המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:ואסף, לגרין בפירוש היה כזה סעיף.
הנה לך כמה לינקים http://sports.walla.co.il/?w=/7/1662342
http://www.maccabifans.co.il/forum/lofi ... 46-50.html
חביב אורנג'ד כתב:אני זוכר שכשגרינוולד פירסם את שכר השחקנים במכבי, הכל היה בברוטו.
כמו כן, צביקה שרף בזמנו דרש ממכבי מיליון דולר ברוטו בעונה לאחר סיום עונת קטשרף. כאמור, גם בורשטיין דרש את אותו הסכום בשכר ברוטו.
אפשר גם לזכור את כל הדיבורים סביב יניב גרין שהשתשכר כמליון דולר לעונה, אבל הרבה שכחו לציין שמדובר בסכום ברוטו.
לסיכום, דיבור בסכומי ברוטו הוא ממש לא דבר חדש ובטח שלא הומצא סביב טל בורשטיין.
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני זוכר שכשגרינוולד פירסם את שכר השחקנים במכבי, הכל היה בברוטו.
כמו כן, צביקה שרף בזמנו דרש ממכבי מיליון דולר ברוטו בעונה לאחר סיום עונת קטשרף. כאמור, גם בורשטיין דרש את אותו הסכום בשכר ברוטו.
אפשר גם לזכור את כל הדיבורים סביב יניב גרין שהשתשכר כמליון דולר לעונה, אבל הרבה שכחו לציין שמדובר בסכום ברוטו.
אתה שוב מנסה בכח להצדיק את העמדה שלך.
את מי זה מעניין מה כתוב בתקשורת??? את מי?? מעניין אותי מה גריוולנד הבדיחה הזה כותב???
בפורום כולם כולל כולם מתייחסים אך ורק בנטו. בחיים לא שמעתי אנשים שכותבים שסופו מקבל קרוב למיליון וחצי דולר, בחיים לא שמעתי אנשים שאומרים שאידסון קיבל מעל מיליון דולר, וגם כל הדיבורים על פארגו לדוגמא, היו על 900 אלף דולר העונה, ומיליון בעונה השניה. וכו' וכו'.... אף פעם לא התייחסו פה לשכר של שחקן כבורטו. רק אתה מכניס את זה, כדי להראות כמה השכר של בורשטיין מפוצץ וענק. או שאתה מתייחס לבורשטיין כמו כולם, שחקן שמרוויח 300-350 אלף דולר לעונה, או שכולם לפי שכר הברוטו שלהם.
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני זוכר שכשגרינוולד פירסם את שכר השחקנים במכבי, הכל היה בברוטו.
אתה שוב מנסה בכח להצדיק את העמדה שלך.
את מי זה מעניין מה כתוב בתקשורת??? את מי?? מעניין אותי מה גריוולנד הבדיחה הזה כותב???
בפורום כולם כולל כולם מתייחסים אך ורק בנטו. בחיים לא שמעתי אנשים שכותבים שסופו מקבל קרוב למיליון וחצי דולר, בחיים לא שמעתי אנשים שאומרים שאידסון קיבל מעל מיליון דולר, וגם כל הדיבורים על פארגו לדוגמא, היו על 900 אלף דולר העונה, ומיליון בעונה השניה. וכו' וכו'.... אף פעם לא התייחסו פה לשכר של שחקן כבורטו. רק אתה מכניס את זה, כדי להראות כמה השכר של בורשטיין מפוצץ וענק. או שאתה מתייחס לבורשטיין כמו כולם, שחקן שמרוויח 300-350 אלף דולר לעונה, או שכולם לפי שכר הברוטו שלהם.
אני לא יודע מי קבע את הכללים כיצד להתיחס לשכר של שחקן ולכל הידוע לי, הרבה מאוד פעמים לאורך השנים התיחסו כאן לשכר ברוטו.
גם אני כמו האחרים התיחסתי לא מעט לשכר ברוטו של שחקנים, ולא חרגתי כשזה הגיע לבורשטיין.
אם באמת יש כאן חוק שצריכם להתיחס רק לשכר הנטו (ובאמת שלא ראיתי כזה חוק בפורום), אז אני מתנצל ואיישר קו לפעמים הבאות.
בנתיים, אני (כמו אחרים), יכול להתייחס לשכר של שחקן בדיוק כפי שאני רוצה.
זה באמת לא צריך להטריד אותך יותר מדי ואין על מה להתעצבן.
yzafrir כתב:יוני , גם אני זוכר שבפורום הזה ובכלל בסגירת חוזה עם שחקן מדברים תמיד בנטו . את השחקן לא מעניין כמה מס הקבוצה משלמת...אם היו מדברים פה בברוטו על שכר של שחקנים אז שייר ואוחיון שחקנים של 400K לעונה ומאצבאן של מעל מליון...אבל אנחנו כל הזמן דיברנו פה על הנטו שלהם....ברור שלקבוצה זה עולה יותר ולכן גם השיקול של להחזיק שחקן זר לא יותר משלוש שנים כי אז משלמים עליו מס כמו על ישראלי...
גם לא לא זכור כלום על סעיף יציאה כזה מהחוזה של טל , גרין או כל ישראלי אחר ששיחק במכבי , בטח כאלו שחזרו לקדנציה שנייה....במקרה של לימונד ואוחיון וכו' אני מניח שכן יש סעיף כזה...
מכבי לא תנסה להפטר מטל בכוח כמו שלא ניסתה להפטר מדריק כל השנים , יכול להיות אפילו שבתום החוזה יציעו לו חוזה חדש אם כי מופחת בהרבה...כנראה שהתרומה שלו בחדר ההלבשה גדולה ממה שאנחנו חושבים.....
jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני , גם אני זוכר שבפורום הזה ובכלל בסגירת חוזה עם שחקן מדברים תמיד בנטו . את השחקן לא מעניין כמה מס הקבוצה משלמת...אם היו מדברים פה בברוטו על שכר של שחקנים אז שייר ואוחיון שחקנים של 400K לעונה ומאצבאן של מעל מליון...אבל אנחנו כל הזמן דיברנו פה על הנטו שלהם....ברור שלקבוצה זה עולה יותר ולכן גם השיקול של להחזיק שחקן זר לא יותר משלוש שנים כי אז משלמים עליו מס כמו על ישראלי...
גם לא לא זכור כלום על סעיף יציאה כזה מהחוזה של טל , גרין או כל ישראלי אחר ששיחק במכבי , בטח כאלו שחזרו לקדנציה שנייה....במקרה של לימונד ואוחיון וכו' אני מניח שכן יש סעיף כזה...
מכבי לא תנסה להפטר מטל בכוח כמו שלא ניסתה להפטר מדריק כל השנים , יכול להיות אפילו שבתום החוזה יציעו לו חוזה חדש אם כי מופחת בהרבה...כנראה שהתרומה שלו בחדר ההלבשה גדולה ממה שאנחנו חושבים.....
כשמתחילים לנהל כאן דיונים של רואי חשבון על התקציב של מכבי, תמיד מדברים בברוטו. מכיוון שהדיונים האלה בפורום שלנו הם די תכופים,
אז באיזשהו שלב עברו לדבר בשפת הברוטו.
זה לא כזה ביג דיל. הטענה של חביב היא לגיטימית, ואין כאן שום מניפולציות של שכר על מנת להצדיק אותה.
בלי כל קשר, טל נתן אחלה משחק אתמול ומגיע לו קרדיט, גם על המשחק וגם על הלחימה.
asafb96 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני , גם אני זוכר שבפורום הזה ובכלל בסגירת חוזה עם שחקן מדברים תמיד בנטו . את השחקן לא מעניין כמה מס הקבוצה משלמת...אם היו מדברים פה בברוטו על שכר של שחקנים אז שייר ואוחיון שחקנים של 400K לעונה ומאצבאן של מעל מליון...אבל אנחנו כל הזמן דיברנו פה על הנטו שלהם....ברור שלקבוצה זה עולה יותר ולכן גם השיקול של להחזיק שחקן זר לא יותר משלוש שנים כי אז משלמים עליו מס כמו על ישראלי...
כשמתחילים לנהל כאן דיונים של רואי חשבון על התקציב של מכבי, תמיד מדברים בברוטו. מכיוון שהדיונים האלה בפורום שלנו הם די תכופים,
זה לא כזה ביג דיל. הטענה של חביב היא לגיטימית, ואין כאן שום מניפולציות של שכר על מנת להצדיק אותה.
לא מסכים איתך. גם הדיונים של כל רואי החשבון, כולם, לפחות רובם, היו בהתייחסות לנטו.
זה נראה שזה כן מניפולציה, בגלל שהוא חוזר על זה שוב ושוב, ומתייחס לשכר שלו כאל 700 אלף דולר בכל דיון עליו, למרות שאף אחד פה לא מדבר בברוטו. לפחות ברוב המקרים
jol9 כתב:asafb96 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני , גם אני זוכר שבפורום הזה ובכלל בסגירת חוזה עם שחקן מדברים תמיד בנטו . את השחקן לא מעניין כמה מס הקבוצה משלמת...אם היו מדברים פה בברוטו על שכר של שחקנים אז שייר ואוחיון שחקנים של 400K לעונה ומאצבאן של מעל מליון...אבל אנחנו כל הזמן דיברנו פה על הנטו שלהם....ברור שלקבוצה זה עולה יותר ולכן גם השיקול של להחזיק שחקן זר לא יותר משלוש שנים כי אז משלמים עליו מס כמו על ישראלי...
לא מסכים איתך. גם הדיונים של כל רואי החשבון, כולם, לפחות רובם, היו בהתייחסות לנטו.
זה נראה שזה כן מניפולציה, בגלל שהוא חוזר על זה שוב ושוב, ומתייחס לשכר שלו כאל 700 אלף דולר בכל דיון עליו, למרות שאף אחד פה לא מדבר בברוטו. לפחות ברוב המקרים
זה לא נכון עובדתית, אבל כמו שאמרתי כבר זה לא הכי חשוב.
מה שחשוב הוא שמדברים על אותו הדבר, ושבסופו של דבר כולנו מסכימים שטל מרוויח שכר גבוה יותר מהתרומה שלו. זה הכל.
חביב אורנג'ד כתב:אסף, חבל שאתה נאלץ לשקר בכדי להתווכח.
אני באמת לא יודע איפה ראית שהתיחסתי לשכר של פארגו כ900 אלף דולר ושל פאפלוקאס כ400 אלף דולר.
אני בד"כ עושה את ההפרדה בין נטו לברוטו ואף מציין זאת (ולגבי בורשטיין ציינתי מספר פעמים שאני מתיחס לשכר ברוטו).
בכלל, אני בקושי כותב כאן על עינייני תקציב, וכשבכל זאת יצא לי להשתלב בויכוחים כאלו, תמיד כתבתי בסכומי ברוטו, כמו שנהוג בנושא זה.
בכל מקרה, הויכוח כאן הוא ממש לא על נושא ברוטו/נטו (למרות שגם הסכום נטו אותו מרוויח בורשטיין הוא די גבוה), אלא על העובדה שמכבי נאלצת לשלם הרבה מאוד כסף על שחקן שלא תורם הרבה. העובדה שהוא נותן משחק טוב מול קבוצה מקומית חלשה, אולי מצדיקה פירגון אבל בפירוש לא מנחמת.
לדעתי, מכבי צריכה לפעול על-מנת לשחרר את בורשטיין.
בין אם קיים סעיף יציאה ובין אם לאו, אני נוטה להאמין שהפרידה מבורשטיין אפשרית ותחסוך למכבי לא מעט כסף.
אתה יכול להסכים ויכול גם להתנגד (וזה לגיטימי), אבל כשזה מגיע למצב בו אתה נאלץ לשקר, אני אאלץ לקטוע את הדיון.
LIAV10 כתב:על מה אתם מתווכחים??
מי אמר נטו ומי אמר ברוטו?
חביב אורנג'ד כתב:אסף, אתה מוזמן לרפרף כמה דפים אחורה בת'רד הזה ולראות כמה פירגנתי לבורשטיין.
אתה באמת נוטה להעלות טענות מעגליות ולמחזר את דבריך. אי לכך, ולכך שאתה גם נוטה לכתוב דברים שאין בהם אמת, אני באמת לא מעוניין להמשיך יותר את הדיון הזה.
אם באמת אתה כ"כ טרוד מכך שמדברים כאן על סכומי ברוטו, או ששומו שמיים, פוגעים בכבודו של הקפטן, ניתנת לך הזכות המלאה להתעלם מפוסטים בעלי תוכן כזה ואפילו לפנות למנהלים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים