אני מכבי, מי אתם בכלל!?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אני מכבי, מי אתם בכלל!?

הודעהעל ידי tzachMTA » 23 פברואר 2015, 01:07

משחק נהדר, מקווה שיסתום להרבה פרשנים בשקל פה בארץ את הפה, מכבי לעולם לא מגיעה למשחק מול אף קבוצה ישראלית, כאנדרדוג. פשוט לא.
tzachMTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 פברואר 2015, 01:08

Roni1 כתב:תמונה

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 23 פברואר 2015, 01:26

tzachMTA כתב:משחק נהדר, מקווה שיסתום להרבה פרשנים בשקל פה בארץ את הפה, מכבי לעולם לא מגיעה למשחק מול אף קבוצה ישראלית, כאנדרדוג. פשוט לא.

זה לעולם לא יקרה...
הם צריכים ת'רייטינג...אם לא היו מכינים את הקהל והצופים שהולך להיות "סופר דופר קלאסיקו של הלייף ושל הכדורסל הישראלי" לא היו צופים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 23 פברואר 2015, 03:51

לא רק שהוא לוקח כל משפט של כל פרשן אהבל כתורה מסיני ,הוא גם כאילו שוכח שיש דברים מעבר ,ושיש פסיכולוגיה וניסיונות של הורדת לחץ.
יש לו טבע גם מתוך משפט שלם לקחת 4 מילים ולסדר את זה ,אז אמרו??אז מה?
אז זה יהפוך את ירושלים לאלופת אירופה ואת מכבי לקבוצה בלאומית ,יש מציאות ועובדות ,אנחנו קבוצת טופ יורוליג שכל שבוע מתמודדים ברמות הגבוהות ביותר ומשחקים שני ו3 משחקים בשבוע ,והם מבלבלים בשכל ומנצחים את נהריה והרצליה ומוכרים לעצמם שהם בשוונג וחזרו לכושר יופי טופי.
4הלוווווווווווווו לא לפתוח את הפה יותר מידי יש עוד משחקי אליפות ,וכולם יודעים איך זה שפותחים את הפה יותר מידי מקבלים בסוף תמכה ותנקמה ,בואו נהנה מהיום ונחזור לשתוק ולעבוד ,ואנחנו לעודד .
אני גם חושב שכמצאפ ,לההפועל תל אביב יש מצאפ יותר טוב מאשר לירושלים ,הפועל הגנתית יותר טובה ומקשה עלינו ,,סקוור דווקא מקשה על פארגו ולוחץ ושומר טוב ומעצבן אותו ,ובכלל הם יותר מגוונים ומאומנים.
אני מקווה שהם יגיעו לגמר נגדנו ולא ירושלים
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2015, 12:36

Holiday_Armadillo כתב:מספיק עם ההתרפסות כבר!

''הם לקחו לנו את הלפרין!'', ''הם לקחו לנו את ליאור!'', ''הם לקחו לנו את דונטה! השחקן הכי טוב ביקום!'', ''חייבים את מקל! אסור שהוא יהיה אצלם! זה שובר שוויון!''

אנחנו אלופי אירופה, אלופי המדינה, מחזיקי הגביע - מה הם?! מחזיקי גביע השוקו? אז נפתח עידן חדש בגביע שוקו?
אז הם פינו את הזבל שלנו וייקחו עוד שחקן שחוץ מלגנוב אליפויות לא עשה שום דבר בקריירה שלו?

אנחנו מכבי ואנחנו לא חייבים אף שחקן! שחקנים חייבים אותנו!

וכשאין שום סיבה על הנייר שננצח, אנחנו עדיין ננצח כי אנחנו מכבי

זה יפה, אבל איפה הייתם לפני המשחק? :beee
כאשר אמרתי באשכול ההימורים שאנחנו נביס את ירושלים, אז רק יוסי22 בא באותה הגישה. כל השאר התחילו לשקשק!
אוהד מכבי אמיתי מאמין בלב שלם שבכל יום בשנה מכבי תנצח כל קבוצה באירופה, ואם זה יום חג, אז גם קבוצת NBA!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 23 פברואר 2015, 12:38

felix_r כתב:זה יפה, אבל איפה הייתם לפני המשחק? :beee
כאשר אמרתי באשכול ההימורים שאנחנו נביס את ירושלים, אז רק יוסי22 בא באותה הגישה. כל השאר התחילו לשקשק!
אוהד מכבי אמיתי מאמין בלב שלם שבכל יום בשנה מכבי תנצח כל קבוצה באירופה, ואם זה יום חג, אז גם קבוצת NBA!

וואללה? אני דווקא אמרתי שירושלים ינצחו ב- 40 ושהלפרין יקבל חוזה בספרס מייד אחר המשחק.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2015, 12:43

roy1000 כתב:
felix_r כתב:זה יפה, אבל איפה הייתם לפני המשחק? :beee

וואללה? אני דווקא אמרתי שירושלים ינצחו ב- 40 ושהלפרין יקבל חוזה בספרס מייד אחר המשחק.

אז אתה בסדר, אם כי לא אמרת את זה לפרוטוקול באשכול ההימורים ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי dod » 23 פברואר 2015, 13:00

כהרגלי יצאתי נעל עם פסימיזם מוגבר.
נראה לי שזה מתגבר עם הגיל ;)
dod

הודעהעל ידי צ'שר » 23 פברואר 2015, 13:03

שמואל1 כתב:לא הייתה התרפסות, אלא ריאליסטיות. מכבי לא הייתה טובה בשבועות האחרונים (ואני מקווה שהגביע הזה יחזיר את הקבוצה ליכולת המצופה), ואילו ירושלים שיחקה מצויין.
מכבי הגיעה מוכנה ולקחה את זה בצדק.
כמו כן, אני מזכיר שאנחנו רק בחודש פברואר. זה לא הזמן להיכנס לאופוריה. יש עוד זמן עד התואר החשוב באמת.

עזוב שמואל אתה סתם עושה מעצמך צחוק. אחרי כל ניצחון של הפועל בליגה ומשחק פחות טוב שלנו אתה הופך אותם לפייבוריטים ברורים מולנו. טוען שאין לנו סיכוי ושלברון סמית יותר טוב מדווין.

אמרתי גם לפני המשחק שכל הדיון הזה בכלל מביך. הפועל ירושלים היא קבוצת יורוקאפ חלשה. אם לרגע הייתי מחליף את השמות של הקבוצות ל.. נגיד לובליאנה מצד אחד ואולימפיאקוס מהצד השני, היית אומר שלסלבונים שי סיכוי??? שלקבוצת יורוקאפ חלשה יש סיכוי לנצח קבוצת יורוליג באופן עקבי? ועוד על תואר???? נו באמת! אנחנו מקום ראשון בליגה בפער עצום, ניצחנו את ירושלים במשחק הקודם ב-20 הפרש, במשחק הנוכחי ב-20 הפרש (קל) והיד עוד נטויה.

אני מקווה שלא ראית את המשחקים של הירושלמים לפני המשחק מול אילת, כי אם ראית ואתה עדיין טוען שהם היו בכושר טוב אז אין לך מושג. הם שיחקו מזעזע ונראה נורא נגד אשדוד וראשון וניצחו א-ך ו-ר-ק בזכות חולשת היריבות.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 פברואר 2015, 21:00

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מספיק עם ההתרפסות כבר!

''הם לקחו לנו את הלפרין!'', ''הם לקחו לנו את ליאור!'', ''הם לקחו לנו את דונטה! השחקן הכי טוב ביקום!'', ''חייבים את מקל! אסור שהוא יהיה אצלם! זה שובר שוויון!''

אנחנו אלופי אירופה, אלופי המדינה, מחזיקי הגביע - מה הם?! מחזיקי גביע השוקו? אז נפתח עידן חדש בגביע שוקו?
אז הם פינו את הזבל שלנו וייקחו עוד שחקן שחוץ מלגנוב אליפויות לא עשה שום דבר בקריירה שלו?

אנחנו מכבי ואנחנו לא חייבים אף שחקן! שחקנים חייבים אותנו!

וכשאין שום סיבה על הנייר שננצח, אנחנו עדיין ננצח כי אנחנו מכבי

זה יפה, אבל איפה הייתם לפני המשחק? :beee

אני חברה בדת הנאחס, אני לא מתכוונת להגיד אם יש לי תחושה טובה או רעה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים