טורניר PRO STARS: מכבי נגד נאנטר, 22:00, שישי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר PRO STARS: מכבי נגד נאנטר, 22:00, שישי

הודעהעל ידי felix_r » 19 ספטמבר 2015, 15:05

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:זה בדף הזה (שלישי מלמעלה). קליפ של דקה עם ההתקפה הראשונה של מכבי במשחק: https://www.facebook.com/maccabitlv

תודה
נקווה לראות בעצמנו בקרוב ואז נוכל באמת לקיים דיון, כרגע זה הכל באוויר מדי

גם בקליפ הזה של התקפה אחת רואים שפארמר העיף לבד במקום למסור בפיק-נ-רול לפאברני החופשי, שנע בצורה נכונה.

התכוונת לרוצ'סטי אני מניח

זה לא משנה איזה גארד זה היה. מה שחשוב הוא, שהסנטרים תלוים ברכזים. הסנטרים לא יכולים לקחת את הכדור ולבד ליצור מצב קליעה. הם צריכים לנוע למקום הנכון, ושהרכז ימסור להם. במכבי לא בדיוק רגילים לשחק פי-נ-רול קלאסי. את סופו תמיד שלחו לפוסט-אפ. הפיק-נ-רול היחיד ששיחקו, היה פיק-נ-רול לאליי-הופ של טיוס (או רנדל). לרכז זה יותר קל להעיף את הכדור מלמעלה לאיזור הטבעת מעל כולם, מאשר למסור במסירת הקפצה בין יער של רגלים וידיים.

צריך לחזור לשחק פיק-נ-רול קלאסי. אם לא ישחקו אותו, ויפסיקו למסור לגבוהים בתנועה, הגבוהים פשוט יפסיקו לנוע, כי אין טעם...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2015, 15:53

felix_r כתב:
זה לא משנה איזה גארד זה היה. מה שחשוב הוא, שהסנטרים תלוים ברכזים. הסנטרים לא יכולים לקחת את הכדור ולבד ליצור מצב קליעה. הם צריכים לנוע למקום הנכון, ושהרכז ימסור להם. במכבי לא בדיוק רגילים לשחק פי-נ-רול קלאסי. את סופו תמיד שלחו לפוסט-אפ. הפיק-נ-רול היחיד ששיחקו, היה פיק-נ-רול לאליי-הופ של טיוס (או רנדל). לרכז זה יותר קל להעיף את הכדור מלמעלה לאיזור הטבעת מעל כולם, מאשר למסור במסירת הקפצה בין יער של רגלים וידיים.

צריך לחזור לשחק פיק-נ-רול קלאסי. אם לא ישחקו אותו, ויפסיקו למסור לגבוהים בתנועה, הגבוהים פשוט יפסיקו לנוע, כי אין טעם...

דבר ראשון, מה שהיה עד עכשיו, לא ממש רלוונטי, כי כל הקו האחורי וגם הקדמי התחלף.
דבר שני, רוצ'סטי הוא שחקן פיק אנד רול מצויין, עד כמה שאני יודע, וגם פארמר, ככה שאמור להיות שיפור משמעותי בעניין הזה.
דבר שלישי, גבוהים, כמו כל שאר השחקנים, צריכים לעשות את מה שהמאמן אומר להם לעשות, גם אם הם לא תמיד ייקבלו את הכדור,
הם עדיין צריכים להמשיך לנוע.
דבר אחרון, בינתיים חובת ההוכחה היא על פבראני, ולא על רוצ'סטי, מה שאני כן מסכים איתך, זה שהגארדים צריכים לעזור לו להיכנס לעניינים,
אבל כמו שבזמנו היה עם מאריץ', יש מקרים שהם חסרי תקווה. נקווה שפבראני לא כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 ספטמבר 2015, 15:54

jol9 כתב:
felix_r כתב:

דבר שני, רוצ'סטי הוא שחקן פיק אנד רול מצויין, עד כמה שאני יודע, וגם פארמר, ככה שאמור להיות שיפור משמעותי בעניין הזה.
דבר שלישי, גבוהים, כמו כל שאר השחקנים, צריכים לעשות את מה שהמאמן אומר להם לעשות, גם אם הם לא תמיד ייקבלו את הכדור,
דבר אחרון, בינתיים חובת ההוכחה היא על פבראני, ולא על רוצ'סטי, מה שאני כן מסכים איתך, זה שהגארדים צריכים לעזור לו להיכנס לעניינים,

הדבר הרלוונטי היחיד הוא אותו המאמן! השחקנים יעשו את מה שהוא ידרוש. אם לא ידרוש פיק-נ-רול, לא ישחקו!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 19 ספטמבר 2015, 16:03

אחד הדברים שהפריעו לי אצל גודס בעונה שעברה זאת הגישה שלו למשחקים. כל משחק אצלו זה משחק קשה. מצד אחד זה נחמד שהוא לא מזלזל בשום קבוצה אבל לדעתי צריכים להיות יותר משחקים עם גישה של ניצחון כאן הוא דבר מובן מאליו. הגישה שלו היא קצת של קבוצות קטנות.
למרות שעוד לא ראינו את פבראני, כל הסיפור איתו הוא מדאיג ביותר ואני במקום מכבי הייתי מחפש סנטר כבר עכשיו. חבל שעונה שהושקעה בה כל כך הרבה כסף תיפול על משהו כזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2015, 16:42

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

הדבר הרלוונטי היחיד הוא אותו המאמן! השחקנים יעשו את מה שהוא ידרוש. אם לא ידרוש פיק-נ-רול, לא ישחקו!

זה נכון
אבל בסוף, חומר השחקנים שיש לנו, יחייב אותו לשחק יותר פיק אנד רול
גם רוצ'סטי וגם פארמר, הם לא שחקני אחד על אחד כמו פארגו, ולכן או שזה יהיה כדורסל קבוצתי יותר, עם תרגילים, חיתוכים,
חסימות ותנועה, או שזה יהיה כשלון וגודס ימצא את עצמו מהר מאוד בבית
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 19 ספטמבר 2015, 19:43

toja27 כתב:אחד הדברים שהפריעו לי אצל גודס בעונה שעברה זאת הגישה שלו למשחקים. כל משחק אצלו זה משחק קשה. מצד אחד זה נחמד שהוא לא מזלזל בשום קבוצה אבל לדעתי צריכים להיות יותר משחקים עם גישה של ניצחון כאן הוא דבר מובן מאליו. הגישה שלו היא קצת של קבוצות קטנות.
למרות שעוד לא ראינו את פבראני, כל הסיפור איתו הוא מדאיג ביותר ואני במקום מכבי הייתי מחפש סנטר כבר עכשיו. חבל שעונה שהושקעה בה כל כך הרבה כסף תיפול על משהו כזה.

גודס מאמן של קבוצות קטנות במנטליות...
פבראני עם "גרף שיפור" אוי ואבוי - שמעתי הכל...(תרגום- גם אם הוא באמת יהיה גרוע הוא עדיין יישאר כי הוא מראה נכונות להשתפר..)

הדבר הטוב מהמשחק זה- שלנצח משחקים צמודים זה מחזק ומגבש...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 19 ספטמבר 2015, 19:45

כמה נקודות.
דבר ראשון אלה משחקי הכנה וחשוב להיסתכל עליהם ככה ,עובדים על שילובים לומדים מה הולך טוב ומה פחות ומנסים שדברים לא טובים ילכו יותר טוב,זו לא קלישאה זה באמת ככה .
השחקנים לומדים אחד את השני ,חלק מנסים להוכיח יותר חלק פחות ,בקבוצות חדשות חלק מהשחקנים בהתחלה לוקחים צעד אחורה ,וחלק יותר בולטים ומרגישים בנוח ,חלק מהשחקנים לוקח להם זמן למצוא את הבלטה ואת הנוחות וזמן להראות את היכולת לא כולם מרגישים טיבעי במגרש כרגע ולא כולם מרגישים נוח לזרוק זריקה שבמקום אחר היו זורקים ,מעמד נבנה לאט לאט וגם ביטחון של שחקן ,כרגע כולם במבחן וכולם מנסים להרשים לפעמים את המאמן וכולם לפעמים מוסרים יותר מידי וגם המאמן מעלה כל מיני שילובים,מה שטוב זה שזה בא אם ניצחונות.
לגבי הסנטר כן כנראה יש בעיה ,אני באמת לא יודע כי קשה לדעת איך המשחק מתנהל ואם מורידים לו לפוסט אפ והוא פשוט לא עושה כלום או שזה משו אחר .
מה שכן גם רדוליצה הוא יותר שחקן פי'ק אנדרול ולא שחקן פוסט מובהק ,הוא עושה פוסט אבל בעיקר כוחני ושבלוני רק אם יש מישו חלש מולו,והוא לא ממש בעל תנועות וגיוון .
בכל מקרה היתי שמח לראות את רדוליצה פה ,גם המחיר לא היה בשמים לפי הדיווחים 1.2.
עכשיו יש אפשרות להביא את בורוסיס ,על הניר זה מחליף אולטימטיבי לפבראני או בנוסף ,הרי לבורוסיס יש את כל הארסנל שרצינו אצל פבראני ,יש לו קליעה ויש לו פוסט טוב ,והוא חזק וקשוח ורע ,ובנוסף הוא מוכח ולא פצוע ,והמחיר לא בשמים כנראה,וזה שחקן מנוסה .
אני חושב שעדיף להביא את בורוסיס בתור הגבוהה הנוסף ואם וכאשר יוכח שפבראני לא מתאים יחליפו אותו ב4 מאיפשהו .
כי אם אופיבו ופבראני לא נגיע לשום מקום עדין יהיה חסר 5.
אדם

הודעהעל ידי מכביסט24 » 19 ספטמבר 2015, 19:46

״נכונות״ ו״להשתפר״ הפכו לשתיים מהמילים השנואות עליי מאז מקרה היינס.. טראומה רצינית..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אדם » 19 ספטמבר 2015, 19:49

דרך אגב גם ארצג הוכיח שהוא ממש לא פראיר כמו שחשבנו ,.
בקיצור בתאוריה יש את אופיבו ,יש ארצג ,יש קלארק ויש בורוסיס ועוד .
אדם

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ספטמבר 2015, 20:19

לא היה שידור למשחק?
אתמול בערב כשקראתי ישראל היום ראיתי פתאום שהמשחק ישודר בספורט לייב והתחלתי לקלל אתכם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 19 ספטמבר 2015, 20:20

לא ספורט ולא לייב..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר