פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

הודעהעל ידי הצופה » 10 מרץ 2016, 16:31

שחקני מכבי תל אביב נקנסו בחצי משכורת: "זה מרתיח ולא חוקי"
לאחר התבוסה בדרבי והאיום של שמעון מזרחי, השחקנים שהיו בסגל למשחק גילו בחשבונות הבנק כי משכורת פברואר קוצצה. אלייז'ה מילסאפ שוחרר רשמית, רנדל כשיר צפוי לשחק בראשון

http://sports.walla.co.il/item/2942445

צפו לתשובה של השחקנים על המגרש. מול נס ציונה.
(לא הייתי בטוח לאיזה ת'רד זה שייך)
הצופה

הודעהעל ידי roy1000 » 10 מרץ 2016, 16:42

פשוט הנהלה טיפשה. אין יותר מה להגיד. פשוט טיפשים.
roy1000

הודעהעל ידי Asf » 10 מרץ 2016, 18:11

אנחנו מועדון בדיחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי אדם » 10 מרץ 2016, 18:41

לא יאומן פשוט,לא משנה מה המועדון הזה יעשה יהיו לכם תלונות?,יש מספיק חרא על ההנהלה אבל לא צריך על כל דבר ישר לבחור בצד השלילי.
מה הבעיה השחקנים האלה ביזו את המועדון ואת הקבוצה ושמו זין גם עלינו האוהדים,מה אתם חושבים ששמעון בתור עורך דין לא יודע מה החוק אומר,גם אם זה כצעד הרתעתי ,זה בסדר גמור.
מה הבעיה בלקנוס את השחקנים זה קורה במליון מקומות ולא מזמן זה קרה פנרבחצה נראה לי .
אם שחקנים יעשו דווקא ויפסידו בכוונה בגלל שלקחו להם את הכסף וקנסו אותם ,זה עוד יותר גרוע,זה רק אומר דרשני לגבי החבורת זבל הזאת שלובשת תמדים של מכבי.
זה רק אומר שצריך להביא אותם אחד אחד גם במחיר של השפלות וגם במחיר שלשחק אם הנוער,אם אלה השחקנים שמיצגים אותנו ואנחנו צריכים לבוא לעודד אותם.
יש להם עוד בושה להיתלונן?,רק לידע כללי יכולת כזו במצב מסוים יכולה להיתברר כבעית משמעת בצורה מסוימת.
הרי אני אומר בשיא הכנות ,חוץ מאופיבו ואמבאקווה ורוצסטי ,שאר השחקנים משחקים פה שנים ואמורים להיות מזוהים אם המועדון ולהיות מחויבים ,ואם השחקנים האלו לא יודעים לבלוע ולספוג שמגיע להם אז המצב שלנו גרוע,כי מהשלושה האחרים אני לא מצפה לכלום ,היכולת שלהם שווה לתחת וככה גם המחויבות וזה שהם באו למלא את חשבון הבנק שלהם על גבינו.
זו אחת הבעיות העיקריות שלנו השנה ,שבאו שחקנים שלא מבינים לאן הגיעו ולא מבינים לאיזה מועדון הם באו ומה הם מיצגים .
אני מצפה להרבה יותר משחקנים שמשחקים במועדון 3 4 שנים ,גם לגבי זה של להקיז דם ולשרוף את הפרקט ,גם ברדבי וגם בכל משחק וגם אם זה אומר לשחק אם פציעה.
הרי השחקנים שאנחנו מדברים עליהם הם בעיקר ישראלים,פניני,אוחיון,לאנדסברג,מקל,שגב ,ועוד שני זרים שיחסית מחוברים,סמית ורנדל.
אז אלה הבחורים שבאים בתלונות,?אחרי כל מה שהמועדון נותן להם,אחרי שכל מועדון נורמלי היה מעיף את רנדל באמצע העונה ללא קשר אם יש מספיק שחקנים בסגל או לא.
בחיים לא היה מצב כזה ששחקנים מחזיקים מועדון בביצים ומכריחים מועדון להחתים אותם כמו במקרה אופיבו.
דברים הזוים,איפה כבוד של מועדון ,אני מוכן להפסיד כל העונה אם מכבי היו גברים וחותכים את רנדל במידי,מעיפים את אופיבו ,ומשחקים אם מה שיש במקום להמשיך לבזות אותנו ולעשות מאיתנו צחוק בכל אירופה,צוחקים עלינו בכל מקום אפילו שחקנים בטטויטר.
לא קולטים שם למעלה שהשנה הזו עשתה נזק עצום שאם לא יתוקן בזמן הקרוב וטם לא יקרו שינויים ,זה כבר יהיה בלתי אפשרי לשנות את המצב ורק ידרדר.
אדם

הודעהעל ידי Asf » 10 מרץ 2016, 18:55

המועדון בדיחה כי לנבוח על כך שהם קונסים את השחקנים זה הצעד הכי פופוליסטי שהם יכלו לעשות.
מצטער אבל כל צעקות ה"מגיע להם הם ביזו את הסמל!" נשמע לי כמו גיבוב של "They took our jobs!" מסאות'פארק בכך שעובדתית זה כנראה נכון אבל זה חלק קטן מהאמת שמסיח את הדעת מדברים יותר חשובים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מרץ 2016, 18:59

Asf כתב:המועדון בדיחה כי לנבוח על כך שהם קונסים את השחקנים זה הצעד הכי פופוליסטי שהם יכלו לעשות.
מצטער אבל כל צעקות ה"מגיע להם הם ביזו את הסמל!" נשמע לי כמו גיבוב של "They took our jobs!" מסאות'פארק בכך שעובדתית זה כנראה נכון אבל זה חלק קטן מהאמת שמסיח את הדעת מדברים יותר חשובים.

Dey toork rrr jerrbs!!!!!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 מרץ 2016, 19:16

אדם כתב:לא יאומן פשוט,לא משנה מה המועדון הזה יעשה יהיו לכם תלונות?,יש מספיק חרא על ההנהלה אבל לא צריך על כל דבר ישר לבחור בצד השלילי.
מה הבעיה השחקנים האלה ביזו את המועדון ואת הקבוצה ושמו איבר מין גברי גם עלינו האוהדים,מה אתם חושבים ששמעון בתור עורך דין לא יודע מה החוק אומר,גם אם זה כצעד הרתעתי ,זה בסדר גמור.
מה הבעיה בלקנוס את השחקנים זה קורה במליון מקומות ולא מזמן זה קרה פנרבחצה נראה לי .
אם שחקנים יעשו דווקא ויפסידו בכוונה בגלל שלקחו להם את הכסף וקנסו אותם ,זה עוד יותר גרוע,זה רק אומר דרשני לגבי החבורת זבל הזאת שלובשת תמדים של מכבי.
זה רק אומר שצריך להביא אותם אחד אחד גם במחיר של השפלות וגם במחיר שלשחק אם הנוער,אם אלה השחקנים שמיצגים אותנו ואנחנו צריכים לבוא לעודד אותם.
יש להם עוד בושה להיתלונן?,רק לידע כללי יכולת כזו במצב מסוים יכולה להיתברר כבעית משמעת בצורה מסוימת.
הרי אני אומר בשיא הכנות ,חוץ מאופיבו ואמבאקווה ורוצסטי ,שאר השחקנים משחקים פה שנים ואמורים להיות מזוהים אם המועדון ולהיות מחויבים ,ואם השחקנים האלו לא יודעים לבלוע ולספוג שמגיע להם אז המצב שלנו גרוע,כי מהשלושה האחרים אני לא מצפה לכלום ,היכולת שלהם שווה לתחת וככה גם המחויבות וזה שהם באו למלא את חשבון הבנק שלהם על גבינו.
זו אחת הבעיות העיקריות שלנו השנה ,שבאו שחקנים שלא מבינים לאן הגיעו ולא מבינים לאיזה מועדון הם באו ומה הם מיצגים .
אני מצפה להרבה יותר משחקנים שמשחקים במועדון 3 4 שנים ,גם לגבי זה של להקיז דם ולשרוף את הפרקט ,גם ברדבי וגם בכל משחק וגם אם זה אומר לשחק אם פציעה.
הרי השחקנים שאנחנו מדברים עליהם הם בעיקר ישראלים,פניני,אוחיון,לאנדסברג,מקל,שגב ,ועוד שני זרים שיחסית מחוברים,סמית ורנדל.
אז אלה הבחורים שבאים בתלונות,?אחרי כל מה שהמועדון נותן להם,אחרי שכל מועדון נורמלי היה מעיף את רנדל באמצע העונה ללא קשר אם יש מספיק שחקנים בסגל או לא.
בחיים לא היה מצב כזה ששחקנים מחזיקים מועדון בביצים ומכריחים מועדון להחתים אותם כמו במקרה אופיבו.
דברים הזוים,איפה כבוד של מועדון ,אני מוכן להפסיד כל העונה אם מכבי היו גברים וחותכים את רנדל במידי,מעיפים את אופיבו ,ומשחקים אם מה שיש במקום להמשיך לבזות אותנו ולעשות מאיתנו צחוק בכל אירופה,צוחקים עלינו בכל מקום אפילו שחקנים בטטויטר.
לא קולטים שם למעלה שהשנה הזו עשתה נזק עצום שאם לא יתוקן בזמן הקרוב וטם לא יקרו שינויים ,זה כבר יהיה בלתי אפשרי לשנות את המצב ורק ידרדר.

אדם, אתה מצחיק. זה נראה לך הגיוני לקנוס עובד כי הוא לא מספיק מוכשר? נראה לך שיש בית משפט בעולם שיאשר דבר כזה? אתה יודע שתקופת העבדות כבר נגמרה?
זה שהיכולת שלהם שווה לתחת זה אשמתם? אתה לא חושב שזה אשמת מי שהביא אותם? אולי אשמת מי שמאמן אותם?
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 10 מרץ 2016, 19:50

Holiday_Armadillo כתב:
Asf כתב:המועדון בדיחה כי לנבוח על כך שהם קונסים את השחקנים זה הצעד הכי פופוליסטי שהם יכלו לעשות.

Dey toork rrr jerrbs!!!!!

DRUMPF!

ואדם, כל עוד שחקנים לא עושים סבוטאז' או שביתה איטלקית, אין הצדקה לקנוס אותם. עזוב את זה שזה לא חוקי בארץ, גם אם במקומות אחרים כן(בפאו, נניח). כי במקרה הזה המועדון כפוף להחלטות של המדינה, ולא של היורוליג.

בנוסף, אל תאשים שחקן שהוא לא טוב יותר ממה שהוא. רק ההנהלה אשמה. האם אפשר לקנוס את רנדל, נניח, כי הוא שחקן שנפצע כל יומיים?לא, כי זה השחקן שהוא.
וזה ששמעון עורך דין לא אומר כלום, הכוח שיש לו בידיים, או לפחות ההבדל בין מה שהיה לבין מה שעכשיו, כמעט ומעביר אותו על דעתו. הנהלת מכבי יורה לכל הכיוונים, ומאשימה כל אחד חוץ מאת עצמה. וזה אפילו לא מהשנתיים האחרונות, זה ככה כבר לא מעט שנים. לא שאני מעריץ גדול, אבל עכשיו, אחרי שהביאו מאמן מהולל, כולנו מבינים שהבעיה לא באמת הייתה גיא גודס. ובטח שלא הייתה ג'רמי פארגו ואחרים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, felix_r, Google [Bot], omerk ו־14 אורחים