פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד שאלת האופטימיות

08 מרץ 2016, 12:33

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה

לא יהיה שום תקציב גדול יותר. יש חובות מהעונה הנוכחית ועוד כל מיני פיצויים שיצטרכו לשלם. מכבי תהיה גם בשנה הבאה בחלק התחתון של תקציבי היורוליג ועם דני הגאון שבונה את הקבוצה וניקולה שגוזר קופונים על כל מיני קרואטים, אני מצפה לעוד עוד יותר גרועה.

אני מאמין שהתקציב לא יהיה נמוך, אבל כמו שראינו כבר, זה בכלל לא משנה.
תן ליצחק תשובה מאה ש"ח והוא יהפוך את זה למיליארד ותן לאשתי 5 מליון, וזה יהפוך מאד מהר ל-0...

אתה קודם כל צריך להשקיע במאמן טוב. אנחנו לומדים את זה בדרך הקשה (ולא בפעם הראשונה). מאמן טוב זה הבסיס,
ומאמן טוב עולה כסף.
המזל של מכבי הוא שמאמן טוב עולה הרבה פחות משחקן גדול, ומכבי בהחלט מסוגלת להביא לכאן מאמן טופ (קזלאוסקס למשל).
העניין הוא שכמו שחוסכים עם שחקנים, ובסוף משלמים כפול, ככה החליטו לחסוך גם במאמנים.
למה? כי דני פדרמן חושב שגביע האירופה שייך לו ולא לדייויד בלאט ולדייויד בלו שהציל את הקבוצה בכך שחזר מפרישה.

כל עוד זה לא ישתנה, אני באמת מסכים איתך, שיהיה רק יותר גרוע.

08 מרץ 2016, 15:30

בינתיים זה נראה שאנחנו הולכים לקטסטרופה חסרת תקדים בעונה הבאה. מכבי בונה סגל יורוקאפ שיצטרך להתמודד עם קבוצות יורוליג הרבה יותר חזקות ממה שהיה לנו העונה בבית המוקדם. זה הולך לכיוון של בשר תותחים.

08 מרץ 2016, 15:32

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה

לא יהיה שום תקציב גדול יותר. יש חובות מהעונה הנוכחית ועוד כל מיני פיצויים שיצטרכו לשלם. מכבי תהיה גם בשנה הבאה בחלק התחתון של תקציבי היורוליג ועם דני הגאון שבונה את הקבוצה וניקולה שגוזר קופונים על כל מיני קרואטים, אני מצפה לעוד עוד יותר גרועה.

תן ליצחק תשובה מאה ש"ח והוא יהפוך את זה למיליארד ותן לאשתי 5 מליון, וזה יהפוך מאד מהר ל-0...

אתה קודם כל צריך להשקיע במאמן טוב. אנחנו לומדים את זה בדרך הקשה (ולא בפעם הראשונה). מאמן טוב זה הבסיס,
ומאמן טוב עולה כסף.
המזל של מכבי הוא שמאמן טוב עולה הרבה פחות משחקן גדול, ומכבי בהחלט מסוגלת להביא לכאן מאמן טופ (קזלאוסקס למשל).
העניין הוא שכמו שחוסכים עם שחקנים, ובסוף משלמים כפול, ככה החליטו לחסוך גם במאמנים.
למה? כי דני פדרמן חושב שגביע האירופה שייך לו ולא לדייויד בלאט ולדייויד בלו שהציל את הקבוצה בכך שחזר מפרישה.

לדבר ככה על אישתך ביום כזה???

תתבייש.

08 מרץ 2016, 15:38

אין שום סיבה לאף אחד להיות אופטימי. שמעתם את פדרמן וניקולה. שום דבר לא ישתנה. טבק ישאר, עצדה 5 תורכב מהנדריקס ואמבקווה ומקל יהיה שחקן של 30 דקות ביורוליג ( כשהוא מכדרר 29 דקות מהן). רק חסר שבנדר לא יילך לנבא בטעות.

08 מרץ 2016, 18:03

הת'רד הכי מיותר בתולדות צהבת.

08 מרץ 2016, 18:26

ankram כתב:הת'רד הכי מיותר בתולדות צהבת.

08 מרץ 2016, 18:53

ankram כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

ומאמן טוב עולה כסף.

לדבר ככה על אישתך ביום כזה???

תתבייש.

תמונה

08 מרץ 2016, 19:38

מחתימים את לנגפורד, הנדריקס, משחררים את מילסאפ שנייה אחרי שהגיע כהחתמה מבריקה.

לא יודע מי הנפשות הפועלות בעניין, אבל מישהו עושה למישהו סבוטאז' בקבוצה. לא יודע מי למי.
פרסם תגובה