בריאן רנדל חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בריאן רנדל חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2015, 23:59

חנו'ש כתב:גם עם 7 קילו פחות הוא עדיין שחקן גדול. הוא פשוט צריך גיבוי לעמדה הזו שלא כולל ילד בן 18.
טוב שסוף סוף נזכרו להביא שחקן מועיל שיכול להשלים אותו טוב ונותן קצת יציבות וביטחון לעמדה 4.
עכשיו רק נשאר לתקן את עמדה 5 הנוראית.

אכן. אייק ורנדל זאת עמדה 4 טובה+.
חייב להגיע אבל סנטר, ולא עוד איזה הברקה של אבי אבן\יאיר שבח\ניקולה כמו ארינזה מהליגה השנייה בסין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2015, 00:07

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:גם עם 7 קילו פחות הוא עדיין שחקן גדול. הוא פשוט צריך גיבוי לעמדה הזו שלא כולל ילד בן 18.
טוב שסוף סוף נזכרו להביא שחקן מועיל שיכול להשלים אותו טוב ונותן קצת יציבות וביטחון לעמדה 4.

חייב להגיע אבל סנטר, ולא עוד איזה הברקה של אבי אבן\יאיר שבח\ניקולה כמו ארינזה מהליגה השנייה בסין.

לא בטוח שאנאוקו כזה גרוע כמו שהוא נראה. הוא בא בכלל לא בכושר, אחרי שלא שיחק איזה חודשיים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוקטובר 2015, 00:08

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:

לא בטוח שאנאוקו כזה גרוע כמו שהוא נראה. הוא בא בכלל לא בכושר, אחרי שלא שיחק איזה חודשיים

אני לא חושב שהוא גרוע. הוא שחקן סביר (שגם היום עשה עבודה סבירה, בעיקר בהגנה), שבמקסימום יכול להיות סנטר שלישי במכבי, וגם זה בספק.
אתה חושב שהוא היה צריך להגיע לכאן?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2015, 00:13

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:

אני לא חושב שהוא גרוע. הוא שחקן סביר (שגם היום עשה עבודה סבירה, בעיקר בהגנה), שבמקסימום יכול להיות סנטר שלישי במכבי, וגם זה בספק.
אתה חושב שהוא היה צריך להגיע לכאן?

אני לא חושב ששחקנים מסוגו בכלל צריכים להגיע למכבי כי גם אם הם טובים מארינזה, הם עדיין מטרה לשופטים בליגה המקומית, בה השופטים גם מחפשים את מכבי וגם לא יודעים לשפוט סנטרים, כי אין הרבה כאלה בליגה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוקטובר 2015, 00:45

רנדל פשוט ענק.
הדבק של הקבוצה הזאת.

מוח ענק, לב ענק, הגנה, התלהבות. מלך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודם

חזור אל פורום אוהדים