טופ 16, מחזור 5: מכבי נגד ריאל מדריד- חמישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מחזור 5: מכבי נגד ריאל מדריד- חמישי, 21:45, ערוץ

הודעהעל ידי felix_r » 01 פברואר 2014, 00:03

חבל, שסופו לא שיחק אותה מחליק ולא נחת לו על הראש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 01 פברואר 2014, 02:21

er79 כתב:אכזבה גדולה. לא בכל יום תיפול הזדמנות כזו. בלאט יצא מטומטם והוא האשם הבלעדי על כל שהפקיד את מרבית הרבע האחרון בידיים של התאומים השלומיאלים והפקיר את אוחיון. ידעתי שכך יהיה, זה היה ברור שרייס יתחיל להתפזר עם שטויות במשחקים הגדולים. הוא והיקמן הם אסון קולוסאלי, אין להם מקום במכבי. דווין סמית, כהרגלו, נפקד במשחקים הגדולים.זו הפעם הרביעית בשנתיים האחרונות שהוא פוגש את ריאל, בכל המפגשים הוא עשה בתחתונים. גם אינגלס היה חלש. שורה תחתונה, את המשחק איבדנו באיבודים, בהחטאות המרגיזות של סופו מהעונשין ובהפקדת הרבע האחרון בידיים של שלמיאל ושלמייזל ולא של אוחיון.

לפי התגובה שלך אפשר לחשוב שחטפנו 40 הפרש....
מי בכלל האמין שנגיע למצב שאנחנו מפסידים לריאל בדקה האחרונה מדברים שחלקם לא תלויים במכבי ?
"שורה תחתונה את המשחק איבדנו באיבודים , בהחטאות..." , ואני חשבתי שאיבדנו אותו עוד בחדר ההלבשה לפני המשחק ....
עם כל השחקנים החלשים שלנו שאין להם מקום במכבי , הגענו למצב שהתמודדות על המקום הראשון מול ריאל היא בהחלט אפשרית , ואני אפילו ושב שריאל הולכים למעוד בעוד משחק לפני שיפגשו איתנו שוב...
יוגב אוחיון ממש לא היה מושיע אותנו במשחק הזה והוא היה חלש מאוד . מכבי הייתה צריכה את היכולת האישית של רייס וחבל שבלאט לא נתן לו יותר דקות . אם הוא לא היה קולע את החדירות שלו לפחות הוא היה מוציא מיזה זריקות עונשין ואת זה הוא קולע לא רע . זו גם הסיבה שהיקמן שיחק הרבה למרות השטויות שלו , כשרודי מסובך בעברות אז להיקמן היה יתרון התקפי עליו וגם זה לא נוצל מספיק .
אינגלס לא היה חלש מלבד אותם איבודים שגם הם נבעו ממשהו שהוא ניסה לייצר בהתקפה ולא הלך . הוא קלע לא רע וגם שמר סביר , אפילו הרביץ קצת....

בקיצור , לא תבוסה ולא נעליים !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 01 פברואר 2014, 09:28

שאני מדבר על אכזבה אני מתכוון לכיוון שאליו הלך המשחק, ברור שריאל הייתה פיבוריטית ברורה אבל עם האוכל בא התיאבון, מכבי חד משמעית הייתה טובה יותר ועל כן האכזבה. זה שאתה ממשיך להתלהב מרייס שיבושם לך, היכולת האישית שלו לא שווה כלום ושום דבר נגד קבוצות בסדר גודל כזה. ידעתי שהוא יעשה פעולות מטומטמות כדי לנסות להציל את המולדת וייכשל, כמו אחיו התאום היקמן. בהחלט היה מקום לאוחיון, היה צריך בעל בית אחראי על המגרש, הרבע האחרון שפע באיבודים מטופשים ומרגיזים של האחים שעלו לנו ביוקר. לא ברור לי איך אתה ממשיך להסתנוור כל העונה מהשחקנים האלה ולא רואה את זה. זה הכיוון של כל הרבע האחרון, וזו אשמתו הבלעדית של בלאט.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 01 פברואר 2014, 11:54

roy1000 כתב:
itai7 כתב:

:laugh3

לא מבין איך אין לשחקן בושה לעשות פלופ מסריח כזה.

אהבתי את השדרן הרוסי... הוא קרא לזה ליצנות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 פברואר 2014, 12:55

רודי תמיד היה פרובוקטור, הוא הגרסה הספרדית לפניני
er79

הודעהעל ידי toja27 » 01 פברואר 2014, 13:02

er79 כתב:רודי תמיד היה פרובוקטור, הוא הגרסה הספרדית לפניני

פניני גרסה הרבה יותר מדליקה מרודי. רודי סתם מעצבן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 01 פברואר 2014, 23:13

er79 כתב:שאני מדבר על אכזבה אני מתכוון לכיוון שאליו הלך המשחק, ברור שריאל הייתה פיבוריטית ברורה אבל עם האוכל בא התיאבון, מכבי חד משמעית הייתה טובה יותר ועל כן האכזבה. זה שאתה ממשיך להתלהב מרייס שיבושם לך, היכולת האישית שלו לא שווה כלום ושום דבר נגד קבוצות בסדר גודל כזה. ידעתי שהוא יעשה פעולות מטומטמות כדי לנסות להציל את המולדת וייכשל, כמו אחיו התאום היקמן. בהחלט היה מקום לאוחיון, היה צריך בעל בית אחראי על המגרש, הרבע האחרון שפע באיבודים מטופשים ומרגיזים של האחים שעלו לנו ביוקר. לא ברור לי איך אתה ממשיך להסתנוור כל העונה מהשחקנים האלה ולא רואה את זה. זה הכיוון של כל הרבע האחרון, וזו אשמתו הבלעדית של בלאט.

ההבדל בינינו זה שאתה מסתכל על כל שחקן בנפרד (רייס , אניגלס ....) וטורח לבקר אותם ספציפית . אני מתייחס למכבי כקבוצה . והיא מתפקדת מצויין כרגע .
גם אני לא מתלהב מרייס כמו שאתה חושב אבל גם הוא וגם היקמן וגם איגלס על כל מגרעותיהן הם חלקים חשובים בקבוצה הזאת וכמו כל שחקן יש להם ימים פחות טובים וימים יותר טובים אבל יש להם חלק באיך שהקבוצה ניראת עד עכשיו והיא ניראת טוב .

ברור ששנה הבאה אם יש אפשרות כלכלית להביא שחקנים יותר טובים אז הייתי מעיף מפה את היקמן ורייס על טיל אבל בו נחכה לקיץ ונראה מה המצב רוח של הפדרמנים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים