טענות ותלונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טענות ותלונות

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ינואר 2016, 09:40

MTA2311 כתב:אתה כל כך סקסי כשאתה מפגין סמכותיות

לא הגבת לי על מה שכתבתי לך בת׳רד של המשחק נגד מגדל ונעלבתי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ינואר 2016, 09:46

לא צריך להעיף אותו כי אנחנו לא רוצים שזה יהיה פורום כזה, אבל כן, זה מעצבן הרבה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ינואר 2016, 09:52

my man כתב:
MTA2311 כתב:חייב להגיד שזה כבר לא מפריע לי. חופש הביטוי בפורום הזה הוא מאוד חשוב. מה שכן, זה גם עובד לכיוון השני. אם אפשר להביע חיבה חשודה להפועל ירושלים, מותר להגיב בבהמיות קיצונית כלפי אותו אחד שעושה את זה.

זה כבר חלק מהדינאמיקה פה, אין מה לעשות דרמות.

עם זה אני לא מסכים...במקום להגיע לרמה הנמוכה שאתה מציג אפשר לנסות למנוע אותה ולהישאר עם רמה גבוהה- שמייצגת מאד את הפורום הזה בעיניי...אחת הסיבות המרכזיות שנרשמתי לפה זו הרמה של הדיונים ואיכות האנשים...
שמואל יעשה את שלו וינסה למתן והמגיבים ינסו למתן את כעסם...אין שום בעיה לחוסר הסכמה בין צדדים ואפילו למריבות. אבל בהמיות וקללות לדעתי לא אמורות להתקבל על הדעת...

לא יאמן מה נהיה ממתנחלי ישראל.
בוא, בוא לתל אביב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 04 ינואר 2016, 09:57

בראש ובראשונה לעמדים בראש רקאנטי , מזרחי ופדרמן - שחררו את המועדון מאחיזת האחיתופל שלכם , ותנו למשקיע אמיתי לרכוש את המועדון.
דני פדרמן אבי אבן ניקולה בוגטין טבק - כל הצוות המקצועי הזה צריך להיות משוחרר לאלתר , לא יודעים לבנות קבוצה , לבחור שחקנים, להגיב למה שקורה , רעים מאד בשינויים תוך תנועה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 10:15

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:אתה כל כך סקסי כשאתה מפגין סמכותיות

לא הגבת לי על מה שכתבתי לך בת׳רד של המשחק נגד מגדל ונעלבתי.

פספסתי כנראה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ינואר 2016, 11:30

סוף עמוד 12
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 11:36

LIAV10 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:חייב להגיד שזה כבר לא מפריע לי. חופש הביטוי בפורום הזה הוא מאוד חשוב. מה שכן, זה גם עובד לכיוון השני. אם אפשר להביע חיבה חשודה להפועל ירושלים, מותר להגיב בבהמיות קיצונית כלפי אותו אחד שעושה את זה.

זה כבר חלק מהדינאמיקה פה, אין מה לעשות דרמות.

עם זה אני לא מסכים...במקום להגיע לרמה הנמוכה שאתה מציג אפשר לנסות למנוע אותה ולהישאר עם רמה גבוהה- שמייצגת מאד את הפורום הזה בעיניי...אחת הסיבות המרכזיות שנרשמתי לפה זו הרמה של הדיונים ואיכות האנשים...
שמואל יעשה את שלו וינסה למתן והמגיבים ינסו למתן את כעסם...אין שום בעיה לחוסר הסכמה בין צדדים ואפילו למריבות. אבל בהמיות וקללות לדעתי לא אמורות להתקבל על הדעת...

לא יאמן מה נהיה ממתנחלי ישראל.
בוא, בוא לתל אביב.

אתה איש טוב אתה יודע... :angry1
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ינואר 2016, 11:45

באהבה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 04 ינואר 2016, 11:55

זה אחד הפורומים הכי טובים ברשת, ולא רק מתוך אלה שעוסקים בכדורסל, דווקא בגלל שהמנהלים כאן לא מתערבים המון. זה נותן המון צבע לפורום כמו שציינו לפני, ואני לא סתם חבר בו מאז שנת 2003. באמת, כל הכבוד למנהלים על כך.

לגביי שמואל, אני חושב שהאמת היא באמצע. מחד, הוא באמת בנאדם קיצוני מאוד, אשר נוטה להתלהבות יתר ו/או חרדות יתר לעתים תכופות (מידי, לטעמי). מאידך, אני חושב שפעמים רבות הוא קורבן לאד הומניזם מצד הגולשים. אמנם מדובר בגולשים רבים ולא כאלו שניתן להגדיר כבודדים (למשל פליקס), אבל קחו בחשבון שבמקרים רבים, אם נחזור על אג'נדה מסוימת מספיק פעמים, למשל ששמואל הוא אדום (וזה דבר שאומרים עליו כבר עשור בערך), זה יתחיל להיטמע בראשם של אנשים אחרים שנחשפים לכך, שלפני כן לא בהכרח חשבו כך. זו תופעה פסיכולוגית ידועה (ולא אני לא פסיכולוג).

בסופו של דבר, כצופה מהצד אני לא חושב שיש כאן מישהו שעבר איזה גבול מסוים שניתן לדרוש בגינו כי יורחק מהפורום. אנשים שיש להרחיק הם לא כאלה שמידי פעם מעצבנים אנשים, אלא ספאמרים שכל המטרה שלהם היא להציק. שמואל אמנם מציק (ואגב הוא ממש לא היחיד), אך פעמים רבות גם שותף לדיונים מעניינים וזה כבר הופך את העסק למאוזן.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 04 ינואר 2016, 11:56

אגב, בלי קשר לתרבות הדיון כאן, האם אני היחיד שחווה בעיה מציקה בשליחת ההודעה (כותב לי ''שגיאה בשרת" בכל פעם שאני מפרסם הודעה)?
התנין

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 12:04

התנין כתב:אגב, בלי קשר לתרבות הדיון כאן, האם אני היחיד שחווה בעיה מציקה בשליחת ההודעה (כותב לי ''שגיאה בשרת" בכל פעם שאני מפרסם הודעה)?

חחחח אתה בפיגור של שנה בערך...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Asf » 04 ינואר 2016, 12:05

התנין כתב:אגב, בלי קשר לתרבות הדיון כאן, האם אני היחיד שחווה בעיה מציקה בשליחת ההודעה (כותב לי ''שגיאה בשרת" בכל פעם שאני מפרסם הודעה)?

נייט, אצל כולם ככה. אגב, מתי התחילה הבעיה הזאת? יש מצב שהיא התחילה יחד עם התקופה הרעה של מכבי שנה שעברה? :o
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי יוסי22 » 04 ינואר 2016, 15:40

Asf כתב:

נייט, אצל כולם ככה. אגב, מתי התחילה הבעיה הזאת? יש מצב שהיא התחילה יחד עם התקופה הרעה של מכבי שנה שעברה? :o

יש מצב ... :clap2
יוסי22

הודעהעל ידי Tomer » 04 ינואר 2016, 15:54

התקלה הזו בשלבי תיקון מתקדמים נורא :)
תומר

״אני מכבי, מי אתם בכלל?!״
סמל אישי של המשתמש
Tomer
מנהל האתר

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 23:13

התנין כתב:זה אחד הפורומים הכי טובים ברשת, ולא רק מתוך אלה שעוסקים בכדורסל, דווקא בגלל שהמנהלים כאן לא מתערבים המון. זה נותן המון צבע לפורום כמו שציינו לפני, ואני לא סתם חבר בו מאז שנת 2003. באמת, כל הכבוד למנהלים על כך.

לגביי שמואל, אני חושב שהאמת היא באמצע. מחד, הוא באמת בנאדם קיצוני מאוד, אשר נוטה להתלהבות יתר ו/או חרדות יתר לעתים תכופות (מידי, לטעמי). מאידך, אני חושב שפעמים רבות הוא קורבן לאד הומניזם מצד הגולשים. אמנם מדובר בגולשים רבים ולא כאלו שניתן להגדיר כבודדים (למשל פליקס), אבל קחו בחשבון שבמקרים רבים, אם נחזור על אג'נדה מסוימת מספיק פעמים, למשל ששמואל הוא אדום (וזה דבר שאומרים עליו כבר עשור בערך), זה יתחיל להיטמע בראשם של אנשים אחרים שנחשפים לכך, שלפני כן לא בהכרח חשבו כך. זו תופעה פסיכולוגית ידועה (ולא אני לא פסיכולוג).

בסופו של דבר, כצופה מהצד אני לא חושב שיש כאן מישהו שעבר איזה גבול מסוים שניתן לדרוש בגינו כי יורחק מהפורום. אנשים שיש להרחיק הם לא כאלה שמידי פעם מעצבנים אנשים, אלא ספאמרים שכל המטרה שלהם היא להציק. שמואל אמנם מציק (ואגב הוא ממש לא היחיד), אך פעמים רבות גם שותף לדיונים מעניינים וזה כבר הופך את העסק למאוזן.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 23:53

jol9 כתב:
התנין כתב:זה אחד הפורומים הכי טובים ברשת, ולא רק מתוך אלה שעוסקים בכדורסל, דווקא בגלל שהמנהלים כאן לא מתערבים המון. זה נותן המון צבע לפורום כמו שציינו לפני, ואני לא סתם חבר בו מאז שנת 2003. באמת, כל הכבוד למנהלים על כך.

תמונה

:laugh1
ידעתי שככה תגיב! קראתי את זה ואמרתי- בטוח יוני מצטט אותו ומתלהב!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 ינואר 2016, 00:03

האמת לא הבנתי את המסר של הג׳יף.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Asf » 05 ינואר 2016, 00:06

LIAV10 כתב:האמת לא הבנתי את המסר של הג׳יף.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 ינואר 2016, 00:11

נעלבתי בתור הודי.

עריכה: ראג׳ש לא שיקר: http://edition.cnn.com/2013/05/22/tech/ ... ounce-gif/
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10