזים של האחים שעלו לנו ביוקר. לא ברור לי איך אתה ממשיך להסתנוור כל העונה מהשחקנים האלה ולא רואה את זה. זה הכיוון של כל הרבע האחרון, וזו אשמתו הבלעדית של בלאט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים