המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אתם מקבלים את הסיטואציה הזאת בקלות מדי לדעתי. לא מגיעות להם ההנחות האלה.
toja27 כתב:אורי, הפכתי את ההצבעה לשלמה יותר כרגע
my man כתב:toja27 כתב:אורי, הפכתי את ההצבעה לשלמה יותר כרגע
![]()
אני אגב חושב (ונראה לי שגם חציל אמר את זה) שיש מצב להוציא עוד משו בעונה הזו....
הלוואי!!!!
MTA2311 כתב:מסתבר ששמעון אמר היום ברדיו ש"ניקולה אפילו לא ידע שאנחנו מדברים עם טבק".
הגיע גם זמנו של שמעון לעוף מהמועדון.
בדיוק בגלל כל הבולשיט הזה, אני מקווה שטבק יכשל פה.
my man כתב:MTA2311 כתב:מסתבר ששמעון אמר היום ברדיו ש"ניקולה אפילו לא ידע שאנחנו מדברים עם טבק".
ת'אמת אני כבר לא יודע מה יעשה טוב למועדון שלנו...כישלון חרוץ או אשכרה להצליח. הצלחה תנציח את ההתנהלות ותביא אותם לומר שגודס היה נפילה חד פעמית.
איף...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:מסתבר ששמעון אמר היום ברדיו ש"ניקולה אפילו לא ידע שאנחנו מדברים עם טבק".
ת'אמת אני כבר לא יודע מה יעשה טוב למועדון שלנו...כישלון חרוץ או אשכרה להצליח. הצלחה תנציח את ההתנהלות ותביא אותם לומר שגודס היה נפילה חד פעמית.
איף...
בדיוק. ענית לעצמך.
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:מסתבר ששמעון אמר היום ברדיו ש"ניקולה אפילו לא ידע שאנחנו מדברים עם טבק".
איף...
בדיוק. ענית לעצמך.
אבל כישלון יביא אותנו לשנים רעות רעות!
MTA2311 כתב:פיק אומר שניקולה מנסה לגשר בין הצדדים לאחר שהתגלו פערים של הרגע האחרון
MTA2311 כתב:פיק אומר שניקולה מנסה לגשר בין הצדדים לאחר שהתגלו פערים של הרגע האחרון
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פיק אומר שניקולה מנסה לגשר בין הצדדים לאחר שהתגלו פערים של הרגע האחרון
ממש גיבור לא צפוי בהתחשב בזה שהוא בכלל לא ידע שמדברים איתו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־5 אורחים