פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מכירת חיסול ועונת 2016/17 מכבי לאן?

25 נובמבר 2015, 11:01

לא רוצה להיות פארטי פופר אבל יש לך 8 זרים בסגל...

25 נובמבר 2015, 14:01

אני מת על זה שצפריר (וגם שמואל בד״כ) באים עם הסגלים בתחילת דצמבר.
פנטזיות פנטזיות אבל לדעתי עוד מוקדם אפילו לדמיין אותן.

we haven't done shit yet

25 נובמבר 2015, 15:07

החציל האצטקי כתב:אני מת על זה שצפריר (וגם שמואל בד״כ) באים עם הסגלים בתחילת דצמבר.
פנטזיות פנטזיות אבל לדעתי עוד מוקדם אפילו לדמיין אותן.

we haven't done shit yet

yes we did , a lot of SHIT

26 נובמבר 2015, 08:26

er79 כתב:
MTA2311 כתב:
קובי כתב:
yzafrir כתב:יאללה גם אני רוצה לפנטז סגל לשנה הבאה...

גארדים:
פארגו - טעות היה לוותר עליו מלכתחילה
נייט וולטרס - מנהל משחק אדיר וסקורר טוב גם כן משחק העונה בבשיקטאש , מזכיר מאוד את ג'ייסון וויליאמס (האמיתי).
רוצ'סטי - חתום , ישראלי , בכל זאת קלעי מצויין.
יוגב- חתום , אין גארד ישראלי צבר יותר טוב ממנו (ויותר מכביסט...)
סמול פאוורד:
ג'ף טיילור - לדעתי פוטנציאל להיות כוכב יורוליג אדיר שבחר בקבוצה הלא נכונה ולא מתאימה לו.
לאנדסברג- עם הגוף החדש שלו והפיסיות שמראה העונה הוא צריך לשחק יותר בעמדה 3 מאשר 2...
פניני - כי גם את שארפ השאירו כמה שנים יותר מידי עד הפרישה , חייב להפחית משמעותית בשכר...
פאוור פאוורד:
רנדל - מה שוב ישחררו אותו ויבינו שטעו ?
דובלייביץ' - שחקן שמכבי שמה עליו עין שנים ומסיים חוזה ארוך בואלנסיה . יקר אבל שווה את ההשקעה בגלל שיכול לשחק גם כסנטר לא רע.
בנדר - גם כי ניקולה לא יוותר וגם כי עם הפציעות של רנדל הוא יהיה גיבוי , וגם כי כל שנה של הבגרות יכולה להיות משמעותי עם כשרון כזה...
סנטר :
המילטון - גם מסיים חוזה בואלנסיה ונראה מצויין עד עכשיו. אופציה אחרת זה אייברסון מקארשיאקה שגם כן הרשים אותי ודי מזכיר את המילטון...
אות'לו האנטר - אוהב אותו עוד ששיחק באיטליה , היה צריך להגיע במקום טיוס לדעתי...
רוזפלט - ריבאונדר מצויין וישראלי...

זה סגל שאלי היה הגיוני לתקציב של העונה פחות או יותר אבל שנה הבאה זה סיפור אחר...

הפרת החוזה עם קובאן - לא נשכח, לא נסלח.

פארגו - לא אתנגד לראות אותו, לא מאשים אותו. אני עדיין אבל מעוניין לראות אם פרמאר יוצא מהשוק שלו או לא.
וולטרס - לא מכיר, לא אחווה דעה, אבל לא נופל מזה שהוא משחק בבשיקטאש.
רוצ'סטי - עדיין בסימן שאלה אצלי, תלוי בסגל שיהיה מסביב, תלוי בנוכחות של גארד פיזי שיודע גם לחדור. גם פרמאר וגם פארגו הם לא עילויים הגנתיים.
יוגב - לא הייתי מגדיר אותו מכביסט. בגדול אם זה הוא או מקל זה לא ממש עקרוני לי.
סמול פורוורד - כבר נפטרת מסמית'? לא תודה. טיילור דפק ברז למכבי ולא ממש מוכיח את עצמו, הייתי מעדיף מישהו אחר.
עמדת הפורוורדים - לא יודע אם הייתי שומר את בנדר, גם יש מצב שהוא יילך לדראפט בין כה וכה למיטב הבנתי. רנדל כן, אני נותן חסד לאופייבו עד לקיץ. אם זה לא יילך הייתי מחפש סטרץ' 4. הרנגודי נראה נפלא עד כה.
5 - המילטון באמת נראה טוב. לגבי השחקן השני, לא יודע, לא נופל מהאנטר ולא מעוניין ברוזפלט. אל תשכח שחוק המתאזרחים אולי ייכנס לתוקף. והאמת, אני עדיין לא בטוח שאני רוצה את סילבן בקבוצה.

אני גם הייתי רוצה לראות את פארמר חוזר לעצמו אבל הוא לא חתום לעונה הבאה והוא לא שווה את הסכומים שהוא דורש כך שאני מעדיף את פארגו.
התקפית פארגו הרבה יותר פיזי מפארמר ורוצ'סטי והוא הרבה יותר הגנתי משניהם.
לגבי סמית' - ההחתמה שלו לשלוש שנים מתבררת כטעות ולדעתי צריך לנסות להשתחרר ממנו ולהביא שחקן אחר . טיילור פוטנציאל אדיר ולא ברור לי למה כל שחקן שהציעו לו הצעה גבוה ממכבי שם למכבי ברז ? אם ככה כמעט כל השחקנים באירופה שמו לנו ברז כי לא הסכימו לחוזה השקל תשעים של דני...
את בנדר גם אני הייתי משאיל אבל אני מניח שניקולה לא...
אם אופייבו יוכיח את עצמו עד הסוף אז סבבה , אם לא אז יש הרבה אופציות טובות ודובליביץ' בואלנסיה אחד הטובים...
את האנטר אני עוקב אחריו כבר תקופה ארוכה והוא אחלה שחקן לדעתי . כזה שנותן את התחת כל פעם שעולה לשחק .

26 נובמבר 2015, 10:19

לא פארגו ולא פארמר , למען האמת ממש לא בא לי כל כך הרבה אמריקאים בקבוצה , IQ הכדורסל של השחקן האמריקאי הוא נמוך יותר מזה של האירופאי , והוא פחות ניתן ל"אילוף" , מארה"ב הייתי מביא רק אתלטים ששומרים ולוקחים ריבאונד , לא שחקן לעמדה 1 , לא שחקן לעמדה 5 , אם כבר אזי רק שחקנים לעמדות 2 4 ואולי 3.

26 נובמבר 2015, 12:11

אנקראם, איזו הכללה בוטה ולא רצינית...

רוב גדולי השחקנים של מכבי היו אמריקאים נפלאים כמו האפמן, פארקר, מקדונלד, ואם נלך אחורה אז מגי, פרי וכו'.
גם המתאזרחים הגדולים שלנו היו אמריקאים (שארפ, ברודי, בלו, מרסר ואחרים).
את תואר היורוליג האחרון הביאו לנו רייס, טיוס ובלו - כולם אמריקאים.

הלא אמריקאים היחידים שנכנסים לרשימת הגדולים ביותר הם שאראס וניקולה.

ממש הפוך ממה שכתבת.

26 נובמבר 2015, 13:28

jol9 כתב:אנקראם, איזו הכללה בוטה ולא רצינית...

רוב גדולי השחקנים של מכבי היו אמריקאים נפלאים כמו האפמן, פארקר, מקדונלד, ואם נלך אחורה אז מגי, פרי וכו'.
גם המתאזרחים הגדולים שלנו היו אמריקאים (שארפ, ברודי, בלו, מרסר ואחרים).
את תואר היורוליג האחרון הביאו לנו רייס, טיוס ובלו - כולם אמריקאים.

הלא אמריקאים היחידים שנכנסים לרשימת הגדולים ביותר הם שאראס וניקולה.

ממש הפוך ממה שכתבת.

עזוב , עוד מעט הוא יתחיל להסביר על חום מוקה וכו'...אני מקווה שהוא לא שכח לכבס את הכובע הלבן המחודד עם המסכה.... :D
פרסם תגובה