22 מאי 2015, 22:28
yzafrir כתב:לא מסכים איתך .
אין אף זר בירושלים שהייתי לוקח לפני זר שלנו חוץ מהיינס .
שכחת את טיוס ...
אם מכבי ישכלו ללב את היינס ולאומי רק כדי לתת דקות מנוחה ליוגב בעיקר המשימות הגנה אז זה יסיק בשביל שהוא יחזיק עד סוף העונה.
22 מאי 2015, 22:42
22 מאי 2015, 23:27
felix_r כתב:שכחת את לינהארט, אלכסנדר וסופו
22 מאי 2015, 23:53
22 מאי 2015, 23:55
roy1000 כתב:yzafrir כתב:לא מסכים איתך .
אין אף זר בירושלים שהייתי לוקח לפני זר שלנו חוץ מהיינס .
שכחת את טיוס ...
אם מכבי ישכלו ללב את היינס ולאומי רק כדי לתת דקות מנוחה ליוגב בעיקר המשימות הגנה אז זה יסיק בשביל שהוא יחזיק עד סוף העונה.
יוגב - לאומי
פארגו - היינס
סמית' - היינס
רנדל - כהן
טיוס - כהן
קיצ'ן (מקי) - טימור
הלפרין - רייט
דונטה - רייט - אריאל
אליהו - גפני
תומפסון - גפני
יש למכבי אפס עומק. איזה יתרונות יש לך? פארגו? סמית'? טיוס הוא לא ייתרון על תומפסון. הסיכויים של מכבי בסדרה כזו לא ממש טובים.
23 מאי 2015, 03:27
יוסי22 כתב:פארגו , סמית , רנדל וטיוס הם שחקני טופ יורוליג ולכן הם יתרון מובהק על כל הרכב של ירושלים , מנגד יש למכבי בעיה קשה בעומק וברוטציה בגלל החוק הרוסי .
בתקווה שנקבל ביום ראשון משחק קליל כמו ביום ראשון ושחיפה -אילת יגרר לחמישה משחקים מכבי תוכל להתכונן בראש שקט ל-3 משחקים מול חיפה ואז לעוד 2 מול ירושלים ..סה"כ 5 משחקים בחודש , אין שום סיבה בעולם שהחמישיה לא תשחק 35 דקות מתוך 40 הדקות , שיורידו אימונים אם יש עומס ..
23 מאי 2015, 11:21
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:פארגו , סמית , רנדל וטיוס הם שחקני טופ יורוליג ולכן הם יתרון מובהק על כל הרכב של ירושלים , מנגד יש למכבי בעיה קשה בעומק וברוטציה בגלל החוק הרוסי .
בתקווה שנקבל ביום ראשון משחק קליל כמו ביום ראשון ושחיפה -אילת יגרר לחמישה משחקים מכבי תוכל להתכונן בראש שקט ל-3 משחקים מול חיפה ואז לעוד 2 מול ירושלים ..סה"כ 5 משחקים בחודש , אין שום סיבה בעולם שהחמישיה לא תשחק 35 דקות מתוך 40 הדקות , שיורידו אימונים אם יש עומס ..
אתה יכול להגיד "טופ יורוליג", אבל זה על הנייר בלבד. אני לא רואה איזה ייתרון עצום של פארגו על רייט ושל סמית' על דונטה ושל רנדל על אליהו. אלה דברים שמאוד תלויים ביום. מצד שני, יש לך הרבה דקות של כהן ולינהרט.
23 מאי 2015, 11:26
yzafrir כתב:על הנייר ???
כנראה שזה באמת ויכוח מיותר...
שכחתי שירושלים שיחקו השנה בהצלחה ביורוליג ושהם סיימו ראשונים בליגה...טעות שלי , מצטער
אגב , מי מופיע בבמות של ירושלים בחגיגות האליפות ??
23 מאי 2015, 15:19
23 מאי 2015, 16:29
יוסי22 כתב:זו המציאות שאני מכיר אבל אולי אתה מכיר מציאות אחרת.