toja27 כתב:jol9 כתב:אור, אני חושב שזה לא נופל על בן אדם אחד. פציעות זה שילוב של כמה גורמים. אני מניח שבחלקם אשם מאמן הכושר, וכמו שלקובלסקי היתה
אחריות על מה שהיה בשנה שעברה, כך לרגב יש אחריות על מה שקורה השנה.
ההבדל בינהם הוא שקובלסקי הוא איש מקצוע מוערך בתחום שעבד המון שנים, ויש לו קבלות, ולרגב זאת העונה הראשונה, והיא
לא מוצלחת במיוחד.
בסדר אבל הנקודה של אור נכונה לפי דעתי, כי גם עם מאמן כושר כל כך מוערך כמו קובלסקי היו פציעות ולא הפילו אותן עליו( חוץ אולי ממקרה לאנדסברג) אז למה מפילים על רגב? אין מה לעשות , פציעות הן חלק מהמשחק בכל מקום בעולם. בnba יש את אנשי המקצוע הטובים בעולם אני מניח ועדיין שחקנים שמשלמים עליהם מיליונים נפצעים בתחילת העונה. אין יותר מדי מה לעשות נגד זה ומה שיש לעשות אני בטוח שעושים.
הביקורת צריכה להיות הוגנת - אני מסכים.
ההבדל הוא כמו שאמרתי, ברזומה.
המצב של מכבי היום מזכיר לי קצת את המצב של המדינה ב2006 ערב מלחמת לבנון השניה.
ראש ממשלה חדש, שר ביטחון חדש ורמטכ"ל חדש. אני מניח שכל אחד מהם היה יכול להצליח בתחומו, אם היו לצידו שני אנשים
מנוסים שיודעים מה הם עושים (למשל אם לצד פרץ היה את אריק שרון כראש ממשלה, ומישהו כמו אשכנזי או בוגי כרמטכ"ל).
אבל השילוב, של כל אנשי מקצוע חדשים ולא מנוסים (וחלקם אולי גם לא מספיק מוכשרים) גורם לארגון/מדינה פשוט לקרוס, עד שאותם אנשים
מודחים ומוחלפים (או מתפטרים) אחד אחד.
זה מה שהיה בהנהגת המדינה, כאשר אחרי שנתיים וחצי לא נשאר זכר לשלישייה הזאת, וכך יהיה גם במכבי. השאלה היא כמה עוד עונות נפל
נחווה עד שמכבי תאייש את השורות שלה באנשי מקצוע ראויים.