המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אסף , אתה בחור מאוד אופטימי אם אתה באמת מאמין שהסגל של מכבי עם פארגו הוא הכי טוב באירופה . יותר מיזה , למרות ההישג של הקבוצה שנה שעברה אני חושב שגם שנה שעברה אם מסתכלים שחקן שחקן עמדה עמדה אז הסגל של מכבי הוא לא בין ארבעת הטובים באירופה וזה מה שהפך את ההישג לענק ואת הכשלון של הקבוצות הטובות יותר לצורם במיוחד להם .
השנה קבוצות התחזקו מאוד ולא רק בשחקני NBA והסגל של מכבי פחות מרשים ומורכב מהרבה סימני שאלה (סמית' , ג'יימס , שייר , אוחיון , וגם פאפאס סוג של סימן שאלה) . אם החיבור יצליח כמו שנה שעברה אז יש סיכוי להפתיע למרות שאני די הופתע אם מכבי יצליחו לשחזר את ההישג .
גם אני לא הכי בעד החתמת כספי אבל בוא נגיד שיש שחקנים (במיוחד שחקני בית) שלא אומרים להם לא כמו ששנה שעברה ידעו להחזיר את ליאור אחרי שכבר החתימו את כדיר ואת הנדריקס בעמדה שלו . בכל מקרה כספי בא בסיטואציה שונה לגמרי ממה שהיה פעם במכבי , הוא בא כשחקן מוכח שלא לחוץ לקבל את הדקות שלו כי אין לזה השפעה על המשך הקרירה שלו כך שאני בטוח שהוא לא יעשה פרצופים על הספסל . סך הכל גם הוא וגם פארמר באים להעביר את הזמן ולהנות ולכן אני בטוח שלא יזיז להם לשחק 40 דק' או 5 דק' העיקר לשמור על כושר ולא להפצע .
לגבי פרקינס , בקליפ הוא עובר את המגרש יותר מהר מסופו (-:
בכל מקרה לפי מה שהיה כתוב אחרי הניתוח ומה שאמר הרופא שלו לפני כמה זמן הוא מחלים בקצב מהיר ומפתיע והניתוח עצמו היה מוצלח כך שיש לו סיכוי טוב לחזור לעצמו גם אם לא 100% , עם הנשמה שלו וההשקעה זה יהיה שווה כמו 100%
לגבי הביקורת על ההנהלה , אני כל הזמן שמוע את המילה " ואם " ...אם פארגו לא יעזוב , ואם פאפס יחזור ליכולת מלפני 3-4 שנים , ואם סמית' יתברר כהצלחה, ואם שייר יפתיע...בקיצור סימני שאלה . אני ציפיתי אחרי העונה שעברה שמההנהלה תדע לעשות את הצעד הנוסף כדי לקחת את הגביע כמו שעתה אחרי 1999-2000 שהחתימה את פארקר ונקמה בפאו...וגם בעונה שהביאו את שאראס באסטון והחזירו את פארקר מרומא...אז ידעו לפתוח את הכיס משמעותית לעומת התקציב עונה קודם והפעם זה לא קרה .
er79 כתב:יפה מאוד. נדמה לי שרק לפני שבוע היה כתוב איפשהו שרק בחודש הבא הוא יתחיל לרוץ עם כדור, וגם הפעם הוא מקדים את כל התחזיות. קצב ההתאוששות שלו באמת מרשים, ולכן אני עדיין חושב שכדאי לשמור עליו.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:יפה מאוד. נדמה לי שרק לפני שבוע היה כתוב איפשהו שרק בחודש הבא הוא יתחיל לרוץ עם כדור, וגם הפעם הוא מקדים את כל התחזיות. קצב ההתאוששות שלו באמת מרשים, ולכן אני עדיין חושב שכדאי לשמור עליו.
הסירטון הזה הוא מלפני חודשיים ד''א..תארו לעצמכם מה הוא יכול לעשות היום..
שחר.ג. כתב:כמובן שעם סעיף יצאה ששיך רק למכבי.
קודי כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000674019
yzafrir כתב:יוני , הביקורת שלי נובעת מיזה שאחרי עונה כמו העונה האחרונה שהחזירה אותנו לצמרת (לפחות מבחינת הציפיות ) , כל ההחתמות העונה הם בבחינת הימור ואין כמעט שום מניה בטוחה . פארמר וכספי הם הימור על משך השביתה , שייר , ג'יימס , אוחיון הם חסרי נסיון ברמת היורוליג , פאפאס שחקן מבוגר שנמצא בירידה וקשה לדעת איך יתפקד (בטח אם פארגו יעזוב והעומס יפול עליו ...) ....ברור שיש מצב כמו בכל הימור שהכל יצליח (מה שקרה עונה שעברה ) אבל באותה מידה יש סיכוי שהכל יכשל בגדול .
אתה טוען שגם אם לא יגיע מחליף לפארגו מכבי יכולה להסתדר בלעדיו , איך בדיוק ? מי הגארדים שיש לנו ?
תאר לך מצב שפארמר עוזב (מאוד הגיוני שזה יקרה ) ופאפאס נפצע (לשחקן בגילו זה בהחלט יכול לקרות כמו שקרה לבראון בזמנו...) , עם מי אנחנו נישארים ?
אני לא אומר שצריך לרוץ עכשיו ולהחתים שחקן במקום פארגו כי הסיפור איתו עוד לא סגור (אחרי שיתחילו האימונים נדע יותר) אבל בהחלט צריך להיות מוכנים לכך שהוא לא יחזור וחייבים מחליף....
jol9 כתב:אז אני טוען שגם ללא פארגו, למכבי יש קבוצה, והחלק הראשון של העונה, אמור לתת לקבוצה את הזמן הדרוש בשביל להתחבר ולשחקנים החדשים להראות את כוחם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים