טייריס רייס: "כשמכבי הסכימה למה שביקשתי, זה היה מאוחר מדי"

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טייריס רייס: "כשמכבי הסכימה למה שביקשתי, זה היה מאוחר מד

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יולי 2014, 21:21

אני מניח שהוא התכוון הפעם שהדעה פה של אנשים משתנה מהר ובקיצוניות מדי ואני מסכים איתו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יולי 2014, 21:24

כשבן אדם אומר שאין גארד אירופאי שהוא מעדיף על פני רייס אז אני מנסה להבין מאיה זה בא . על סמך התצוגות שלו בסוף העונה ?
הוא שווה מיליון אבל להגיד שאין אף גארד אירופאי שהוא מעדיף על פניו זו הגזמה פראית...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יולי 2014, 21:44

הדעות של אנשים בדרך כלל משתנות בהתאם לתוצאות וההישגים. רייס סחב אותנו להישג הכי גדול שקיים בכדורסל האירופאי, ולכן הדעה לגביו השתנתה בקיצוניות.
הנוסחה באמת פשוטה מאוד. יכולת רעה= ביקורת בהתאם. יכולת טובה=שבחים בהתאם. באמת לא מבין למה לא מפנימים את זה פה.

רייס שווה ספציפית למכבי הרבה כסף. לא רק שהוא לחלוטין הוכיח את עצמו באירופה, זה קרה במכבי(!!). כמה שחקנים כאלה כבר יש???
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 17 יולי 2014, 00:03

חייב לציין שזה קצת מוזר...
רייס היה צריך לקבל לפי החוזה החתום 650 אלף דולר, הוא ביקש בערך 900 אלף (הוא אומר פחות ממה שחימקי הציעו, ולפי הכתבה מדובר על 2 מיליון לעונה...) והוא אומר שמכבי כן הסכימה להעלות לו את החוזה ככה שאפשר להסיק שהיא הציעה בערך 800-750 אלף דולר...
ז"א פער של 150-100 אלף דולר, והוא אומר שמכבי לא היתה בכיוון...

אני אישית לוקח הכל בעירבון מוגבל, יכול להיות שטייריס רוצה לשמור על השם שלו והכי קל זה לזרוק את זה על מכבי.

נניח ומכבי היו מציעים לו מיליון בסוף הקיץ כמו שהוא ביקש, וחימקי היו מציעים לו 2 מיליון- האם באמת הוא היה נשאר? סלחו לי אבל אני בספק (הוא הרי צריך להאכיל את הילד שלו...)

אני לא מאשים אותו לרגע, פשוט מעלה את זה על השולחן. לא כל מה שרשום/אומרים זה ודאי במאה אחוז.
נערך לאחרונה על ידי מקובי בתאריך 17 יולי 2014, 00:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
מקובי

הודעהעל ידי התנין » 17 יולי 2014, 00:07

אתה יכול גם להסתכל על זה מהכיוון ההפוך - למה מכבי פוצצה את המו"מ בגלל 200 אלף דולר (שזה אגב מלא מלא כסף!)? אם הוא מוכן לשחק פה בפחות מחצי לעומת חימקי, אין סיבה שירד עוד וגם מכבי צריכה לבוא לקראתו.
התנין

הודעהעל ידי מקובי » 17 יולי 2014, 00:12

התנין כתב:אתה יכול גם להסתכל על זה מהכיוון ההפוך - למה מכבי פוצצה את המו"מ בגלל 200 אלף דולר (שזה אגב מלא מלא כסף!)? אם הוא מוכן לשחק פה בפחות מחצי לעומת חימקי, אין סיבה שירד עוד וגם מכבי צריכה לבוא לקראתו.

ברור.
לא מזלזל בכסף וכד'.
אני רק אומר שלפי הכתבה מכבי לא היתה בכיוון למרות שהיא הציעה לו שדרוג (החוזה שלו היה 650, אם נוסיף שדרוג נגיע לאיזור 750 בערך)
הוא אומר במפורש שהוא היה מוכן לחתום בפחות מחצי ממה שהוא מקבל בחימקי- ז"א נניח 900.

קיצור- זה נשמע כאילו הוא מוציא את מכבי הרעה ואותו סופר טוב שהיה מוכן לבוא לקראת מכבי ולוותר על יותר ממיליון דולר...

בת'כלס- אם היו לו 2 הצעות: ממכבי מיליון וחימקי 2 מיליון אני בספק אם הוא היה לוקח את של מכבי, ולא משנה מה שהוא אומר כרגע...(ושוב- לא מעביר עליו ביקורת)
מקובי

הודעהעל ידי Maccabikid » 17 יולי 2014, 00:17

לפי מה שאני הבנתי, הציעו לו שדרוג במכבי, הוא חשב שהוא שוה 900-מיליון וזה מה שדרש במומ מול מכבי, בנוסף, היו לו הצעות לקבוצות אחרות, בסכומים גבוהים מאלו שמכבי הציעה, גם ממה שרצה, אבל לא במידה מטורפת, כשראה שמכבי נתקעת על איזור ה750 נגיד הוא פתח במומ מול קבוצות אחרות על מנת לעלות את ההצעה שלהם, את חימקי הוא הצליח לעלות עד 2 מיליון דולר, ואז, רק כשאמר למכבי יש לי 2 מיליון דולר ביד מחימקי, הסכימו להביא לו את ה900 שביקש בהתחלה, אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי..
Maccabikid

הודעהעל ידי misha » 17 יולי 2014, 00:25

מקובי כתב:
התנין כתב:אתה יכול גם להסתכל על זה מהכיוון ההפוך - למה מכבי פוצצה את המו"מ בגלל 200 אלף דולר (שזה אגב מלא מלא כסף!)? אם הוא מוכן לשחק פה בפחות מחצי לעומת חימקי, אין סיבה שירד עוד וגם מכבי צריכה לבוא לקראתו.

ברור.
לא מזלזל בכסף וכד'.
אני רק אומר שלפי הכתבה מכבי לא היתה בכיוון למרות שהיא הציעה לו שדרוג (החוזה שלו היה 650, אם נוסיף שדרוג נגיע לאיזור 750 בערך)
הוא אומר במפורש שהוא היה מוכן לחתום בפחות מחצי ממה שהוא מקבל בחימקי- ז"א נניח 900.

קיצור- זה נשמע כאילו הוא מוציא את מכבי הרעה ואותו סופר טוב שהיה מוכן לבוא לקראת מכבי ולוותר על יותר ממיליון דולר...

בת'כלס- אם היו לו 2 הצעות: ממכבי מיליון וחימקי 2 מיליון אני בספק אם הוא היה לוקח את של מכבי, ולא משנה מה שהוא אומר כרגע...(ושוב- לא מעביר עליו ביקורת)

אבל ההצעה מחימקי הגיעה אחרי שמכבי לא הלכה לקראתו ורק אז הוא התחיל לבחון אופציות אחרות. ברור שהוא היה בוחר את ההצעה של חימקי אבל גם הוא לא חלם שיקבל משהו כזה, ואם הילדים שמנהלים את מכבי היו פועלים במהירות במקום (כמו במקרה עם לאנגפורד) לחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת וכל שחקן יהיה מוכן לחכות ולשחק פה תמורת פחות, אז הוא כנראה היה עדיין במכבי. אני מאמין לו כי ככה מכבי מתנהלת בשנים האחרונות ואף אחד לא באמת מופתע. ואחרי זה עוד שואלים למה שחקנים שפורצים פה לא נשארים.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר, שמואל1 ו־25 אורחים