על ידי קובי » 02 נובמבר 2015, 10:22
roy1000 כתב:קובי כתב:ראיתי את הראיון עם דני פדרמן ואולי אני אפתיע אתכם - לא מבין למה פה כולם מכנים אותו שקרן... כלומר על מה ולמה?
הבנאדם אומר בגלוי, שגודס לא רצה את גרשון, שהוא העדיף כעוזר ראשון את אבי אבן על פני שטיין. מה כ"כ מופרך פה? שהוא עשה לפבראני אימון אישי והחליט שזה השחקן שהוא רוצה - מה מופרך כ"כ בזה?
לא מבין על מה המהומה... זה רק מחזק את העניין שהבחירה בגיא גודס למאמן ולסמכות המקצועית העליונה בקבוצה, אחרי כשלון חרוץ מהמדרגה הראשונה, היא טעות ניהולית שאנחנו ממשיכים לשלם עליה ביוקר.
דני אמר בפירוש שההנהלה קנתה את שני התירוצים של גודס להפסד האליפות: האחד, הפצועים והשני, שלא נתנו לו לבחור את הצוות המקצועי, בדגש על פיני. מה מופרך בזה? פשוט חלם.
מה מופרך שזה לא תואם את המציאות. יכול להיות שגיא לא רצה את פיני, אבל אני בטוח שהוא לא רצה את אבי אבן. היו דיבורים על זה שהוא רצה את דן שמיר. למה שהוא ירצה את אבי אבן שהוא איש של דני פדרמן?
גיא ביקש להחליף את פבאריני עוד באוגוסט. הוא רצה את מקלין. הוא הדליף לתקשורת שפבאריני נראה רע ולא יעמוד בעומס (מה שהסתבר כנכון).
דני פדרמן מוכר סיפורי מעשיות.
יכול להיות. לי דווקא הסיפור על פבראני נשמע טו דיטיילד, בשביל להיות שקר ("גיא רצה לעשות לו אימון אישי, ישבנו לצהריים, אמר לנו לסגור איתו"), אבל כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות ואפשר לדבר על זה עד מחרתיים.
גם יכול להיות שגיא "זרם" עם וויצ'יץ', פדרמן ואחרים ופשוט זרם לאן שהרוח נושבת בכל עניין ההחתמות ואולי גם הצוות המקצועי... כלומר, הנהן בראשו ונתן הסכמתו להלך הרוח...
בכל מקרה, השורה התחתונה לא משנה - ההנהלה השאירה את גיא, לפי דני פדרמן לפחות, בגלל שקנו את הסיבות עלו להפסד האליפות (פצועים + "לא נתתם לי לבחור את הצוות המקצועי") וזאת למרות כשלון חרוץ וחד משמעי של העונה הקודמת. כל המסביב, זה באמת, כשחושבים על זה, אולי מעניין, אבל באמת זוטות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט