roy1000 כתב:אני מציע שתראה איך כל גארד אחרי במכבי עושה את הסגירה הזו. רודי לא מקבל את השלשה הזו על אף אחד אחר חוץ מאינגלס.
ראינו את הסגירה הנהדרת שעשה היקמן לרודריגז. זה היה לפני או אחרי שהוא נתן לו 3 זריקות עונשין במתנה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני מציע שתראה איך כל גארד אחרי במכבי עושה את הסגירה הזו. רודי לא מקבל את השלשה הזו על אף אחד אחר חוץ מאינגלס.
LIAV10 כתב:i don't understand why an asian team plays in europe !!! with 10000 americans and an australian and only 2 zionistes ( there is no israel ) !!! free palestine !! y Hala madrid !!! hasta el final vamos a ganarlo todo !!
לא ידעתי שהם כבר הגיעו ליורוליג.
או שזה אוהד הפועל...
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני מציע שתראה איך כל גארד אחרי במכבי עושה את הסגירה הזו. רודי לא מקבל את השלשה הזו על אף אחד אחר חוץ מאינגלס.
ראינו את הסגירה הנהדרת שעשה היקמן לרודריגז. זה היה לפני או אחרי שהוא נתן לו 3 זריקות עונשין במתנה?
LIAV10 כתב:את ברצינות חושבת שספרד זה לא באירופה?
זאת צורת חשיבה של כדורגלן..
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני מציע שתראה איך כל גארד אחרי במכבי עושה את הסגירה הזו. רודי לא מקבל את השלשה הזו על אף אחד אחר חוץ מאינגלס.
הוא לפחות עשה מאמץ והוא כמעט תמיד שומר מצויין.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:את ברצינות חושבת שספרד זה לא באירופה?
רגע, שאני אבין, אתה מזלזל באמירותיו של הגאון הגדול אלון מזרחי??
של נעליך מעל רגליך!!![]()
אם הוא אמר שספרד זה לא באירופה, אז ספרד זה לא באירופה!!
מקאדו 3 כתב:בוואלה מנסים לעזור לכם בוויכוח בכתבה על האיי קיו ההולך ופוחת משנה לשנה במכבי ...
מכבי לא מוכשרת כמו ריאל אבל היא גם לא חכמה ממנה. אם יש שחקן שמסמל את מידת האיי.קיו כדורסל של מכבי הוא אולי ריקי היקמן. זה שחקן שגם אנשים שמקורבים אליו טוענים שהוא לא אינטליגנטי מספיק. העבירה הרביעית והחמישית שביצע אתמול (ששלחו את ריאל לאסוף ארבע נקודות קלות מהקו) המחישו את כל הסיפור: אחת בניסיון חסר-תוחלת לחטוף כדור, כנראה בשל יתר-התלהבות; שנייה בהגנה, מול הטעייה פשוטה (של רודריגס).
הדרך היחידה של מכבי לשרוד בכבוד משחקים כמו זה אתמול בנויה על בידודים וניצול האתלטיות-היתירה של שחקנים כמו היקמן וטיוס וסמית' על השומרים הלבנים והכבדים שלהם. היקמן צבר אתמול 17 נקודות, כולן באמצעות חדירות לסל. הוא היה כלי נשק התקפי משמעותי מאוד - ובניגוד לשבוע שעבר, אתמול הוא הגיע חד גם לקו העונשין. אבל במקום לשמור על עצמו ברגעי ההכרעה בשביל הקבוצה שלו, הוא ביצע עבירות טיפשיות, סיים את המשחק שלוש דקות וחצי לסיום ועוד העניק למדרידיסטה נקודות בונוס.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:את ברצינות חושבת שספרד זה לא באירופה?
רגע, שאני אבין, אתה מזלזל באמירותיו של הגאון הגדול אלון מזרחי??
של נעליך מעל רגליך!!![]()
אם הוא אמר שספרד זה לא באירופה, אז ספרד זה לא באירופה!!
צודקת, אסור לזלזל בו, יש לו ראש על המותניים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים