על ידי אדם » 11 ינואר 2016, 03:14
עצוב וחבל כל כך רצינו שיצליח,חשבנו שזה הבעל בית החדש,עוד יותר קשה זה שהוא עשה רושם של אדם מיוחד ופשוט ועממי וחברותי מחוץ למגרש ,אבל לא היתה ברירה אחרת במצב הקיים.
אולי בסיטואציה אחרת היתה יותר סבלנות אולי מאמן אחר היה מנסה לתת לו ולעזור לו.
מה שהכי הפריע לי בקדנציה הזו ,זה שהיה נראה שלא איכפת לו,אני מבין שחקן שלא הולך לו,אני מבין שקשה ולפעמים לא מוצא את עצמך ואת המקום ,ומבין שקשה במצבים מסוימים,אבל לא הבנתי את החוסר איכפתיות את החוסר רצון,אתה רואה את המצב שלך ,אתה רואה שאתה עף על כל דבר ,אז תילחם תירק דם ,לפחות בהגנה,אבל לא,הוא אכל השפלות מכל כלומניק בליגה ,כל אחד טיל עליו ,אפילו הלפרין.
את זה אני לא מצליח להבין ,הוא כאילו רצה להראות את החוסר רצון שלו בהפגנתיות ,ורצה לנצח את המאמן בדרכו ,הוא לא נלחם על החים שלו ולא ניסה לשנות את המצב ולקנות דקות,אלא רק חיכה לרגע הזה וחבל .
שחקן צריך להיתנהג אחרת מבחינה אישית,גם אם מבחינתו הוא הבין שזהו ושזה לא הולך ,לא מחרבנים ,ממשיכים לתת הכל עד הסוף ,יש כמה קטעים גם בגביע נגד חיפה וגם משחקים לפני ,שהוא פשוט נזהר לא לגעת בשחקנים ולא לשים גוף פשוט הזוי.