אלייג'ה מילסאפ חתם במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אלייג'ה מילסאפ חתם במכבי ת

הודעהעל ידי my man » 10 מרץ 2016, 00:22

אחדשיודע כתב:את רנפרו וברטנס לא היית ממיר בדלייני? אם כבר העפת כל זר עם חוזה לשנה הבאה, לא יכולת להעיף גם את הנדריקס? ובמקום קייל ווימס, את סוני ווימס? עזוב, יצאת אבי אבן של החלומות.

אויש נו...החלומות שלי מורכבים- אני מכניס רכיבים מציאותיים, המוח שלי מכריח אותי לרדת קצת לקרקע..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: אלייג'ה מילסאפ חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי yzafrir » 10 מרץ 2016, 00:28

rc4991 כתב:סגל החלומות (במידה וסמית' פורש)

מקל, אוחיון (כן, מוכן להתפשר שם עבור העמדות האחרות)
גאודלוק, זר זול
ווימס, לאנדסברג
תומפקינס, מילר
המילטון, הנדריקס, שגב

מה עם אוסטין דיי ??

סוג הזר בעמדה 2 תלויה במידת ההחלמה של יוגב. אם הוא מוכיח שהוא כשיר ויכול לסחוב עונה שלמה כמחליף , אז אני לא רואה בעיה שעמדה 1 תיהיה בידיים של מקל ויוגב ואז שחקן כמו גאודולק שהוא שוטינג גארד קלאסי יכול להתאים . אבל אם יוגב לא כשיר לחלוטין אז הזר בעמדה 2 צריך להיות קומבו גארד שיכול לתת גיבוי גם לעמדה 1 .
לכן בעמדה 2 הייתי שמח לראות או את גאודלוק או את דלייני או אפילו פארגו . זר זול היה יכול להיות וויליאמס רק שעם איך שהוא נראה בפאו הוא כבר לא יהיה זול בקיץ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 מרץ 2016, 01:15

my man כתב:
אחדשיודע כתב:את רנפרו וברטנס לא היית ממיר בדלייני? אם כבר העפת כל זר עם חוזה לשנה הבאה, לא יכולת להעיף גם את הנדריקס? ובמקום קייל ווימס, את סוני ווימס? עזוב, יצאת אבי אבן של החלומות.

אויש נו...החלומות שלי מורכבים- אני מכניס רכיבים מציאותיים, המוח שלי מכריח אותי לרדת קצת לקרקע..

אה, מציאותי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 10 מרץ 2016, 01:29

אחדשיודע כתב:
my man כתב:

אה, מציאותי.

רכיבים מציאותיים - נא לדייק!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 10 מרץ 2016, 01:37

my man כתב:
אחדשיודע כתב:
my man כתב:

אה, מציאותי.

רכיבים מציאותיים - נא לדייק!

כאילו מישהו במכבי מחובר למציאות, למה שאנחנו נהיה?

תן לעצמך לחלום! :dance4
סמל אישי של המשתמש
yanay21

Re: אלייג'ה מילסאפ חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי rc4991 » 10 מרץ 2016, 01:59

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:סגל החלומות (במידה וסמית' פורש)

מקל, אוחיון (כן, מוכן להתפשר שם עבור העמדות האחרות)
גאודלוק, זר זול
ווימס, לאנדסברג
תומפקינס, מילר
המילטון, הנדריקס, שגב

מה עם אוסטין דיי ??

סוג הזר בעמדה 2 תלויה במידת ההחלמה של יוגב. אם הוא מוכיח שהוא כשיר ויכול לסחוב עונה שלמה כמחליף , אז אני לא רואה בעיה שעמדה 1 תיהיה בידיים של מקל ויוגב ואז שחקן כמו גאודולק שהוא שוטינג גארד קלאסי יכול להתאים . אבל אם יוגב לא כשיר לחלוטין אז הזר בעמדה 2 צריך להיות קומבו גארד שיכול לתת גיבוי גם לעמדה 1 .
לכן בעמדה 2 הייתי שמח לראות או את גאודלוק או את דלייני או אפילו פארגו . זר זול היה יכול להיות וויליאמס רק שעם איך שהוא נראה בפאו הוא כבר לא יהיה זול בקיץ...

תן לי את ווימס וגאודלוק ומצידי ששאר הגארדים יהיו עודד שעשוע ואבי סוכר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים