פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ג'ון שאייר

04 נובמבר 2011, 08:57

לאחרונה מדברים על אפשרות להשאיל אותו, גם היום ראיתי בוואלה...
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1874205

אני חושב שצריך לתת לו זמן ולתת לו יותר דקות באדריאטית ובליגה בסוף הוא יחזור לעצמו, מה גם שאם הם ישאילו אותו לא בטוח שהם יביאו שחקן במקום.. אי אפשר לדעת. בכל מקרה אני בעד להשאיר אותו.

Re: ג'ון שאייר

04 נובמבר 2011, 09:32

אני עדיין לא מבין מדוע הוא לא מקבל דקות משחק בליגה האדריאטית.
לא ייתכן שכל הילדים הבוסנים והסלובנים שנמצאים שם יותר טובים ממנו.
שימו אותו אפילו בפרטיזן והוא ייתן 10-15 נק' למשחק.

04 נובמבר 2011, 09:48

הבעיה עם שייר היא בעיקר בטחון.
עוד מתקופת ההכנה לעונה, בלאט די ייבש אותו וכנראה שהיכולת החלשה היא תוצאה של אותו יבוש.
שייר בקושי ראה (ובקושי רואה) דקות בכל מסגרת בה מכבי משחקת ונראה שבלאט מעדיף לתת יותר דקות לבורשטיין ואוחיון.
עם אוחיון העסק באמת השתלם. הוא לאט לאט מקבל בטחון ומראה יכולת טובה גם ביורוליג.
עם בורשטיין, המצב באמת די עצוב ובלאט צריך לשאול את עצמו האם הייבוש של שייר ע"ח דקות לבורשטיין משתלם.

04 נובמבר 2011, 09:59

Euro_Basket כתב:אני עדיין לא מבין מדוע הוא לא מקבל דקות משחק בליגה האדריאטית.
לא ייתכן שכל הילדים הבוסנים והסלובנים שנמצאים שם יותר טובים ממנו.
שימו אותו אפילו בפרטיזן והוא ייתן 10-15 נק' למשחק.

תשמע, הוא משחק כמו מישהו שלקחו מהספורטק ושמו על המגרש של המקצוענים. הוא פשוט עומד במקום נטוע ולא זז. איזה מין כדורסל זה?
הרי בשביל לנוע ולחפש את השטחים הפתוחים לא צריך כשרון גדול יותר מדי.

אני לא רואה איך שחקן שמשחק ככה יכול לתת מספרים כמו שכתבת בקבוצה מקצוענית.

תכלס, אוחיון, בורשטיין ושייר הם כן גארדים שמתאימים לרמת האדריאטית והליגה, וכמו שראינו אתמול, זה יכול גם לפעמים להשתלם
במשחקי היורוליג. אני גם חושב שדייויד צריך להקל יותר על הכוכבים המובילים שלו ולתת לחבר'ה האלה להוביל במפעלים המשניים יחד עם לאנגפורד
עד שייכנס לכושר.

04 נובמבר 2011, 11:43

שחקן שצריך להתפתח תחת בלאט... בלאט מאמן בסגנון שמתאים מאוד ליוצאי קולג'

04 נובמבר 2011, 11:53

בלאט לא אשם אם שחקן לא מזיז את התחת שלו ונראה כמו מומיה בהתקפה. לא יודע מה עובר עליו, אבל הוא חייב להתחיל לזוז, או שבסוף יזיזו אותו.

04 נובמבר 2011, 14:00

בלאט צריך לשתף אותו חבל לשחוק את פאפא ופארמר וחבל לתת לבורשטיין לשחק

04 נובמבר 2011, 14:17

בלאט לא סתם "מייבש" אותו. עד עכשיו כשהוא שיחק, הוא נראה לחלוטין לא קשור לענף. צריך לזכור גם שבלאט רואה אותו באימונים. יש בעיה עם הבחור. אולי זה הפציעה ואולי משהו אחר, אבל הוא לחלוטין חסר ביטחון ופשוט קופא לחלוטין על המגרש.
מכבי צריכה להשאיל אותו כדי שהוא יוכל למצוא את הביטחון והמשחק שלו בלי הלחץ של מכבי. קבוצב כמו גליל או בני השרון תהיה מקום מצויין בשבילו.

04 נובמבר 2011, 14:23

אם לתת זה רק לגליל הם הקבוצה היחידה בארץ שיודעת לפתח שחקנים צעירים
למרות שהייתי מעדיף להשאיר אותו ולתת לו דקות בליגה ובאדריאטית שיישחק כמה שהוא רוצה מצידי שנפסיד זה ממש לא משנה לפיינל פור אנחנו נגיע

04 נובמבר 2011, 14:49

משחק אחד הספיק לי לראות,שהבן אדם חולם בעיניים פתוחות.
הוא כל כך ירא ומשקשק על המגרש,שמי ששם לב היה רואה שבהגנה,כדורים היו נופלים לידו ושחקן היריב הרחוק היה לוקח את הכדור,כי שייר אפילו לא תפס
את המקום בו הוא נמצא ביחס לכדור,או שהוא פשוט היה כל כך חסר ביטחון שאפילו לגשת לכדור(מאוד פשוט ביחס למיקום)בצורה קצת יותר דורשנית הוא לא היה יכול.
זה לא חוסר ביטחון של מישהו שלא רואה מגרש,וכן לבלאט יש נקודת השקפה טובה עליו גם באימונים - זה חוסר ביטחון של מישהו שהגיע למעמד גבוה עליו בכמה רמות.

04 נובמבר 2011, 14:52

אני חושב שדווקא הבעיה היא שבלאט העלה אותו בעמדה מספר 2 והדבר היחיד שאומרים לו תעמוד בצד אתה כבר תקבל כדור ותזרוק לשלוש.
צריך לתת לו ניסיון בעמדת הרכז לראות איך הוא מתפקד שם,לתת לו להרגיש את הכדור ואת המשחק יותר הוא זה ישפיע עליו לטובה.

04 נובמבר 2011, 15:00

6 לב צהוב כתב:אני חושב שדווקא הבעיה היא שבלאט העלה אותו בעמדה מספר 2 והדבר היחיד שאומרים לו תעמוד בצד אתה כבר תקבל כדור ותזרוק לשלוש.
צריך לתת לו ניסיון בעמדת הרכז לראות איך הוא מתפקד שם,לתת לו להרגיש את הכדור ואת המשחק יותר הוא זה ישפיע עליו לטובה.

זה נשמע לך הגיוני שדייויד בלאט יגיד לו דבר כזה? מה זה מאמן קצ"ל ב'??

תאמין לי שדייויד עושה כל מה שהוא יכול בשביל לחבר אותו ולתת לו את הביטחון, אבל זה לא הולך בינתיים.
לתת לשחקן כזה לרכז יכול גם לייצר אפקט הפוך, שבו הוא יאבד לגמרי את הכיוון.

אני הורדתי את הציפיות שלי ממנו, ומקווה שעם הזמן הוא יגיע להיות שחקן ראוי במכבי. אבל זה לא יקרה מחר ולא בשבוע הבא.

04 נובמבר 2011, 15:26

דיוויד ניסה לתת לו להוביל כדור כמה פעמיים,בפעמים שהוא לא איבד,הוא בקושי עבר את החצי ובלחץ מטורף הצליח למסור דרדלה לשחקן אחר שראה כמה הוא היסטרי.

ג'ון דו: ג'ון שאייר, זוכרים?

12 נובמבר 2011, 10:04

מאלוף מכללות לאמן גארבג' טיים, מראשון בתור לסוף הרוטציה, מהלב של דיוק לשאריות של מכבי ת"א.
ג'ון שאייר, זה שהיה אמור להיות אחד מהכוכבים ונחשב לרכש הנוצץ מהקיץ, כמעט נמצא בדרגה של אלון שטיין

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/304/ ... =3&cat=620

Re: ג'ון דו: ג'ון שאייר, זוכרים?

12 נובמבר 2011, 12:32

לא ידעתי שחוץ מהפציעה בעין הוא חלה גם במחלת הנשיקה...

Re: ג'ון דו: ג'ון שאייר, זוכרים?

12 נובמבר 2011, 12:52

אני מקווה בשבילו לטוב.
הבן אדם לא מראה כל מגמה של התחברות,שיפור או קשר לענף הכדורסל,אפילו מהמעט שראינו אותו זה ניכר מאוד.

12 נובמבר 2011, 14:42

jol9 כתב:
6 לב צהוב כתב:אני חושב שדווקא הבעיה היא שבלאט העלה אותו בעמדה מספר 2 והדבר היחיד שאומרים לו תעמוד בצד אתה כבר תקבל כדור ותזרוק לשלוש.

זה נשמע לך הגיוני שדייויד בלאט יגיד לו דבר כזה? מה זה מאמן קצ"ל ב'??

תאמין לי שדייויד עושה כל מה שהוא יכול בשביל לחבר אותו ולתת לו את הביטחון, אבל זה לא הולך בינתיים.
לתת לשחקן כזה לרכז יכול גם לייצר אפקט הפוך, שבו הוא יאבד לגמרי את הכיוון.

אני הורדתי את הציפיות שלי ממנו, ומקווה שעם הזמן הוא יגיע להיות שחקן ראוי במכבי. אבל זה לא יקרה מחר ולא בשבוע הבא.

תשכח ממנו אם לא העונה אז בטוח שלא בהבאה יבעטו אותו מהקבוצה
פרסם תגובה