על ידי אדם » 10 מרץ 2016, 18:41
לא יאומן פשוט,לא משנה מה המועדון הזה יעשה יהיו לכם תלונות?,יש מספיק חרא על ההנהלה אבל לא צריך על כל דבר ישר לבחור בצד השלילי.
מה הבעיה השחקנים האלה ביזו את המועדון ואת הקבוצה ושמו זין גם עלינו האוהדים,מה אתם חושבים ששמעון בתור עורך דין לא יודע מה החוק אומר,גם אם זה כצעד הרתעתי ,זה בסדר גמור.
מה הבעיה בלקנוס את השחקנים זה קורה במליון מקומות ולא מזמן זה קרה פנרבחצה נראה לי .
אם שחקנים יעשו דווקא ויפסידו בכוונה בגלל שלקחו להם את הכסף וקנסו אותם ,זה עוד יותר גרוע,זה רק אומר דרשני לגבי החבורת זבל הזאת שלובשת תמדים של מכבי.
זה רק אומר שצריך להביא אותם אחד אחד גם במחיר של השפלות וגם במחיר שלשחק אם הנוער,אם אלה השחקנים שמיצגים אותנו ואנחנו צריכים לבוא לעודד אותם.
יש להם עוד בושה להיתלונן?,רק לידע כללי יכולת כזו במצב מסוים יכולה להיתברר כבעית משמעת בצורה מסוימת.
הרי אני אומר בשיא הכנות ,חוץ מאופיבו ואמבאקווה ורוצסטי ,שאר השחקנים משחקים פה שנים ואמורים להיות מזוהים אם המועדון ולהיות מחויבים ,ואם השחקנים האלו לא יודעים לבלוע ולספוג שמגיע להם אז המצב שלנו גרוע,כי מהשלושה האחרים אני לא מצפה לכלום ,היכולת שלהם שווה לתחת וככה גם המחויבות וזה שהם באו למלא את חשבון הבנק שלהם על גבינו.
זו אחת הבעיות העיקריות שלנו השנה ,שבאו שחקנים שלא מבינים לאן הגיעו ולא מבינים לאיזה מועדון הם באו ומה הם מיצגים .
אני מצפה להרבה יותר משחקנים שמשחקים במועדון 3 4 שנים ,גם לגבי זה של להקיז דם ולשרוף את הפרקט ,גם ברדבי וגם בכל משחק וגם אם זה אומר לשחק אם פציעה.
הרי השחקנים שאנחנו מדברים עליהם הם בעיקר ישראלים,פניני,אוחיון,לאנדסברג,מקל,שגב ,ועוד שני זרים שיחסית מחוברים,סמית ורנדל.
אז אלה הבחורים שבאים בתלונות,?אחרי כל מה שהמועדון נותן להם,אחרי שכל מועדון נורמלי היה מעיף את רנדל באמצע העונה ללא קשר אם יש מספיק שחקנים בסגל או לא.
בחיים לא היה מצב כזה ששחקנים מחזיקים מועדון בביצים ומכריחים מועדון להחתים אותם כמו במקרה אופיבו.
דברים הזוים,איפה כבוד של מועדון ,אני מוכן להפסיד כל העונה אם מכבי היו גברים וחותכים את רנדל במידי,מעיפים את אופיבו ,ומשחקים אם מה שיש במקום להמשיך לבזות אותנו ולעשות מאיתנו צחוק בכל אירופה,צוחקים עלינו בכל מקום אפילו שחקנים בטטויטר.
לא קולטים שם למעלה שהשנה הזו עשתה נזק עצום שאם לא יתוקן בזמן הקרוב וטם לא יקרו שינויים ,זה כבר יהיה בלתי אפשרי לשנות את המצב ורק ידרדר.