ליגת ווינר מח' 19: אילת נגד מכבי - 18:45, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר מח' 19: אילת נגד מכבי - 18:45, ערוץ 1

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2014, 23:56

LIAV10 כתב:טוב, אין לי מה להמשיך בדיון על שחקן שאם היה לובש את הגופיות של מגדל היה מקבל פה מחמאות גורפות ממך.
נקווה שקטש יחזור כדי שנוכל להתמודד איתם בכבוד בגמר.

אתה משווה את סילבן לנדסברג לעודד קטש? ברצינות? את ראית את קטש משחק?
אתה ראית את הסדרה של 99? כי בסדרה ההיא בהחלט נזקקנו לעודד קטש בשביל להתמודד איתם.

סילבן לנדסברג שחקן טוב. הוא גם חור שחור והוא לא עודד קטש וגם לעולם לא יהיה.

אני יודע שיש לכמה מכם אובססיה עם השחקנים של מגדל. אז למען הסר ספק - יש בדיוק שחקן וחצי במגדל שאני מעריך - אלה דאנקן ואליהו.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 18 פברואר 2014, 00:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 פברואר 2014, 23:58

לא ראיתי את קטש משחק, אין לי מושג מה גורם לך לחשוב שעשית השוואה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2014, 00:33

LIAV10 כתב:לא ראיתי את קטש משחק, אין לי מושג מה גורם לך לחשוב שעשית השוואה.

בלי קשר לדיון שהתפתח כאן... הפסדת. היה וירטואוז מסוג מיוחד וייחודי. השחקן המוכשר ביותר שנולד כאן ובטופ 10 לפחות מכל השחקנים ששיחקו כאן.
ג'מצ'י להערכתי היה גדול ממנו אבל פחות מוכשר, ואת מיקי לא ראיתי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 פברואר 2014, 00:39

jol9 כתב:

בלי קשר לדיון שהתפתח כאן... הפסדת. היה וירטואוז מסוג מיוחד וייחודי. השחקן המוכשר ביותר שנולד כאן ובטופ 10 לפחות מכל השחקנים ששיחקו כאן.

עוד כמה שנים אני אהיה במקומך ואספר לנערים בני 17 איך הם הפסידו את...יוגב אוחיון ויניב גרין.
וירטואוז גדול היה גרין, היה מאבד כדורים בוירטואוזיות מטורפת.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 18 פברואר 2014, 03:59

בונא לפי התגובות נראה שהפסדנו.
חופרים עד כמה לאנדסברג, רייס ואינגלס הם חורים שחורים (אולי די עם המונח הזה?)

אני אסכם מחר, אבל אני רק ארשום שהיה חוויה נחמדה לבלות יום שלם עם חברים באוטובוס, ים ועל האש ולקנח עם הקבוצה האהובה הזו :)

(שמובטלים יש זמן גם לדברים כאלו :) )

כבשנו את אילת.
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2014, 10:34

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

עוד כמה שנים אני אהיה במקומך ואספר לנערים בני 17 איך הם הפסידו את...יוגב אוחיון ויניב גרין.
וירטואוז גדול היה גרין, היה מאבד כדורים בוירטואוזיות מטורפת.

:bigsmile3
שחקנים ישראלים כמו שהיו פעם באמת כבר אין, וכאן זה לא קטע של נוסטלגיה. ג'מצ'י היה סופר שחקן ברמות הכי גבוהות באירופה. קבוצות
היו שומרות את מכבי BOX & 1... קטש היה וירטואוז מדהים. שפר היה שחקן גדול. הנפלד היה אחד משחקני ההגנה הטובים באירופה.
היו גם שחקנים אחרים נפלאים כמו גודס ודניאל וגם ספיחים מקבוצות אחרות כמו אמיר כץ וגורדון, אבל שחקנים בלבל הזה יש גם היום.

לפחות זכינו לתקופה גדולה בטניס, אה? :rose
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 פברואר 2014, 10:44

מספיק לי להסתכל על סטטס׳, לראות שלג׳מצ׳י היו משחקים באירופה עם 49 נק׳ זה מדהים, גם בנבחרת.
לצערי יש את נדב שהוא היה עילוי לפי סיפורים, אבל את זה אני לא יכול לראות בסטטיסטיקות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2014, 11:28

jol9 כתב: :bigsmile3
שחקנים ישראלים כמו שהיו פעם באמת כבר אין, וכאן זה לא קטע של נוסטלגיה. ג'מצ'י היה סופר שחקן ברמות הכי גבוהות באירופה. קבוצות
היו שומרות את מכבי BOX & 1... קטש היה וירטואוז מדהים. שפר היה שחקן גדול. הנפלד היה אחד משחקני ההגנה הטובים באירופה.
היו גם שחקנים אחרים נפלאים כמו גודס ודניאל וגם ספיחים מקבוצות אחרות כמו אמיר כץ וגורדון, אבל שחקנים בלבל הזה יש גם היום.

האמת שלא רק שאין לך שחקנים ברמה של ג'מצ'י וקטש, אין לך שחקנים אפילו בלבל של עדי גורדון היום. שחקנים כמו יוגב, פניני, אליוה והלפרין (ואפילו מקל וכספי) פחות טובים מעדי גורדון.
מה שיש לך היום זה שחקנים ברמה של גודס ודניאל.
roy1000

הודעהעל ידי dod » 18 פברואר 2014, 12:09

roy1000 כתב:האמת שלא רק שאין לך שחקנים ברמה של ג'מצ'י וקטש, אין לך שחקנים אפילו בלבל של עדי גורדון היום. שחקנים כמו יוגב, פניני, אליוה והלפרין (ואפילו מקל וכספי) פחות טובים מעדי גורדון.

לא מסכים לגבי כספי. יכול להיות היום שחקן חמישייה בחצי מקבוצות היורוליג.
מה שאי אפשר היה להגיד על דניאל (אולי על גודס כן, אבל הוא היה פצוע יותר מדי מכדי לדעת באמת)
dod

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2014, 21:30

roy1000 כתב:
jol9 כתב: :bigsmile3

האמת שלא רק שאין לך שחקנים ברמה של ג'מצ'י וקטש, אין לך שחקנים אפילו בלבל של עדי גורדון היום. שחקנים כמו יוגב, פניני, אליוה והלפרין (ואפילו מקל וכספי) פחות טובים מעדי גורדון.

עדי גורדון מעולם לא שיחק ברמה הגבוהה באמת, ולכן אי אפשר להגיד עליו שהוא גדול יותר מהשחקנים שציינת.
מקל לא שייך לדיון בינתיים, אבל כספי בהחלט יכול לראות את עצמו במקום מכובד. אבל כמו שאמרת, אין שחקנים עם סטאר קוואליטי כמו של קטש או ג'מצ'י.
אני זוכר תקופות ועונות שלמות, שמשחק שבו ג'מצ'י לא היה שם 20, היה נחשב למשחק חלש שלו. היום גם מהזרים אתה לא מצפה למספרים כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 19 פברואר 2014, 03:12

הבטחתי סיכום:
בשבוע שעבר השתעשעתי ברעיון ליסוע לאילת, בהתחשב בעובדה שאני מובטל אז אמרתי לעצמי שזה יכולה להיות חוויה חביבה, כמעט ויתרתי אבל ברגע האחרון החלטתי שאני הולך על זה.
נסענו ב9:00 אוטובוס די מלא, הגענו באיזור 13:30 עם הרבה מצב רוח, הלכנו לים, על האש ואז ב17:00 יצאנו לכיון האולם.
באמצע הדרך עצרנו ועשינו צעדה למגרש (אחד הדברים המצחיקים- אנשים יצאו לחלונות להסתכל מי אלה המשוגעים האלה עם התופים ששרים בקולי קולות :)

אולם קטן (נראה לי האולם בשוהם יותר גדול, וזה לא מחמאה) רעש של זמבורות שמשגעים לך בשכל (דיייי!),כרוז חופר ורעש של חצוצרה בכל סל של מכבי והתקפה של אילת די מנע מאיתנו לעודד כמו שצריך (דייי 2) ככה שאני לא בונה על זה ששמעו אותנו יותר מדי בטלוויזיה.

ולמשחק- אילת בהתחלה נתנה למכבי לזרוק שלשות חופשיות לחלוטין ויותם ואינגלס ניצלו את זה לפתיחה טובה, מצד שני הם צופפו את הצבע והרביצו חופשי כך שהשופטים שהגיעו עם החלטה של מותר להרביץ (לשני הצדדים אם כי ברבע האחרון זה היה כבר מאוד חריג...) קצת עזרו לאילת בהחלטה הזו ברבע הראשון כי אחוזי השלשות התיישרו ומכבי קצת הסתבכה בקליעות מהצבע והרבע נגמר ביתרון קטן של אילת.
זיזיץ' נכנס לכמה דקות ולא הראה הרבה (מצד שני אי אפשר לשפוט אותו) סופו שקיבל דאבל טים כל פעם שהכדור הגיע אליו התחיל במסירות החוצה ללאנדסברג שקלע 2 שלשות משתי הפינות ומכבי יורדת ביתרון 6 בסיום הרבע (היה נראה כאילו הסל של פניני נקלע בתוך הזמן... אבל אני מניח בזה שלא דיברו על זה כאן שהסל היה אחרי הזמן)

החצי השני אילת התחילה לקלוע ומכבי די הפסיקה לשחק, בדיוק שחשבתי לעצמי שאילת עשתה ריצה של 25-12 ברבע מכבי החזירה בסל, איבוד כדור של כדיר ושלשה משוגעת של גיא ולרבע האחרון אילת יורדת רק ביתרון 2. מכבי המשיכה בשלה והשלימה ריצה של 30-12 שסגרה את הסיפור.

כמה נקודות:
1. כיף לראות את השמחה של ניקו אחרי שסופו נתן שני אסיסטים א-לה ניקו בחצי השני (מסירות לשחקנים שחותכים פנימה אחרי שיש עליו דאבל טים- אחד לריקי והשני ליוגב אם אני זוכר נכון)
2. מדהים לראות את האופי של הקבוצה, להגיע בלי שני שחקנים חשובים, להסתבך בפיגור 9 אבל הקבוצה לא נשברת ועושה ניצחון גדול.
3. חייבים לציין את יוגב עם משחק גדול (אני לא מחסידיו) נקווה שהוא יציג יכולת התקפית כזו גם ביום שישי.
4. יום שהתחיל כמו טיול שנתי והרגיש כמו טיול שנתי בהחלט היה סוג של, היה כיף לשבור את השגרה עם חבר'ה טובים שהולכים עם מכבי לכל מקום.

לסיכום: "ואם אתה לא חלק מזה, אתה לעולם לא תבין"
הפנים לבאזל :)
מקובי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־37 אורחים