המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אם הוא באמת סגור באפס זה סיפור אחר. אבל מדלי לא היה בסטטוס כל כך שונה לפני שנתיים ומכבי הביאה אותו. אני אפול מהכיסא אם מכבי תחתים את תיאודוסיץ', אבל במקרה של דולמן זה עדיין בטווח האפשרי, גם של ההנהלה הנוכחית.
שחף כתב:דושקו אגב דווקא לא בדיוק חובב גדול של אמרקיאים.
NY boy כתב:שמועות כאלה בדרך כלל מתבררות כנכונות מה לעשות. אין עשן בלי אש. מה גם שהשמועות התחילו לפני שהעוזר הגיע לאמן ותראה איזה פלא הוא באמת הגיע לאמן שם שפיטרו את המאמן. ופלא נוסף שדושקו באמת סגר. אז 2 מהדברים התבררו כנכונים, אני מוכן לשים כסף שגם השאר ולכן אני מוכן להתערב שקרסטיץ ודולמן מגיעים לשם בקיץ. דולמן יעשה מה שהסוכן שלו יגיד לו והסוכן שלו מן הסתם חושב שלהגיע למאמן שלו, בקבוצה שתהיה שלו, עם צ'ק פתוח והרבה יותר כסף זה עדיף מה לעשות.
NY boy כתב:שחקנים בדרך כלל לא מחליפים סוכנים שמביאים להם חוזי עתק. יש דבר כזה שנקרה אצל שחקנים אמונה, הם תמיד חושבים שהם הכי טובים ובכל מקום הם יהיו טוב, ולכן גם רובם ככולם הולכים אחרי הכסף. אתה חושב שפארגו יחליף סוכן שהביא לו 2.5 מיליון דולר ברוסיה במקום לשלוח אותו בחצי לתל אביב האהובה? ברור שלא. הוא מרוצה מהסוכן והוא מאשים את מסינה ולא את הסוכן שלו אני מבטיח לך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים