אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך. פארגו יעזוב?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אוגוסט 2011, 14:57

לא ידעתי איפה לרשום אז אני ארשום פה..
התעדכנה הנחיתה של שון ג'יימס..
23.8,שעה 12:30
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 16 אוגוסט 2011, 15:59

quote]
נכון מאוד, מסכים ב100%, ובגלל זה אני כל כך מאוכזב.
לפי ההרגשה האישית שלי, כספי זה ההחתמה היחידה שכמו שכולם אומרים ההנהלה "כפו" על בלאט. זה החתמה שתפגע במרקם הקבוצתי (לא כמו פארמר), ומבזבזת כסף לשווא. אני אישית רוצה לראות יותר את פניני, לראות את סמית' מקבל דקות, את בלו לאיזה 5-10 דקות בעמדה 3 (מול 3 יותר כבדים ופחות זריזים ואתלטיים סטייל מנצ'ינלי, סוארס וכו'..) מאשר את כספי מבזבז כסף ויוצר מרמור[/quote]

מסכים גם אני במאה אחוז, נקווה שיהיה טוב.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אוגוסט 2011, 16:06

אסף , אתה בחור מאוד אופטימי אם אתה באמת מאמין שהסגל של מכבי עם פארגו הוא הכי טוב באירופה . יותר מיזה , למרות ההישג של הקבוצה שנה שעברה אני חושב שגם שנה שעברה אם מסתכלים שחקן שחקן עמדה עמדה אז הסגל של מכבי הוא לא בין ארבעת הטובים באירופה וזה מה שהפך את ההישג לענק ואת הכשלון של הקבוצות הטובות יותר לצורם במיוחד להם .

השנה קבוצות התחזקו מאוד ולא רק בשחקני NBA והסגל של מכבי פחות מרשים ומורכב מהרבה סימני שאלה (סמית' , ג'יימס , שייר , אוחיון , וגם פאפאס סוג של סימן שאלה) . אם החיבור יצליח כמו שנה שעברה אז יש סיכוי להפתיע למרות שאני די הופתע אם מכבי יצליחו לשחזר את ההישג .

גם אני לא הכי בעד החתמת כספי אבל בוא נגיד שיש שחקנים (במיוחד שחקני בית) שלא אומרים להם לא כמו ששנה שעברה ידעו להחזיר את ליאור אחרי שכבר החתימו את כדיר ואת הנדריקס בעמדה שלו . בכל מקרה כספי בא בסיטואציה שונה לגמרי ממה שהיה פעם במכבי , הוא בא כשחקן מוכח שלא לחוץ לקבל את הדקות שלו כי אין לזה השפעה על המשך הקרירה שלו כך שאני בטוח שהוא לא יעשה פרצופים על הספסל . סך הכל גם הוא וגם פארמר באים להעביר את הזמן ולהנות ולכן אני בטוח שלא יזיז להם לשחק 40 דק' או 5 דק' העיקר לשמור על כושר ולא להפצע .

לגבי פרקינס , בקליפ הוא עובר את המגרש יותר מהר מסופו (-:
בכל מקרה לפי מה שהיה כתוב אחרי הניתוח ומה שאמר הרופא שלו לפני כמה זמן הוא מחלים בקצב מהיר ומפתיע והניתוח עצמו היה מוצלח כך שיש לו סיכוי טוב לחזור לעצמו גם אם לא 100% , עם הנשמה שלו וההשקעה זה יהיה שווה כמו 100%

לגבי הביקורת על ההנהלה , אני כל הזמן שמוע את המילה " ואם " ...אם פארגו לא יעזוב , ואם פאפס יחזור ליכולת מלפני 3-4 שנים , ואם סמית' יתברר כהצלחה, ואם שייר יפתיע...בקיצור סימני שאלה . אני ציפיתי אחרי העונה שעברה שמההנהלה תדע לעשות את הצעד הנוסף כדי לקחת את הגביע כמו שעתה אחרי 1999-2000 שהחתימה את פארקר ונקמה בפאו...וגם בעונה שהביאו את שאראס באסטון והחזירו את פארקר מרומא...אז ידעו לפתוח את הכיס משמעותית לעומת התקציב עונה קודם והפעם זה לא קרה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אוגוסט 2011, 17:53

yzafrir כתב:אסף , אתה בחור מאוד אופטימי אם אתה באמת מאמין שהסגל של מכבי עם פארגו הוא הכי טוב באירופה . יותר מיזה , למרות ההישג של הקבוצה שנה שעברה אני חושב שגם שנה שעברה אם מסתכלים שחקן שחקן עמדה עמדה אז הסגל של מכבי הוא לא בין ארבעת הטובים באירופה וזה מה שהפך את ההישג לענק ואת הכשלון של הקבוצות הטובות יותר לצורם במיוחד להם .

השנה קבוצות התחזקו מאוד ולא רק בשחקני NBA והסגל של מכבי פחות מרשים ומורכב מהרבה סימני שאלה (סמית' , ג'יימס , שייר , אוחיון , וגם פאפאס סוג של סימן שאלה) . אם החיבור יצליח כמו שנה שעברה אז יש סיכוי להפתיע למרות שאני די הופתע אם מכבי יצליחו לשחזר את ההישג .

גם אני לא הכי בעד החתמת כספי אבל בוא נגיד שיש שחקנים (במיוחד שחקני בית) שלא אומרים להם לא כמו ששנה שעברה ידעו להחזיר את ליאור אחרי שכבר החתימו את כדיר ואת הנדריקס בעמדה שלו . בכל מקרה כספי בא בסיטואציה שונה לגמרי ממה שהיה פעם במכבי , הוא בא כשחקן מוכח שלא לחוץ לקבל את הדקות שלו כי אין לזה השפעה על המשך הקרירה שלו כך שאני בטוח שהוא לא יעשה פרצופים על הספסל . סך הכל גם הוא וגם פארמר באים להעביר את הזמן ולהנות ולכן אני בטוח שלא יזיז להם לשחק 40 דק' או 5 דק' העיקר לשמור על כושר ולא להפצע .

לגבי פרקינס , בקליפ הוא עובר את המגרש יותר מהר מסופו (-:
בכל מקרה לפי מה שהיה כתוב אחרי הניתוח ומה שאמר הרופא שלו לפני כמה זמן הוא מחלים בקצב מהיר ומפתיע והניתוח עצמו היה מוצלח כך שיש לו סיכוי טוב לחזור לעצמו גם אם לא 100% , עם הנשמה שלו וההשקעה זה יהיה שווה כמו 100%

לגבי הביקורת על ההנהלה , אני כל הזמן שמוע את המילה " ואם " ...אם פארגו לא יעזוב , ואם פאפס יחזור ליכולת מלפני 3-4 שנים , ואם סמית' יתברר כהצלחה, ואם שייר יפתיע...בקיצור סימני שאלה . אני ציפיתי אחרי העונה שעברה שמההנהלה תדע לעשות את הצעד הנוסף כדי לקחת את הגביע כמו שעתה אחרי 1999-2000 שהחתימה את פארקר ונקמה בפאו...וגם בעונה שהביאו את שאראס באסטון והחזירו את פארקר מרומא...אז ידעו לפתוח את הכיס משמעותית לעומת התקציב עונה קודם והפעם זה לא קרה .

לדעתי הסגל עם פארגו הוא החזק באירופה, לכל הפחות אחד מה3-4 הכי חזקים. זכותך להסכים או לא.
למכבי יש 3 גארדים טופ יורוליג (פארמר, פארגו ופאפאס, שבשבילי הוא האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא סימן שאלה). שאייר (שהוא פוטנציאל אדיר, לא מעניין אותי כל החארטות האלה של כן כדורסל מקצועני לא כדורסל מקצועני..) ואוחיון לא יראו הרבה מגרש ביורוליג, לפחות עד סוף השביתה (אם תגיע בכלל) כנראה, וזה בסדר.. סמית' שהוא "נחשב" סימן שאלה, אבל עבר איזה עונה או שתיים ברמה גבוה, נתן מספרים מצוינים (גם באיטליה וגם ביורוקאפ), ולצד פניני שהוא התגלה כשחקן נפלא, לא רק כצלף נטו, ובלו, העמדה סגורה. על הקוו הקידמי אין על מה לדבר. סופו, אליהו, הנדריקס, ג'יימס (שאם הוא נתן הצגות מול סופו, אני לא דואג לגבי ה"סימן שאלה" שלו), בלו ומאצ'בן בליגה ובאדריאטית, זה קבוצה רצחנית.
שמתי לב שבכל הודעה שלך נגד משהו, אתה תמיד מחפש את הפאקים, במקום להסתכל על הצדדים החיוביים. אפשר גם להגיד על בארסה שאין לה סנטר עם משחק גב לסל רציני כמו סופו או מאריץ', שהרכז המחליף שלה הוא נגר בן נגר, שבעמדות 1-2 ההגנה שלהם נראת די מצחיקה. לריאל אין כרגע רכז, אין הגנה בשיט, אין שחקן שיודע לחדור, ו2 סנטרים רכיכות. לפנא חוץ מסאטו, אין שחקן ברמה של טופ 16 בעמדות 3-4. וכו' וכו'..
לדעתי אם הכל יסתדר עם פארגו, ופארמר ישאר עד סוף העונה (בהחלט יש סיכוי כזה), מכבי אחת הפייבוריטיות להניף גביע.
לגבי פרקינס, גם ילד בן 6 רץ מהר יותר מסופו, לא חכמה :) .
ברצינות, אני חושב שהיום החתמה שלו נראת כמו צעד לא רע, אבל כמובן עם אופציית יציאה חד צדדית (של מכבי כמובן), ושכר נמוך העונה, מכיוון שפארמר לא בטוח ישאר עד סוף העונה, ופאפאס, שהוא שחקן מצוין, בשלב זה של הקריירה יכול לתת תרומה יפה במקסימום מקסימום 20-25 דקות.
לגבי הביקורת, שוב, זה בסדר לבקר את ההנהלה שהיא מתנהלת לא בצורה נכונה (ואני מבקר אותה על החתמת כספי), אבל בקיץ שבונים פה את אחת הקבוצות החזקות באירופה, ובכלל זאת מכבי החזקה ביותר מאז הימים של השושלת בתקציב ממש לא מהגדולים באירופה, אפשר לתת קצת כבוד.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 16 אוגוסט 2011, 17:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 16 אוגוסט 2011, 17:56

אם יש דבר שבו אנחנו יותר טובים מאחרים זה במאמן! D:
ובגלל זה בלאט צריך להחליט על שחקנים במסגרת התקציב ולא ההנהלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אוגוסט 2011, 18:03

er79 כתב:יפה מאוד. נדמה לי שרק לפני שבוע היה כתוב איפשהו שרק בחודש הבא הוא יתחיל לרוץ עם כדור, וגם הפעם הוא מקדים את כל התחזיות. קצב ההתאוששות שלו באמת מרשים, ולכן אני עדיין חושב שכדאי לשמור עליו.

הסירטון הזה הוא מלפני חודשיים ד''א..תארו לעצמכם מה הוא יכול לעשות היום..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אוגוסט 2011, 18:04

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:יפה מאוד. נדמה לי שרק לפני שבוע היה כתוב איפשהו שרק בחודש הבא הוא יתחיל לרוץ עם כדור, וגם הפעם הוא מקדים את כל התחזיות. קצב ההתאוששות שלו באמת מרשים, ולכן אני עדיין חושב שכדאי לשמור עליו.

הסירטון הזה הוא מלפני חודשיים ד''א..תארו לעצמכם מה הוא יכול לעשות היום..

לקפוץ :o
וברצינות, קצב ההחלמה שלו די מדהים. כתבו איפשהו שהוא נוסע (על חשבון מכבי) לארה"ב כדי להחלים שם, במקום שמתמחה בדברים האלה הכי טוב בעולם. יקח לו זמן לחזור לכושר משחק, אבל הקצב החלמה שלו די מפתיע.. אפשר להחתים אותו כאיזה בק-אפ למקרה שהשביתה תיגמר מהר
asafb96

הודעהעל ידי שחר.ג. » 16 אוגוסט 2011, 18:10

כמובן שעם סעיף יצאה ששיך רק למכבי.
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אוגוסט 2011, 18:14

שחר.ג. כתב:כמובן שעם סעיף יצאה ששיך רק למכבי.

ברור..
לפי מה שהבנתי הוא גם רוצה כזה (כתבו על זה לפני איזה חודש-חודשיים). אסור לתת לו דבר כזה, בטח סעיף בלי פיצוי. אם מכבי לוקחת אותו כפרוייקט, אז מכבי גם צריכה להינות ממנו אם יצליח להשתקם
asafb96

הודעהעל ידי שחר.ג. » 16 אוגוסט 2011, 18:34

יש מצב לכתבה?
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי קודי » 16 אוגוסט 2011, 18:40

13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 16 אוגוסט 2011, 19:11

קודי כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000674019

היה רצוי שוולק היה טורח לבדוק מה קורה עם הקבוצות האחרות בבית שלנו לפני שפרסם את הכתבה.
הקבוצה מהדרג הרביעי משלמת 3.5 מיליון יורו ביי-אאוטים בשביל להביא 2 כוכבים של קבוצות הצלבה ועוד סנטר אחד טוב. אחר כך היא מחתימה לשנתיים שחקן NBA לגיטימי (וויאצ'יץ), מחתימה את איליאסובה עד סיום השביתה ומדברת גם עם טורקוגלו.
הקבוצה מהדרג החמישי מחתימה 2 שחקנים מרכזיים של אלופת היורוליג בעונה שעברה, את אחד הסנטרים הטובים באירופה, רכז פותח של קבוצת הצלבה ומוסיפה לספסל כמה כשרונות צעירים. אני לא אופתע אם יהיו גם דיבורים על חזרה של גלינארי הביתה.
אפילו הקבוצה מהדרג השלישי שהייתה אמורה להיות סוג של באנקר מביאה את פקוביץ' ומדברת עם וסלי.
זה עוד מבלי להזכיר את הקבוצה מהדרג הראשון שמלכתחילה הייתה קבוצת פיינל-פור ומביאה איזה רודי פרננדז אחד עד סיום השביתה.

מכבי לא יכולה לשבת ולהגיד לעצמה - "טוב, נשלם לאיידסון 1.5 מיליון, מיליון לפארגו, נביא את ג'יימס ושאייר ובמה שישאר נביא איזה די-ג'יי סטרוברי או דווין סמית' ויהיה בסדר." כשהקבוצות בבית שלה מתחזקות בדיוק בדרך שוולק כה מגנה כי מה יעזור לנו אי-שינוי הסגל ותכנית המשחק באמצע העונה אם לא נעפיל בכלל לטופ-16?
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 16 אוגוסט 2011, 19:27

yzafrir כתב:יוני , הביקורת שלי נובעת מיזה שאחרי עונה כמו העונה האחרונה שהחזירה אותנו לצמרת (לפחות מבחינת הציפיות ) , כל ההחתמות העונה הם בבחינת הימור ואין כמעט שום מניה בטוחה . פארמר וכספי הם הימור על משך השביתה , שייר , ג'יימס , אוחיון הם חסרי נסיון ברמת היורוליג , פאפאס שחקן מבוגר שנמצא בירידה וקשה לדעת איך יתפקד (בטח אם פארגו יעזוב והעומס יפול עליו ...) ....ברור שיש מצב כמו בכל הימור שהכל יצליח (מה שקרה עונה שעברה ) אבל באותה מידה יש סיכוי שהכל יכשל בגדול .
אתה טוען שגם אם לא יגיע מחליף לפארגו מכבי יכולה להסתדר בלעדיו , איך בדיוק ? מי הגארדים שיש לנו ?

תאר לך מצב שפארמר עוזב (מאוד הגיוני שזה יקרה ) ופאפאס נפצע (לשחקן בגילו זה בהחלט יכול לקרות כמו שקרה לבראון בזמנו...) , עם מי אנחנו נישארים ?

אני לא אומר שצריך לרוץ עכשיו ולהחתים שחקן במקום פארגו כי הסיפור איתו עוד לא סגור (אחרי שיתחילו האימונים נדע יותר) אבל בהחלט צריך להיות מוכנים לכך שהוא לא יחזור וחייבים מחליף....

אבל אתה לא יכול לבקר משהו שעוד לא קרה...

את הביקורת צריך להשהות עד שנראה מה באמת קורה ומה שווה כל שחקן.

אני גם יכול לצייר תסריטי אימים ולא רק על מכבי, אלא על כל קבוצה שיש (תאר לך את פאו ללא דיאמנטידיס למשל בגלל פציעה או כל דבר אחר).
הסגל של מכבי מונה 14-15 שחקנים, שמחולקים בכל העמדות, ויכולים לשחק בכמה תפקידים.

אז אני טוען שגם ללא פארגו, למכבי יש קבוצה, והחלק הראשון של העונה, אמור לתת לקבוצה את הזמן הדרוש בשביל להתחבר ולשחקנים החדשים להראות את כוחם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אוגוסט 2011, 02:51

אסף , אני לא מזלזל בהנהלה , אני מבקר אותה . זה שני דברים שונים לגמרי .
בכל מקרה הבדל ביני לבינך זה שאני ממש לא מסכים אם זה שהסגל של מכבי (עם פארגו) הוא הטוב באירופה וגם לא בין ה-3-4 הטובים .
הוא שווה פיינל 8 ואולי אולי פיינל 4 עם קצת מזל אבל אני לא רואה את הסגל משחזר את ההישג של שנה שעברה במיוחד כשבונים על שחקן שעלולו לעזוב אותך כל רגע .
תאר לך מצב שפארמר עוזב (הגיוני מאוד ) , אם מי אתה נשאר ?
אם פארגו לא נישאר ולא מביאים מחליף אנחנו בכלל ניהיה בצרות בגלל החור שיווצר .
הסגל מאוזן אבל לא הכי איכותי באירופה כך שהוא תלוי מאוד בחיבור שיווצר . הפסד שניים ברצף ואני מפחד שהכל יקרוס ...
איך הסגל של מכבי הוא הטוב באירופה אם הוא מורכב מכלכך הרבה סימני שאלה ? יכול להיות שהוא יתברר ככזה אבל כרגע אי אפשר להכריז דבר כזה . מה שכן אפשר להכריז שהסגל של מכבי הוא סימן שאלה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחר.ג. » 17 אוגוסט 2011, 04:00

למה? כמות השחקנים המוכחים שיפתחו את העונה גדולה בהרבה מסימני השאלה.
תמונהg]
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי misha » 17 אוגוסט 2011, 04:03

jol9 כתב:אז אני טוען שגם ללא פארגו, למכבי יש קבוצה, והחלק הראשון של העונה, אמור לתת לקבוצה את הזמן הדרוש בשביל להתחבר ולשחקנים החדשים להראות את כוחם.

ללא פארגו למכבי יש קבוצה שתתפלל כל יום שהשביתה לא תיגמר. נהיה חייבים להביא מחליף.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים