המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:אפילו וואלה עם מחמאה לאוחיון(בשביל להראות נטרליות כמובן)...אבל אנחנו? בשביל מה? הכי כיף לשקוע בקקה..מבטיח לכם שתראו מימני יותר תגובות עם הרבה אופטימיות!!!
מכביסט30 כתב:מעצבן אותי שרנדל כזה מסורבל בפוסט.. אם היתה לו יכולת לשים את הכדור בפשטות בטבעת אחרי שהוא מצליח לסובב את השחקן שלו במקום לנסות איזה משהו מוזר ולא יעיל, הוא היה שחקן כמעט מושלם.
my man כתב:תגידו מה הסיפור של רנדל עם היינס?- הוא מגן עליו כל הזמן כאילו הוא אחיו הקטן שאוכל מכות...
my man כתב:פארגו עם מדד מינוס 4
ankram כתב:בתכלס אין הרבה מה לעשות , זה השחקן הכי יקר בסגל וברור לי שהוא לא יוחלף.
נאלץ להביא גארד במקום היינס ועוד שחקן לעמדה 4-4.5 ולהתפלל שיוגב את הגארד החדש יוכלו לנווט את הסירה כמה שיותר רחוק,בטח במשחקים שפארגו גורם יותר נזק מתועלת.
בתכלס נשאר לי רק לקטר.
ankram כתב:בתכלס אין הרבה מה לעשות , זה השחקן הכי יקר בסגל וברור לי שהוא לא יוחלף.
נאלץ להביא גארד במקום היינס ועוד שחקן לעמדה 4-4.5 ולהתפלל שיוגב את הגארד החדש יוכלו לנווט את הסירה כמה שיותר רחוק,בטח במשחקים שפארגו גורם יותר נזק מתועלת.
בתכלס נשאר לי רק לקטר.
jol9 כתב:אני מניח שמה שיקרה זה שמאריץ' ישוחרר ובמקומו יגיע סנטר אחר שהקריירה שלו בדרך לבית הקברות.
מחליף ראוי לפונקציה העיקרית שמילא פניני, כנראה לא נקבל. מקסימום שחרור של לינהארט.
jol9 כתב:אני מניח שמה שיקרה זה שמאריץ' ישוחרר ובמקומו יגיע סנטר אחר שהקריירה שלו בדרך לבית הקברות.
מחליף ראוי לפונקציה העיקרית שמילא פניני, כנראה לא נקבל. מקסימום שחרור של לינהארט.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מניח שמה שיקרה זה שמאריץ' ישוחרר ובמקומו יגיע סנטר אחר שהקריירה שלו בדרך לבית הקברות.
מאריץ' מקבל 40 אלף דולר לחודש. זה יקר מדי לסנטר שלישי. יגיע לפה זיזיץ' כלשהו במקומו.
jol9 כתב:ארבעים? נראה לי פחות, לא?
תשמע, הלוואי עליי 40 אלף דולר לחודש. הייתי תורם למכבי לא פחות ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים