ליגת ווינר: מכבי נגד מגדל- ראשון, 21:05, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד מגדל- ראשון, 21:05, ערוץ 1

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 03:14

החציל האצטקי כתב:כשחקן, ברמה האישית, היכולות שלו גבוהות מספיק כדי לשחק גם ברמות יורוליג הגבוהות.

בתור שחקן משלים - כן. בתור שחקן מרכזי - לא. הבעיה איתו שהוא לא מסוגל להיות שחקן משלים ולא טוב מספיק להיות שחקן מרכזי. ניז'ני בנו סביבו את כל הקבוצה וזה המקסימום שתוכל להגיע אליו איתו.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 03:22

אני כבר רשמתי, שהפנטזיה שלי זה שמכבי תבנה פה מודל שדומה לקבוצות הNBA המצליחות כמו ג"ס, הספרס או אטלנטה.
אתה לא בונה על שחקן אחד את הקבוצה. כולם חייבים להיות שחקנים מצויינים ולהיות מכויילים לכדורסל קבוצתי.
אני כן רואה את רוצ'סטי משתלב בשיטה כזאת כרכז המוביל.

אני גם רואה את דווין סמית' וסילבן משתלבים שם, כשחקני ספסל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 03:27

החציל האצטקי כתב:אני כבר רשמתי, שהפנטזיה שלי זה שמכבי תבנה פה מודל שדומה לקבוצות הNBA המצליחות כמו ג"ס, הספרס או אטלנטה.
אתה לא בונה על שחקן אחד את הקבוצה. כולם חייבים להיות שחקנים מצויינים ולהיות מכויילים לכדורסל קבוצתי.
אני כן רואה את רוצ'סטי משתלב בשיטה כזאת כרכז המוביל.

אני גם רואה את דווין סמית' וסילבן משתלבים שם, כשחקני ספסל.

אני ממש לא רואה את רוצ'סטי בתפקיד סטף קארי, טוני פארקר או ג'ף טיג. אןי מצב. הוא פשוט לא מספיק טוב וכל נסיון לבנות את הקבוצה סביבו (כרכז מוביל) לא יביא אותנו לשום מקום.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 04 ינואר 2016, 08:16

אגב, ההאהדה של אורי לוי למגדל כבר מחליאה, כל סל שלהם וכל חטיפה הוא קופץ מאושר ומעודד אותם, צריך להעיף תטמבל הזה שמתבלבל גם בשמות.
itai7

הודעהעל ידי goshimon » 04 ינואר 2016, 09:15

אתם לא מרגישים שההנהלה גונבת אותנו? אנחנו משלמים את מחירי המנויים היקרים באירופה, ומקבלים 4 שחקנים גבוהים בסגל שגם בקריית גת לא היו עולים בחמישיה. 23 ספונסרים יש לקבוצה, ועוד 10000 ספונסרים שמשלמים כל מחיר, ומקבלים סגל גרוע לפאקינג יורוקאפ.
goshimon

הודעהעל ידי ankram » 04 ינואר 2016, 09:45

החציל האצטקי כתב:בוא נחיה ונראה. הבעיה העיקרית של הקבוצה הזאת היא לא כשרון או יכולת אלא מנטליות.
חבורה של לוזרים. אבל לוזרים אמיתיים, מובהקים. בלי יוצא מן הכלל. אפילו גיא פניני למד להשלים עם ההפסדים.

בטח שהוא למד , אתמול הוא שיחק עם ירושליים. הוא גדול בלקלוע שלשות חופשיות מול חולון או נס ציונה , ברגע שמגיע קצת לחץ וקצת פיסיות האיש נעלם , כמו כל הקבוצה.
מכבי פריכה כמו קלקר , כל קבוצה שתפעיל עלינו לחץ פיסי , מגובה בשופטים "שנותנים לשחק" , תפרק אותנו , זאת קבוצה שהיא כמו הבעלים שלה , עייפה ושבירה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מקובי » 04 ינואר 2016, 09:53

goshimon כתב:אתם לא מרגישים שההנהלה גונבת אותנו? אנחנו משלמים את מחירי המנויים היקרים באירופה, ומקבלים 4 שחקנים גבוהים בסגל שגם בקריית גת לא היו עולים בחמישיה. 23 ספונסרים יש לקבוצה, ועוד 10000 ספונסרים שמשלמים כל מחיר, ומקבלים סגל גרוע לפאקינג יורוקאפ.

אין לי תלונה לגבי גובה ההשקעה של ההנהלה (השנה)
יש לי תלונה לגבי אופן בניית הסגל.
מקובי

הודעהעל ידי ankram » 04 ינואר 2016, 09:54

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:כשחקן, ברמה האישית, היכולות שלו גבוהות מספיק כדי לשחק גם ברמות יורוליג הגבוהות.

בתור שחקן משלים - כן. בתור שחקן מרכזי - לא. הבעיה איתו שהוא לא מסוגל להיות שחקן משלים ולא טוב מספיק להיות שחקן מרכזי. ניז'ני בנו סביבו את כל הקבוצה וזה המקסימום שתוכל להגיע אליו איתו.

אין שום שחקן שצריך להשאר במכבי אחרי העונה הזאת , אני שם רגע בצד את לאנסברג וסמית'. אף אחד מהניגרים שלנו לא צריך להשאר , לא טיילר ולא פארמר , לא פניני ולא רנדל , לא בנדר ולא אוחיון.
חייבים לבנות את המועדון הזה מחדש , עם שחקנים בעמדות 4-5 שהם שחקני פנים , קרי גבוהים , קרי מעל 2.08 , לא יכול להיות שאנחנו הקבוצה הכי נמוכה בליגה , אפילו בלי פישר וגפני הם עשו לנו בית ספר מתחת לסל.
ברור לי כבר עכשיו שטבק לא יכול להמשיך , מכבי צריכה מאמן לא רס"ר זועף שלא מסוגל להתאים את עצמו על היריבה , מכבי היו צריכים להוציא את אליהו ודאנקן בעבירות כבר מהרבע הראשון כדי לעשות לעצמה את החיים קלים יותר בחצי השני , אין שום תוכנית משחק , הכל זה מקרי
זריקות מחצי מרחק ומעלה ללא שום עמדות טובות לרבאונד או לירידה להגנה , אין שום דחיפה לרוץ , אין משחק מעבר , אין כלום.
מועדון שבור ,שההנהלה שלו מתעסקת בלהוריד מדבקות יותר מאשר לחזק את הקבוצה , איך יכול להיות שלא מסוגלים להחליף את אונונוקו , זה ליקוי מאורות!!!!
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Number8 » 04 ינואר 2016, 11:29

עם תקציב כמו התקציב של השנה, יכולנו להרים קבוצה שנותנת לירושלים 30 בראש כל מפגש. אבל בנו קבוצה לקויה, לא הגנתית, לא גבוהה, לא חכמה, ופציעה.
כל הכבוד.
Number8

הודעהעל ידי Tomer » 04 ינואר 2016, 11:37

my man כתב:
Tomer כתב:ברשותכם חברים, העלמתי כמה הודעות מהשרשור.. אתם לא ילדים, חאלס. כולנו מאוכזבים ממכבי.

תומר...בוא תספר קצת על עצמך...
רוצה שנעשה את זה כמו ריאיון עיתונאי? יש פה את רוני שיכול לספק שאלות...
אגב יכול גם להספיק הבייסיק של ת'רד ההיכרות הרשמי...

בכ"מ ניסיתי לשלוח לך בפרטי משו אבל זה לא נותן(אולי יוני טועה והמנהל שלנו כן מורם מעם?! ;) )

אני אפתח שרשור בקרוב, יהיה הכי קל :)

המממ... המממ.. שיט. עלו עליי. שמע, לקבל הרבה ה.פ זו בעיה ;)
איזו שגיאה קיבלת? אבדוק, לא אמורה להיות בעיה דווקא
תומר

״אני מכבי, מי אתם בכלל?!״
סמל אישי של המשתמש
Tomer
מנהל האתר

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 11:42

Tomer כתב:
my man כתב:
Tomer כתב:ברשותכם חברים, העלמתי כמה הודעות מהשרשור.. אתם לא ילדים, חאלס. כולנו מאוכזבים ממכבי.

תומר...בוא תספר קצת על עצמך...
רוצה שנעשה את זה כמו ריאיון עיתונאי? יש פה את רוני שיכול לספק שאלות...
אגב יכול גם להספיק הבייסיק של ת'רד ההיכרות הרשמי...

בכ"מ ניסיתי לשלוח לך בפרטי משו אבל זה לא נותן(אולי יוני טועה והמנהל שלנו כן מורם מעם?! ;) )

אני אפתח שרשור בקרוב, יהיה הכי קל :)

המממ... המממ.. שיט. עלו עליי. שמע, לקבל הרבה ה.פ זו בעיה ;)
איזו שגיאה קיבלת? אבדוק, לא אמורה להיות בעיה דווקא

זה כתב לי שהמשתמש אליו אני מנסה לשלוח את ההודעה לא קיים :rolleyes
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Tomer » 04 ינואר 2016, 12:37

לא צפיתי את זה :o

אבדוק, אני באמת קיים.
תומר

״אני מכבי, מי אתם בכלל?!״
סמל אישי של המשתמש
Tomer
מנהל האתר

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 13:29

אוף איזו טעות...נכנסתי לאתרי האינטרנט...
בעעע...בחילה!
איזה שישו ושימחו ממגדל...
להקיא!

"המאמן הטוב בארץ"- אבוי לנו שככה נראית רמת האימון בארץ!
"השחקן הישראלי הכי טוב בארץ"- אוי לנו שככה גם נראית נבחרת ישראל שלנו!
"השחקן הכי טוב שנחת בארץ מחוץ למכבי"- הד קייס שלא נראה כמוהו שקבוצותיו נכשלות פעם אחר פעם במסגרת האירופית....

או בקיצור הכדורסל הישראלי הגיע לשפל הגדול ביותר שלו.- קבוצה בינונית מינוס מובילה אותו בגאון ולכולם זה נראה כשיא השלמות..
אבדנו!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין » 04 ינואר 2016, 13:58

הבעיה היא שאתה שופט אותם לפי קריטריונים של אימפריית יורוליג כמו שפעם היינו. ודונטה סמית' לדעתי הוא באמת אחד הזרים היותר טובים שהגיעו לכאן ופספוס ענק. יכל היה להיות במקומות הרבה יותר גבוהים מירושלים.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 14:04

התנין כתב:הבעיה היא שאתה שופט אותם לפי קריטריונים של אימפריית יורוליג כמו שפעם היינו. ודונטה סמית' לדעתי הוא באמת אחד הזרים היותר טובים שהגיעו לכאן ופספוס ענק. יכל היה להיות במקומות הרבה יותר גבוהים מירושלים.

אני חושב שכשעושים ממוצע של הכישרון העצום שלו עם הדפיקות המוחית, מגיעים לקבוצה כמו ירושלים בערך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 04 ינואר 2016, 14:14

התנין כתב:הבעיה היא שאתה שופט אותם לפי קריטריונים של אימפריית יורוליג כמו שפעם היינו. ודונטה סמית' לדעתי הוא באמת אחד הזרים היותר טובים שהגיעו לכאן ופספוס ענק. יכל היה להיות במקומות הרבה יותר גבוהים מירושלים.

לא אני לא...
עונה שעברה הם עפו בשלב הראשון ביורוקאפ! העונה בנס הם לא עפו מאותו השלב בדיוק. עם חיפה זו גם כן לא היתה הצלחה גדולה בשבילו ובשבילהם...
כמו שאמר אור המוח הדפוק שלו לא שווה שום כישרון שהוא מביא איתו...ועל כל זה אני אגיד שאני גם לא נופל בכלל מהכישרון שלו. הוא ומגדל וגם חיפה כשלקחו לנו את האליפות מצליחים בשנים האחרונות לא בגלל שהם כאלה מוכשרים וטובים...זה הכל הבנייה הדפוקה שלנו אם זה לוגן והיקמן ואם זה היינס ואלכסנדר ואם זה פארמר וארינזה...
מכבי שבנויה נורמלית(אפילו לא זו שעולה לפיינל פור ביורוליג) לא מביכה את עצמה ככה...
הכל בסופו של דבר חוזר לבנייה העקומה של הקבוצה שלנו על ידי צוות ההנהלה והסקאוטינג...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין » 04 ינואר 2016, 14:37

שמע, לגביי ירושלים של העונה שעברה אני חושב שברור שעם צירופו של תומפסון הם קבוצה שיכלה ללכת רחוק ביורוקאפ (ובטח שלא להתבזות עם הדחה מוקדמת) ובכל אופן הקבוצה שסיימה את העונה היא ממש לא זו שהתחילה אותה.
לגביי העונה הנוכחית, נכון, אני לא רואה אותם עוברים עוד שלב ביורוקאפ אבל זה לא בגלל דונטה, שהיה מצויין רוב העונה ביורוקאפ אלא בגלל שהם לא עשו את מה שהיו צריכים לעשות בשלב מוקדם יותר, כלומר צירוף גבוה. בסופו של דבר הקריירה שלו היא פספוס גדול - שחקן בן 32 שהפיק הגדול בקריירה שלו היא הפועל ירושלים, ומבחינת כישרון יכל להיות בקבוצות צמרת אירופיות. ואגב, אני לא פוסל את העובדה שהאופי שלו הוא זה שגרם לו להיות פספוס, זה כלל לא סותר.
הוא לא הסקורר הכי מבריק שראיתי, אבל מעבר לעובדה שהוא חיית משחק אדירה הוא גם שחקן סופר חכם ואחד המוסרים היותר טובים שראיתי.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 ינואר 2016, 17:37

לנסדברג יועמד לדין על תנועת השיסוף שהפנה לקהל הירושלמי
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 05 ינואר 2016, 17:57

מציע להנהלת מכבי לשים במשחקים של ירושליים והפועל תל אביב צלם שיצלם שחקנים כשיש קצת בלאגן , תוך שבוע יש 7-8 תמונות זהות לתמונה של סילבן אם לא גרוע מזה.
אפשר גם לצרף כמה מומחי CSI שיזהו לפי הזוית אם תנועת החניקה של לאנסברג מכוונת בזוית כלפי הקהל או נגד שחקן.

לאן הגענו , ככה זה שאין כדורסל לדבר עליו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 05 ינואר 2016, 17:58

שמואל1 כתב:לנסדברג יועמד לדין על תנועת השיסוף שהפנה לקהל הירושלמי
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

אתה גם דואג לציין שהפועל עומדת לדין או שאתה מייצג אותם?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־15 אורחים