חוק 4 זרים ביטל את העבודה של מכבי עם קבוצת הבת. השחקנים הצעירים שהיו צריכים לשחק בלאומית ביקנעם, הם עכשיו שחקני פוסטר בקבוצות של ליגת קאזינו.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
yarinsaky כתב:ד"א, צריך לשים לב לשון מאי ודני גרין, בעיקר לאחרון. נדמה לי שדיברנו עליו פה בפורום כמה פעמים והוא נתן משחק מצויין ביום חמישי.
לא היתי מבזבז את הזמן של הסקאוט על שון מאי כי בסך הכל כולם יודעים מי זה. אבל דני גרין באמת שחקן מעניין, אול-אראונד, סוג של פארקר לעניים.
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
יוגב אוחיון - רכז, מוביל את הליגה האדריאטית בחטיפות! יכול להתאים לשיטת השמירה של בלאט
שון ג'יימס - סנטר-פורווארד אמריקאי, מוביל את הליגה האדריאטית בחסימות, וכל זה ב 10 דקות למשחק בלבד! יכול לספק למכבי אחלה מיטריה אווירית