ליגת לוטו: אשדוד נגד מכבי - יום א', 20:55, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת לוטו: אשדוד נגד מכבי - יום א', 20:55, ספורט 5

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2011, 14:47

יוני , גם אני זוכר שבפורום הזה ובכלל בסגירת חוזה עם שחקן מדברים תמיד בנטו . את השחקן לא מעניין כמה מס הקבוצה משלמת...אם היו מדברים פה בברוטו על שכר של שחקנים אז שייר ואוחיון שחקנים של 400K לעונה ומאצבאן של מעל מליון...אבל אנחנו כל הזמן דיברנו פה על הנטו שלהם....ברור שלקבוצה זה עולה יותר ולכן גם השיקול של להחזיק שחקן זר לא יותר משלוש שנים כי אז משלמים עליו מס כמו על ישראלי...

גם לא לא זכור כלום על סעיף יציאה כזה מהחוזה של טל , גרין או כל ישראלי אחר ששיחק במכבי , בטח כאלו שחזרו לקדנציה שנייה....במקרה של לימונד ואוחיון וכו' אני מניח שכן יש סעיף כזה...
מכבי לא תנסה להפטר מטל בכוח כמו שלא ניסתה להפטר מדריק כל השנים , יכול להיות אפילו שבתום החוזה יציעו לו חוזה חדש אם כי מופחת בהרבה...כנראה שהתרומה שלו בחדר ההלבשה גדולה ממה שאנחנו חושבים.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 14:51

ואסף, לגרין בפירוש היה כזה סעיף.
הנה לך כמה לינקים http://sports.walla.co.il/?w=/7/1662342
http://www.maccabifans.co.il/forum/lofi ... 46-50.html
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 נובמבר 2011, 14:54

יש באמת מישהו שחושב שמכבי מינו את בורשטיין לקפטן וישחררו אותו אחרי שנה? get real.. אין סיכוי שהוא לא ישאר פה עד תום החוזה..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 14:54

אני זוכר שכשגרינוולד פירסם את שכר השחקנים במכבי, הכל היה בברוטו.
כמו כן, צביקה שרף בזמנו דרש ממכבי מיליון דולר ברוטו בעונה לאחר סיום עונת קטשרף. כאמור, גם בורשטיין דרש את אותו הסכום בשכר ברוטו.
אפשר גם לזכור את כל הדיבורים סביב יניב גרין שהשתשכר כמליון דולר לעונה, אבל הרבה שכחו לציין שמדובר בסכום ברוטו.

לסיכום, דיבור בסכומי ברוטו הוא ממש לא דבר חדש ובטח שלא הומצא סביב טל בורשטיין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 14:57

חביב אורנג'ד כתב:ואסף, לגרין בפירוש היה כזה סעיף.
הנה לך כמה לינקים http://sports.walla.co.il/?w=/7/1662342
http://www.maccabifans.co.il/forum/lofi ... 46-50.html

איזה סעיף כזה? כתוב שאם מכבי חותכת אותו היא צריכה לשלם לו פיצוי של יותר מ100 אלף דולר, וגם לזה אני לא ממש מאמין, כי וואלה מפרסמים ערימות של שטויות.
הלינק השני לא עובד :?
לבורשטיין לא היה אף אזכור לסעיף כזה, אז אל תנסה להכניס בכח
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 15:01

חביב אורנג'ד כתב:אני זוכר שכשגרינוולד פירסם את שכר השחקנים במכבי, הכל היה בברוטו.
כמו כן, צביקה שרף בזמנו דרש ממכבי מיליון דולר ברוטו בעונה לאחר סיום עונת קטשרף. כאמור, גם בורשטיין דרש את אותו הסכום בשכר ברוטו.
אפשר גם לזכור את כל הדיבורים סביב יניב גרין שהשתשכר כמליון דולר לעונה, אבל הרבה שכחו לציין שמדובר בסכום ברוטו.

אתה שוב מנסה בכח להצדיק את העמדה שלך.
את מי זה מעניין מה כתוב בתקשורת??? את מי?? מעניין אותי מה גריוולנד הבדיחה הזה כותב???
בפורום כולם כולל כולם מתייחסים אך ורק בנטו. בחיים לא שמעתי אנשים שכותבים שסופו מקבל קרוב למיליון וחצי דולר, בחיים לא שמעתי אנשים שאומרים שאידסון קיבל מעל מיליון דולר, וגם כל הדיבורים על פארגו לדוגמא, היו על 900 אלף דולר העונה, ומיליון בעונה השניה. וכו' וכו'.... אף פעם לא התייחסו פה לשכר של שחקן כבורטו. רק אתה מכניס את זה, כדי להראות כמה השכר של בורשטיין מפוצץ וענק. או שאתה מתייחס לבורשטיין כמו כולם, שחקן שמרוויח 300-350 אלף דולר לעונה, או שכולם לפי שכר הברוטו שלהם.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 15:11

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני זוכר שכשגרינוולד פירסם את שכר השחקנים במכבי, הכל היה בברוטו.

את מי זה מעניין מה כתוב בתקשורת??? את מי?? מעניין אותי מה גריוולנד הבדיחה הזה כותב???
בפורום כולם כולל כולם מתייחסים אך ורק בנטו. בחיים לא שמעתי אנשים שכותבים שסופו מקבל קרוב למיליון וחצי דולר, בחיים לא שמעתי אנשים שאומרים שאידסון קיבל מעל מיליון דולר, וגם כל הדיבורים על פארגו לדוגמא, היו על 900 אלף דולר העונה, ומיליון בעונה השניה. וכו' וכו'.... אף פעם לא התייחסו פה לשכר של שחקן כבורטו. רק אתה מכניס את זה, כדי להראות כמה השכר של בורשטיין מפוצץ וענק. או שאתה מתייחס לבורשטיין כמו כולם, שחקן שמרוויח 300-350 אלף דולר לעונה, או שכולם לפי שכר הברוטו שלהם.

אני לא יודע מי קבע את הכללים כיצד להתיחס לשכר של שחקן ולכל הידוע לי, הרבה מאוד פעמים לאורך השנים התיחסו כאן לשכר ברוטו.
גם אני כמו האחרים התיחסתי לא מעט לשכר ברוטו של שחקנים, ולא חרגתי כשזה הגיע לבורשטיין.
אם באמת יש כאן חוק שצריכם להתיחס רק לשכר הנטו (ובאמת שלא ראיתי כזה חוק בפורום), אז אני מתנצל ואיישר קו לפעמים הבאות.
בנתיים, אני (כמו אחרים), יכול להתייחס לשכר של שחקן בדיוק כפי שאני רוצה.
זה באמת לא צריך להטריד אותך יותר מדי ואין על מה להתעצבן. :bigsmile3
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2011, 15:15

אז רגע , פארגו היה אמור להרוויח פה 900K ברוטו ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 15:20

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

אני לא יודע מי קבע את הכללים כיצד להתיחס לשכר של שחקן ולכל הידוע לי, הרבה מאוד פעמים לאורך השנים התיחסו כאן לשכר ברוטו.
גם אני כמו האחרים התיחסתי לא מעט לשכר ברוטו של שחקנים, ולא חרגתי כשזה הגיע לבורשטיין.
אם באמת יש כאן חוק שצריכם להתיחס רק לשכר הנטו (ובאמת שלא ראיתי כזה חוק בפורום), אז אני מתנצל ואיישר קו לפעמים הבאות.
בנתיים, אני (כמו אחרים), יכול להתייחס לשכר של שחקן בדיוק כפי שאני רוצה.
זה באמת לא צריך להטריד אותך יותר מדי ואין על מה להתעצבן. :bigsmile3

זה מעצבן כי גם אחרי משחק טוב שלו, אתה שוב מנסה להוציא אותו לא טוב, לעקוץ אותו, ובדרך שפשוט לא "נכונה". אין שום חוק כזה, אבל אני בחיים שלי לא ראיתי אף אחד פה מתייחס לשכר של שחקנים אך ורק בברוטו. כל ההתייחסות פה, של כולם, זה נטו, אבל אתה שוב מנסה "לפוצץ" את השכר של בורשטיין, שאתה מתייחס אליו כאל 700 אלף דולר, אבל פארגו הוא 900 אלף, ופאפאס הוא 400 אלף, וסמית' 400 אלף, וכו'.. אל תתייחס לזה כX ולשאר כY. קצת אובייקטיביות בעניין שלו לא תזיק לך, גם אם אתה לא מת עליו.. ותאמין לי שגם אני לא מעלה חיוך שהוא עולה על המגרש
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2011, 15:38

yzafrir כתב:יוני , גם אני זוכר שבפורום הזה ובכלל בסגירת חוזה עם שחקן מדברים תמיד בנטו . את השחקן לא מעניין כמה מס הקבוצה משלמת...אם היו מדברים פה בברוטו על שכר של שחקנים אז שייר ואוחיון שחקנים של 400K לעונה ומאצבאן של מעל מליון...אבל אנחנו כל הזמן דיברנו פה על הנטו שלהם....ברור שלקבוצה זה עולה יותר ולכן גם השיקול של להחזיק שחקן זר לא יותר משלוש שנים כי אז משלמים עליו מס כמו על ישראלי...

גם לא לא זכור כלום על סעיף יציאה כזה מהחוזה של טל , גרין או כל ישראלי אחר ששיחק במכבי , בטח כאלו שחזרו לקדנציה שנייה....במקרה של לימונד ואוחיון וכו' אני מניח שכן יש סעיף כזה...
מכבי לא תנסה להפטר מטל בכוח כמו שלא ניסתה להפטר מדריק כל השנים , יכול להיות אפילו שבתום החוזה יציעו לו חוזה חדש אם כי מופחת בהרבה...כנראה שהתרומה שלו בחדר ההלבשה גדולה ממה שאנחנו חושבים.....

כשמתחילים לנהל כאן דיונים של רואי חשבון על התקציב של מכבי, תמיד מדברים בברוטו. מכיוון שהדיונים האלה בפורום שלנו הם די תכופים,
אז באיזשהו שלב עברו לדבר בשפת הברוטו.

זה לא כזה ביג דיל. הטענה של חביב היא לגיטימית, ואין כאן שום מניפולציות של שכר על מנת להצדיק אותה.

בלי כל קשר, טל נתן אחלה משחק אתמול ומגיע לו קרדיט, גם על המשחק וגם על הלחימה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 15:52

jol9 כתב:
yzafrir כתב:יוני , גם אני זוכר שבפורום הזה ובכלל בסגירת חוזה עם שחקן מדברים תמיד בנטו . את השחקן לא מעניין כמה מס הקבוצה משלמת...אם היו מדברים פה בברוטו על שכר של שחקנים אז שייר ואוחיון שחקנים של 400K לעונה ומאצבאן של מעל מליון...אבל אנחנו כל הזמן דיברנו פה על הנטו שלהם....ברור שלקבוצה זה עולה יותר ולכן גם השיקול של להחזיק שחקן זר לא יותר משלוש שנים כי אז משלמים עליו מס כמו על ישראלי...

כשמתחילים לנהל כאן דיונים של רואי חשבון על התקציב של מכבי, תמיד מדברים בברוטו. מכיוון שהדיונים האלה בפורום שלנו הם די תכופים,

זה לא כזה ביג דיל. הטענה של חביב היא לגיטימית, ואין כאן שום מניפולציות של שכר על מנת להצדיק אותה.

לא מסכים איתך. גם הדיונים של כל רואי החשבון, כולם, לפחות רובם, היו בהתייחסות לנטו.
זה נראה שזה כן מניפולציה, בגלל שהוא חוזר על זה שוב ושוב, ומתייחס לשכר שלו כאל 700 אלף דולר בכל דיון עליו, למרות שאף אחד פה לא מדבר בברוטו. לפחות ברוב המקרים
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2011, 15:56

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

לא מסכים איתך. גם הדיונים של כל רואי החשבון, כולם, לפחות רובם, היו בהתייחסות לנטו.
זה נראה שזה כן מניפולציה, בגלל שהוא חוזר על זה שוב ושוב, ומתייחס לשכר שלו כאל 700 אלף דולר בכל דיון עליו, למרות שאף אחד פה לא מדבר בברוטו. לפחות ברוב המקרים

זה לא נכון עובדתית, אבל כמו שאמרתי כבר זה לא הכי חשוב.
מה שחשוב הוא שמדברים על אותו הדבר, ושבסופו של דבר כולנו מסכימים שטל מרוויח שכר גבוה יותר מהתרומה שלו. זה הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 16:03

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

זה לא נכון עובדתית, אבל כמו שאמרתי כבר זה לא הכי חשוב.
מה שחשוב הוא שמדברים על אותו הדבר, ושבסופו של דבר כולנו מסכימים שטל מרוויח שכר גבוה יותר מהתרומה שלו. זה הכל.

איזה עובדתית? עוד זכורים לי בראש כל ה"אידסון הלך עם ה750 אלף דולר שלו, ובא סמית' רק עם 400 אלף". "אוחיון, ג'יימס ושאייר ירוויחו רק 600 אלף דולר, כמו גרין", ושאר השטויות האלה. חוץ מההתייחסות של טיקי שהיה מתייחס לזה פה ושם, כל הדיבורים האלה היו נטו, כמו כל הדיבורים של כולם בפורום, אבל הוא ממשיך להתעקש להעצים את השכר של בורשטיין.
שורה תחתונה, זה ברור שכולם מסכימים שהוא מקבל מעל ליכולותיו, אבל כבר מיצינו את זה שוב ושוב ושוב, ולא צריך לחזור על זה ולהגדיל את זה. נראה לי כבר מיותר כל הדיון הזה על השכר שלו שחוזר שוב ושוב. לא הגיע הזמן להשלים עם זה וזהו?
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 18:32

אסף, חבל שאתה נאלץ לשקר בכדי להתווכח.
אני באמת לא יודע איפה ראית שהתיחסתי לשכר של פארגו כ900 אלף דולר ושל פאפלוקאס כ400 אלף דולר.
אני בד"כ עושה את ההפרדה בין נטו לברוטו ואף מציין זאת (ולגבי בורשטיין ציינתי מספר פעמים שאני מתיחס לשכר ברוטו).
בכלל, אני בקושי כותב כאן על עינייני תקציב, וכשבכל זאת יצא לי להשתלב בויכוחים כאלו, תמיד כתבתי בסכומי ברוטו, כמו שנהוג בנושא זה.

בכל מקרה, הויכוח כאן הוא ממש לא על נושא ברוטו/נטו (למרות שגם הסכום נטו אותו מרוויח בורשטיין הוא די גבוה), אלא על העובדה שמכבי נאלצת לשלם הרבה מאוד כסף על שחקן שלא תורם הרבה. העובדה שהוא נותן משחק טוב מול קבוצה מקומית חלשה, אולי מצדיקה פירגון אבל בפירוש לא מנחמת.

לדעתי, מכבי צריכה לפעול על-מנת לשחרר את בורשטיין.
בין אם קיים סעיף יציאה ובין אם לאו, אני נוטה להאמין שהפרידה מבורשטיין אפשרית ותחסוך למכבי לא מעט כסף.
אתה יכול להסכים ויכול גם להתנגד (וזה לגיטימי), אבל כשזה מגיע למצב בו אתה נאלץ לשקר, אני אאלץ לקטוע את הדיון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 19:37

חביב אורנג'ד כתב:אסף, חבל שאתה נאלץ לשקר בכדי להתווכח.
אני באמת לא יודע איפה ראית שהתיחסתי לשכר של פארגו כ900 אלף דולר ושל פאפלוקאס כ400 אלף דולר.
אני בד"כ עושה את ההפרדה בין נטו לברוטו ואף מציין זאת (ולגבי בורשטיין ציינתי מספר פעמים שאני מתיחס לשכר ברוטו).
בכלל, אני בקושי כותב כאן על עינייני תקציב, וכשבכל זאת יצא לי להשתלב בויכוחים כאלו, תמיד כתבתי בסכומי ברוטו, כמו שנהוג בנושא זה.

בכל מקרה, הויכוח כאן הוא ממש לא על נושא ברוטו/נטו (למרות שגם הסכום נטו אותו מרוויח בורשטיין הוא די גבוה), אלא על העובדה שמכבי נאלצת לשלם הרבה מאוד כסף על שחקן שלא תורם הרבה. העובדה שהוא נותן משחק טוב מול קבוצה מקומית חלשה, אולי מצדיקה פירגון אבל בפירוש לא מנחמת.

לדעתי, מכבי צריכה לפעול על-מנת לשחרר את בורשטיין.
בין אם קיים סעיף יציאה ובין אם לאו, אני נוטה להאמין שהפרידה מבורשטיין אפשרית ותחסוך למכבי לא מעט כסף.
אתה יכול להסכים ויכול גם להתנגד (וזה לגיטימי), אבל כשזה מגיע למצב בו אתה נאלץ לשקר, אני אאלץ לקטוע את הדיון.

לשקר? איפה שיקרתי?
אני לא עוקב אחרי כל אחד מה הוא כותב, ואני לא זוכר 100% כל הודעה בנושאים האלה, אבל אני אומר שאני בפורום הזה לא ראיתי התייחסות לשכר ברוטו חוץ מההתייחסות שלך לבורשטיין, מה לעשות. עוד לא ראיתי הודעה של מישהו פה שכתב שפארגו יקבל קרוב למיליון וחצי, אלא זכור לי רק ה900 אלף, כנ"ל לגבי כל השחקנים. אשמח אם תביא לי דוגמא להתייחסויות שלך לדברים האלה, כי לי זכור שכל הדיבורים פה זה על שכר נטו.
שוב, זה לא סותר את זה שהשכר שלו גבוה, ממש לא, אבל נראה כאילו כל פעם שהשם שלו עולה בפורום, לא משנה באיזה נושא, אתה מנסה להוציא אותו כרע. מיצינו את הקטע של השכר הגבוה, לא ברור לי למה אתה דוחף את זה כל הזמן. נתן משחק טוב, מגיע לו מילה טובה. נתת לו מילה טובה, אז למה שוב אתה חוזר לקטע של השכר?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 נובמבר 2011, 19:39

על מה אתם מתווכחים??
מי אמר נטו ומי אמר ברוטו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 07 נובמבר 2011, 19:41

LIAV10 כתב:על מה אתם מתווכחים??
מי אמר נטו ומי אמר ברוטו?

זה לא על זה. זה דוגמא סך הכל. הוויכוח זה על זה שלא משנה מה בורשטיין יעשה, חלק פה תמיד ינסו להוציא אותו רע. גם שהוא נותן משחק טוב הוא מקבל ביקורת על זה שהוא מקבל שכר גבוה, או משהו כזה... מיצינו את זה שהוא מקבל שכר גבוה, ושהוא לא ממש בשיאו, בלשון המעטה, אבל זה חוזר שוב ושוב, גם שהוא טוב...
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 נובמבר 2011, 21:01

אסף, אתה מוזמן לרפרף כמה דפים אחורה בת'רד הזה ולראות כמה פירגנתי לבורשטיין.
אתה באמת נוטה להעלות טענות מעגליות ולמחזר את דבריך. אי לכך, ולכך שאתה גם נוטה לכתוב דברים שאין בהם אמת, אני באמת לא מעוניין להמשיך יותר את הדיון הזה.

אם באמת אתה כ"כ טרוד מכך שמדברים כאן על סכומי ברוטו, או ששומו שמיים, פוגעים בכבודו של הקפטן, ניתנת לך הזכות המלאה להתעלם מפוסטים בעלי תוכן כזה ואפילו לפנות למנהלים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 08 נובמבר 2011, 05:34

עברתי קצת על התרדים הישנים ומצטער אבל דיברנו פה כל הזמן בנטו ולא בברוטו .
איידסון קיבל הצעה ממכבי של 1.4 מליון נטו , פארגו חתם ב-900 נטו ואפילו על ההחתמה האחרונה של לאנגפורד דיברו בנטו....יותר מיזה גם באירופה מדברים כל הזמן בנטו כשמדובר בשכר שחקנים בגלל שיטת המיסוי השונה בכל מדינה .
אחרת מליון ברוטו זה סכום שונה ממדינה למדינה מבחינת הנטו ואין מה להשוות סכומים שמציעים לשחקן מקבוצות שונות ממדינות שונות .
אני בטוח שאין לחביב כוונה זדונית בזה שהוא מזכיר כמה בורשטיין מרוויח ברוטו אבל באמת שהנושא הזה כבר לא מעניין אף אחד , מה גם שטל הרבה פחות גרוע ממה שצפינו ממנו שיהיה העונה .....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 08 נובמבר 2011, 10:24

חביב אורנג'ד כתב:אסף, אתה מוזמן לרפרף כמה דפים אחורה בת'רד הזה ולראות כמה פירגנתי לבורשטיין.
אתה באמת נוטה להעלות טענות מעגליות ולמחזר את דבריך. אי לכך, ולכך שאתה גם נוטה לכתוב דברים שאין בהם אמת, אני באמת לא מעוניין להמשיך יותר את הדיון הזה.

אם באמת אתה כ"כ טרוד מכך שמדברים כאן על סכומי ברוטו, או ששומו שמיים, פוגעים בכבודו של הקפטן, ניתנת לך הזכות המלאה להתעלם מפוסטים בעלי תוכן כזה ואפילו לפנות למנהלים.

אמרתי שראיתי שפרגנת לו, וכתבתי, למה אחרי שאתה מפרגן לו, אתה חייב שוב לתת איזה הערה עוקצנית ומניפולטיבית? למה?
כמו צפריר, עברתי על דפים קודמים, וכל הדיבורים של כולם כולל כולם פה, זה על שכר נטו, אבל אתה בוחר במקרה ספציפי אחד, שזה בורשטיין, להתייחס אליו כאל שחקן שמקבל 700 אלף דולר, ולי זה פשוט נראה לפעמים כניסיון לעשות מניפולציה, לכך שהוא מקבל שכר גדול, ואתה כאילו "מפוצץ" את השכר שלו. לא משנה מה, אתה חוזר על הערות עוקצניות נגדו לא משנה מה. זה לא שאני אוהב אותו כשחקן, ממש לו, אבל גם שהוא נותן משחק טוב צריך לחזור על זה? למה זה טוב? לא עדיף להגיד מילה טובה וזהו?
מיצינו את זה שהוא מקבל הרבה, אתה לא צריך לחזור על זה כל פעם שהשם שלו עולה בפורום... בכל מקרה, נראה לי דיון מיותר, אין למה להמשיך
asafb96

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים