חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: 20:00- אנאדולו אפס - מכבי ת"א, ערוץ 10

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 נובמבר 2011, 13:48

אני לא בטוח שמכבי כל כך תחלש , לא בגלל שפארמר לא טוב כי הוא מעולה בשני המשחקים האחרונים אלא בגלל שכרגע מכבי חסרה שחקן משמעותי בסגל (לאנגפורד ) ובמקום פארמר יבוא רכז מחליף שכנראה לא יהיה ברמתו אבל אני לא בטוח שהרכז המחליף +לאנגפורד יתנו תרומה פחותה מזו של פארמר.

עד שפארמר יעזוב תהיה למכבי קבוצה נפלאה ברגע שלאנגפורד יכנס לכושר משחק.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2011, 14:14

יוסי22 כתב:אני לא בטוח שמכבי כל כך תחלש , לא בגלל שפארמר לא טוב כי הוא מעולה בשני המשחקים האחרונים אלא בגלל שכרגע מכבי חסרה שחקן משמעותי בסגל (לאנגפורד ) ובמקום פארמר יבוא רכז מחליף שכנראה לא יהיה ברמתו אבל אני לא בטוח שהרכז המחליף +לאנגפורד יתנו תרומה פחותה מזו של פארמר.

עד שפארמר יעזוב תהיה למכבי קבוצה נפלאה ברגע שלאנגפורד יכנס לכושר משחק.

אני אישית מעדיף שחקן אחד טוב על שניים שהם סימני שאלה.
אם נניח סופו היה צריך לעזוב, לא הייתי רגוע. גנל במקרה של פארמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

האם יש את המשחק של אתמול להורדה או צפייה ישירה???

הודעהעל ידי levy456 » 11 נובמבר 2011, 14:18

אשמח מאוד אם מישהו ייתן לינק למשחק..
תודה מראש
levy456

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 נובמבר 2011, 14:22

סופו ופארמר הם הכוכבים והומובילים של הקבוצה, אין ספק בכלל. אני גם לא רגוע כמו יוני.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 נובמבר 2011, 14:23

yarinsaky כתב:
חביב אורנג'ד כתב:לגבי בורשטיין, בהחלט מדובר במשחק נדיר.
אמנם בורשטיין הגיע רק פעמיים לדאבל פיגרס במשחקי יורוליג בשתי העונות האחרונות, אך אתמול זה היה משחק היורוליג המשמעותי הראשון שבו הוא התבלט ובפירוש סיפק את הסחורה, והיה דומיננטי יותר מאותם שני משחקים בהם קלע בספרות כפולות.
האם הוא באמת נתן הצגה? האם הוא עדיין שווה את הכסף הרב אותו הוא מקבל? האם מכבי צריכה להשאיר אותו כאן גם לעונה הבאה?
התשובה לכל השאלות האילו, היא פשוטה וחד משמעית - לא. אבל בנתיים הוא נמצא בסגל וצריכים לנסות ולהפיק ממנו את המירב.
זה מה יש ועם זה ננצח.

לגבי בלאט, אני חושב שניהול המשחק שלו היה סה"כ טוב.
לא הבנתי מדוע הוא העדיף להעלות שוב את הנדרקיס ע"ח ג'יימס, בזמן שהאחרון נכנס טוב יותר למשחק ואילו הנדריקס צבר עבירות. גם הייבוש של פאפאלוקאס לא היה לגמרי מובן, ולדעתי במשחק כמו זה שהיה אתמול הוא יכול לתרום לא מעט.

חוץ מזה, כל מה שקובי כתב :)

מאוד מפתיע :)

אבל להגיד לכם את האמת, ככה בלחש - מכבי קצת משעממת אותי. מעניין איך היא תראה אחרי עזיבת פארמר. :whistle

בקשר לזה, טור של פז חסדאי , אוהד מכבי שתמיד כותב נפלא :

http://sports.walla.co.il/?w=//1876124

ואתה חושב אחרת?

חוץ מזה, אני גם חושב שמכבי קצת אפורה השנה.
פארמר הוא וירטואוז, וגם סופו, אליהו ובלו מראים יכולת טובה וכדורסל יפה לעין, אבל חסרה קצת התלהבות ויצרתיות, בעיקר מן הקו האחורי.
אני מאוד מקווה שלאנגפורד שזכה כאן להרבה שבחים, יכנס לעניינים ויוסיף עוד קצת צבע למשחק ההתקפה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

Re: האם יש את המשחק של אתמול להורדה או צפייה ישירה???

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 נובמבר 2011, 14:24

יש לי הורדה ברוסית..אבל אני לא בטוחה כמה יהיו מעוניינים בזה פה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי levy456 » 11 נובמבר 2011, 14:29

סבבה תני לינק.
תודה רבה.
levy456

הודעהעל ידי מקאדו » 11 נובמבר 2011, 14:35

yarinsaky כתב:סופו ופארמר הם הכוכבים והומובילים של הקבוצה, אין ספק בכלל. אני גם לא רגוע כמו יוני.

אני קצת חופר אבל את האמת מפחיד אותי היום שסופו יעזוב כי עם סנטר אחר למכבי לא היו כמעט יתרונות משמעותיים על פניי קבוצות אחרות והיחידים שיכולים עוד איכשהו להיכנס לנעליו הגדולות הם שחקנים סטייל פקוביץ ובאראץ שהם קצת יקרים בשביל מכבי , טוב וחכם תעשה מכבי אם תדאג להציע לו חוזה ארוך טווח עם שידרוג משמעותי בשכר , מציע לכולם ליקרוא את הטור של גרינוולד היום בוואללה יש שם התיחסות לסופו ולדברים שלא נרשמים בסטטיסטיקה שהוא עושה.
נ.ב אני עדיין חושב שבמקרה שפארמר יילך מכבי צריכה לבדוק את אופציית ארויו , חוץ מזה שגרינוולד טוען שבסביבת פארגו מציינים שדיוויד בלאט ' עדיין מדבר איתו בימים האחרונים כמה פעמים ' .
מקאדו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 נובמבר 2011, 14:49

levy456 כתב:סבבה תני לינק.
תודה רבה.

פה יש ברוסית:
מחצית ראשונה:
www.megaupload.com/?d=QV4VQ4GG
מחצית שנייה:
www.megaupload.com/?d=M3QTTE3V

פה יש באנגלית:
מחצית ראשונה:
http://www.filesonic.co.il/file/3414566275
מחצית שנייה:
http://www.filesonic.co.il/file/3414569835

מחצית ראשונה:
http://www.fileserve.com/file/qvBBVxM
מחצית שנייה:
http://www.fileserve.com/file/PdZJaWy
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2011, 14:53

ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2011, 15:53

מקאדו כתב:
yarinsaky כתב:סופו ופארמר הם הכוכבים והומובילים של הקבוצה, אין ספק בכלל. אני גם לא רגוע כמו יוני.

אני קצת חופר אבל את האמת מפחיד אותי היום שסופו יעזוב כי עם סנטר אחר למכבי לא היו כמעט יתרונות משמעותיים על פניי קבוצות אחרות והיחידים שיכולים עוד איכשהו להיכנס לנעליו הגדולות הם שחקנים סטייל פקוביץ ובאראץ שהם קצת יקרים בשביל מכבי , טוב וחכם תעשה מכבי אם תדאג להציע לו חוזה ארוך טווח עם שידרוג משמעותי בשכר , מציע לכולם ליקרוא את הטור של גרינוולד היום בוואללה יש שם התיחסות לסופו ולדברים שלא נרשמים בסטטיסטיקה שהוא עושה.
נ.ב אני עדיין חושב שבמקרה שפארמר יילך מכבי צריכה לבדוק את אופציית ארויו , חוץ מזה שגרינוולד טוען שבסביבת פארגו מציינים שדיוויד בלאט ' עדיין מדבר איתו בימים האחרונים כמה פעמים ' .

אתה צודק בכך ששאלת סופו היא שאלה מהותית ומשמעותית.
אבל כמו שאנחנו מכירים את מכבי, העניינים האלה לא נסגרים אף פעם במהלך העונה. ככה איבדנו את צ'אק וכנראה גם את פארגו.
ד"א לא צריך את הטור של גרינוולד, בשביל לראות את הדברים שסופו עושה. אני הכי אוהב אצלו, שכמעט ואין לו ימים רעים.
כלומר, התפוקה שלו היא פונקציה של מספר העבירות שהוא עושה. זה בערך הדבר היחיד שמשפיע היום על היכולת שלו לכאן או לכאן.

זה משהו שכולנו נעסוק בו בעוד כמה חודשים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2011, 15:57

קודי כתב:ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.

נכון. לאנגפורד הוא חידה. מעבר לעניין הביטחון, יש בעיה קשה בחיבור שלו לשחקנים האחרים. כמעט ואין מהלכים קבוצתיים שבהם הוא משתתף,
וכשהכדור מגיע אליו, זה בדר"כ די תוקע את זרימת ההתקפה.
אבל אלה דברים שאפשר לשפר ולעבוד עליהם. מה שיותר מדאיג, זה שעדיין לא ראיתי אותו עושה מהלך אחד על אחד טוב שבו הוא לוקח את השומר שלו, ומגיע עד הטבעת
בלי קשר לאם הוא קולע, מוסר, מחטיא או מאבד. זה פשוט בדר"כ נתקע באמצע המהלך.
זה משהו ששחקן טוב לא אמור לאבד גם אחרי שלא שיחק תקופה ארוכה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי nati0nal » 11 נובמבר 2011, 17:53

קודי כתב:ממש לא ברור מה קורה עם לנגפורד. בעונה שעברה כמעט לא היתה הגנה באירופה שהצליחה לעצור אותו ואחרי שבועיים וחצי כאן הוא נראה פחות טוב מיוגב אוחיון. אני חושש שיש כאן משהו מעבר לסתם כושר משחק לקוי, אחרת קשה להסביר את היכולת הזוועתית שהוא מציג. אפילו איגור ראקוצ'ביץ, שחקן יותר מבוגר ממנו שכמוהו לא שיחק מסיום העונה שעברה, נתן אתמול משחק לא רע במדי סיינה אחרי שגם במשחק הליגה האחרון היה לא רע. נקווה שעוד כמה משחקים בהם ישחק הרבה דקות יעזרו כדי להכניס אותו לכושר, כי כדורסל יש לו והרבה.

פשוט חוסר אחריות מצד של לאנגפורד שבשבעה חודשים שיש וטחן דונטס אפילו לא נגע בכדור נראה שבמקום ידים הוא מזיק מסננות שום כדור הוא לא מצליח לקבל נקי אם לא היתי מכיר אותו היתי אומר שהוא שחקן פח אבל זה לא המקרה . הגיע הזמן שיעשו אם שאייר משהוא או שיתנו לו לשחק אם שישלחו אותו רחוק איפה הסקורר המטורף שהבטיחו לנו :thumbdown :thumbdown :thumbdown
nati0nal

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2011, 18:55

קודי,

לאנגפורד לא שיחק יותר מזה. הוא נפצע בעונה שעברה ופיספס את רוב הפליי-אופ ברוסיה.
דווקא בהגנה הוא היה טוב אתמול, וגם נלחם יפה בריבאונד, ככה שהכושר הגופני שלו נראה בסדר.

עניין הקליעה שלו באמת די מוזר, כי הקליעה בדרך כלל לא ממש קשורה לכושר גופני.
הניחוש ההגיוני היחיד שיש לי כדי להסביר את זה, הוא בכך שלאנגפורד עובד קשה מאוד בחדר כושר כדי להשלים את האימונים שהחסיר וזה משפיע כמובן על השרירים, כמו שבזמנו השפיע על הקליעה של בלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 11 נובמבר 2011, 22:59

felix_r כתב:

קודי,

דווקא בהגנה הוא היה טוב אתמול, וגם נלחם יפה בריבאונד, ככה שהכושר הגופני שלו נראה בסדר.

עניין הקליעה שלו באמת די מוזר, כי הקליעה בדרך כלל לא ממש קשורה לכושר גופני. :rose
הניחוש ההגיוני היחיד שיש לי כדי להסביר את זה, הוא בכך שלאנגפורד עובד קשה מאוד בחדר כושר כדי להשלים את האימונים שהחסיר וזה משפיע כמובן על השרירים, כמו שבזמנו השפיע על הקליעה של בלו.

הסבר מעניין. אם זה באמת ככה, אז זה יעבור, אבל הוא מבחינתו לא צריך לחפש את הזריקה בכח
כי הוא צריך לראות את זה גם באימונים. במצב הזה הכי טוב ללכת לסל ולנסות לחפש את החברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 נובמבר 2011, 23:42

felix_r כתב:

קודי,

חוץ מכושר גופני יש גם את העניין של כושר קליעה. כפי שאמרת, מבחינת כושר גופני עושה רושם שהוא בסדר אבל כושר הקליעה שלו רע מאוד וזה טבעי בשביל שחקן שלא שיחק תקופה ממושכת. חוץ מזה הוא אף פעם לא היה קלע גדול (עיקר המשחק שלו הוא באיזור הטבעת) ולכן קשה לו יותר לחזור לכושר הקליעה. בגלל זה לשחקן כמו איגור ראקוצ'ביץ' למשל, שהוזכר כאן מקודם, יותר קל לחזור לכושר ולהשתלב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 נובמבר 2011, 09:43

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

קודי,

חוץ מכושר גופני יש גם את העניין של כושר קליעה. כפי שאמרת, מבחינת כושר גופני עושה רושם שהוא בסדר אבל כושר הקליעה שלו רע מאוד וזה טבעי בשביל שחקן שלא שיחק תקופה ממושכת. חוץ מזה הוא אף פעם לא היה קלע גדול (עיקר המשחק שלו הוא באיזור הטבעת) ולכן קשה לו יותר לחזור לכושר הקליעה. בגלל זה לשחקן כמו איגור ראקוצ'ביץ' למשל, שהוזכר כאן מקודם, יותר קל לחזור לכושר ולהשתלב.

בוא נגיד שיש הבדל בין להיות קלעי לא גדול, לבין לזרוק איירבולים מחצי מרחק או לזרוק לבנות מהעונשין.
נראה מה יהיה היום. אני מאמין שיהיה יותר טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 נובמבר 2011, 20:26

תראו את המסירה של בורשטיין ב-3:16 http://www.youtube.com/watch?v=ntRTKoHI ... ure=relmfu
יש דמיון קטן למסירה לג'יימס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, עידן ו־23 אורחים