המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:אני לא בטוח שמכבי כל כך תחלש , לא בגלל שפארמר לא טוב כי הוא מעולה בשני המשחקים האחרונים אלא בגלל שכרגע מכבי חסרה שחקן משמעותי בסגל (לאנגפורד ) ובמקום פארמר יבוא רכז מחליף שכנראה לא יהיה ברמתו אבל אני לא בטוח שהרכז המחליף +לאנגפורד יתנו תרומה פחותה מזו של פארמר.
עד שפארמר יעזוב תהיה למכבי קבוצה נפלאה ברגע שלאנגפורד יכנס לכושר משחק.
yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:לגבי בורשטיין, בהחלט מדובר במשחק נדיר.
אמנם בורשטיין הגיע רק פעמיים לדאבל פיגרס במשחקי יורוליג בשתי העונות האחרונות, אך אתמול זה היה משחק היורוליג המשמעותי הראשון שבו הוא התבלט ובפירוש סיפק את הסחורה, והיה דומיננטי יותר מאותם שני משחקים בהם קלע בספרות כפולות.
האם הוא באמת נתן הצגה? האם הוא עדיין שווה את הכסף הרב אותו הוא מקבל? האם מכבי צריכה להשאיר אותו כאן גם לעונה הבאה?
התשובה לכל השאלות האילו, היא פשוטה וחד משמעית - לא. אבל בנתיים הוא נמצא בסגל וצריכים לנסות ולהפיק ממנו את המירב.
זה מה יש ועם זה ננצח.
לגבי בלאט, אני חושב שניהול המשחק שלו היה סה"כ טוב.
לא הבנתי מדוע הוא העדיף להעלות שוב את הנדרקיס ע"ח ג'יימס, בזמן שהאחרון נכנס טוב יותר למשחק ואילו הנדריקס צבר עבירות. גם הייבוש של פאפאלוקאס לא היה לגמרי מובן, ולדעתי במשחק כמו זה שהיה אתמול הוא יכול לתרום לא מעט.
חוץ מזה, כל מה שקובי כתב
מאוד מפתיע![]()
אבל להגיד לכם את האמת, ככה בלחש - מכבי קצת משעממת אותי. מעניין איך היא תראה אחרי עזיבת פארמר.
בקשר לזה, טור של פז חסדאי , אוהד מכבי שתמיד כותב נפלא :
http://sports.walla.co.il/?w=//1876124
yarinsaky כתב:סופו ופארמר הם הכוכבים והומובילים של הקבוצה, אין ספק בכלל. אני גם לא רגוע כמו יוני.
levy456 כתב:סבבה תני לינק.
תודה רבה.
מקאדו כתב:yarinsaky כתב:סופו ופארמר הם הכוכבים והומובילים של הקבוצה, אין ספק בכלל. אני גם לא רגוע כמו יוני.
אני קצת חופר אבל את האמת מפחיד אותי היום שסופו יעזוב כי עם סנטר אחר למכבי לא היו כמעט יתרונות משמעותיים על פניי קבוצות אחרות והיחידים שיכולים עוד איכשהו להיכנס לנעליו הגדולות הם שחקנים סטייל פקוביץ ובאראץ שהם קצת יקרים בשביל מכבי , טוב וחכם תעשה מכבי אם תדאג להציע לו חוזה ארוך טווח עם שידרוג משמעותי בשכר , מציע לכולם ליקרוא את הטור של גרינוולד היום בוואללה יש שם התיחסות לסופו ולדברים שלא נרשמים בסטטיסטיקה שהוא עושה.
נ.ב אני עדיין חושב שבמקרה שפארמר יילך מכבי צריכה לבדוק את אופציית ארויו , חוץ מזה שגרינוולד טוען שבסביבת פארגו מציינים שדיוויד בלאט ' עדיין מדבר איתו בימים האחרונים כמה פעמים ' .
קודי כתב:ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.
קודי כתב:ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.
felix_r כתב:קודי כתב:ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.
קודי,
לאנגפורד לא שיחק יותר מזה. הוא נפצע בעונה שעברה ופיספס את רוב הפליי-אופ ברוסיה.
דווקא בהגנה הוא היה טוב אתמול, וגם נלחם יפה בריבאונד, ככה שהכושר הגופני שלו נראה בסדר.
עניין הקליעה שלו באמת די מוזר, כי הקליעה בדרך כלל לא ממש קשורה לכושר גופני.![]()
הניחוש ההגיוני היחיד שיש לי כדי להסביר את זה, הוא בכך שלאנגפורד עובד קשה מאוד בחדר כושר כדי להשלים את האימונים שהחסיר וזה משפיע כמובן על השרירים, כמו שבזמנו השפיע על הקליעה של בלו.
felix_r כתב:קודי כתב:ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.
קודי,
דווקא בהגנה הוא היה טוב אתמול, וגם נלחם יפה בריבאונד, ככה שהכושר הגופני שלו נראה בסדר.
עניין הקליעה שלו באמת די מוזר, כי הקליעה בדרך כלל לא ממש קשורה לכושר גופני.
הניחוש ההגיוני היחיד שיש לי כדי להסביר את זה, הוא בכך שלאנגפורד עובד קשה מאוד בחדר כושר כדי להשלים את האימונים שהחסיר וזה משפיע כמובן על השרירים, כמו שבזמנו השפיע על הקליעה של בלו.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:קודי כתב:ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.
קודי,
עניין הקליעה שלו באמת די מוזר, כי הקליעה בדרך כלל לא ממש קשורה לכושר גופני.
חוץ מכושר גופני יש גם את העניין של כושר קליעה. כפי שאמרת, מבחינת כושר גופני עושה רושם שהוא בסדר אבל כושר הקליעה שלו רע מאוד וזה טבעי בשביל שחקן שלא שיחק תקופה ממושכת. חוץ מזה הוא אף פעם לא היה קלע גדול (עיקר המשחק שלו הוא באיזור הטבעת) ולכן קשה לו יותר לחזור לכושר הקליעה. בגלל זה לשחקן כמו איגור ראקוצ'ביץ' למשל, שהוזכר כאן מקודם, יותר קל לחזור לכושר ולהשתלב.