כספי סגר במכבי - יגיע בינואר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כספי סגר במכבי - יגיע בינואר

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 נובמבר 2011, 20:30

yarinsaky כתב:כן, דווקא זיק ראיתי ממנו. מול ריאל הוא היה מצויין וזו הקבוצה הכי חזקה שנפגוש הרבה זמן.

זה נכון שהוא לא הכי מוכשר התקפית , לא מבריק, אין לו מהלכים גדולים, אין לו פינס והוא לא כוכב, אבל מי אמר שבלאט רצה כוכב בעמדה הזאת ?
לא לשכוח שלאנגפורד צריך להביא את הספרק בעמדה 2. יחד עם כוכב כמו פארמר בעמדה 1 לא ממש צריכים שחקן מבריק בהתקפה.

קבוצת כדורסל צריכה איזון בין כישרון אינדבדואלי לדבק קבוצתי, אתה לא יכול לשחק רק עם כוכבים. התקציב הוא לא אין סופי וצריך תמיד לעשות פשרות.
יחסית ל 400 אלף שהוא מקבל הוא עושה בהחלט עבודה יפה. מה יקרה בעונה הבאה אף אחד לא יודע כי יש כמה שחקנים שעתידם לא ברור, בטח פארמר, אבל גם לאנגפורד או סופו. כל עוד זה לא ברור אין טעם להתעסק בכל הדבר הזה כבר מהיום.

בקיץ הבא נהיה הרבה יותר חכמים.

מסכים עם דבריך, אבל לאור מה שראינו עד עכשיו מסמית' וביחס למה שראינו מזרים אחרים בעבר, היכולת שלו היא לא מספיקה בכדי להיות שחקן שיבנו עליו כאן לעוד עונה.
להעדיף ללכת על סמית' עכשיו ע"ח כספי, רק בגלל חשיבה לעונה הבאה, זה דבר המסתמן בעיניי כטעות.
מילא, אם באמת היה מדובר בשחקן עם אפסייד גבוה, או כזה שהראה עד עכשיו יכולות טוב ו/או יציבות, אז אולי באמת היה עדיף לשכוח מכספי, אבל זה ממש לא המצב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 נובמבר 2011, 20:34

אוקי, חביב. גם אני לא הייתי רץ עכשיו להחתים אותו לעוד שנתיים, זה ברור.
נראה לי שבקיץ הבא במילא מכבי תצטרך סוג של בנייה מחודשת בקו האחורי, לפחות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 15 נובמבר 2011, 20:44

yarinsaky כתב:אוקי, חביב. גם אני לא הייתי רץ עכשיו להחתים אותו לעוד שנתיים, זה ברור.

יכול להיות שגם בקו הקדמי יהיה לנו בעיה קבוצה כמו ריאל תיקח את סופו ואז נדפקנו
במידה וסופו יעזוב בטח מכבי יגידו לנו שלא מצאו סנטר בשוק
ונקבל את מצ'אבן בתור סנטר
איזה נגר מהליגה בתור רכז + הלפרין
ועוד שני זרים בינוניים מהיורוקאפ (במקום לאנגפורד בגלל המחיר וסמית' היותו בינוני) לעמדה 2 ו3 ופדרמן יגיד אנחנו מכוונים לפיינל פור של היורוליג
ואז שוב פעם בלאט יצטרך להוכיח כמה מאמן גדול הוא
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 15 נובמבר 2011, 20:47

JasonWilliams12 כתב:
yarinsaky כתב:אוקי, חביב. גם אני לא הייתי רץ עכשיו להחתים אותו לעוד שנתיים, זה ברור.

יכול להיות שגם בקו הקדמי יהיה לנו בעיה קבוצה כמו ריאל תיקח את סופו ואז נדפקנו
במידה וסופו יעזוב בטח מכבי יגידו לנו שלא מצאו סנטר בשוק
ונקבל את מצ'אבן בתור סנטר
איזה נגר מהליגה בתור רכז + הלפרין
ועוד שני זרים בינוניים מהיורוקאפ (במקום לאנגפורד בגלל המחיר וסמית' היותו בינוני) לעמדה 2 ו3 ופדרמן יגיד אנחנו מכוונים לפיינל פור של היורוליג
ואז שוב פעם בלאט יצטרך להוכיח כמה מאמן גדול הוא

אתה אמיתי?
:? :eek :neutral
asafb96

הודעהעל ידי Runner30 » 15 נובמבר 2011, 21:32

כספי זו אופציה מצויינת אבל דוראנט קצת יותר טוב מתחת לסל.
מצד שני אמארה ישדרג משמעותית את עמדת הסנטר.
מצד שלישי... אולי להביא את אנטוני ועל הדרך להחתים אותו על עונת פרישה.

ואם להיות רציני לרגע - במקרה וNBA לא תיפתח ועשרות שחקנים ינהרו לארופה - צריך להשליך את העונה הזו לפח, ולכוון לעונה הבאה וזו שאחריה.
Runner30

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 15 נובמבר 2011, 21:42

לא יודע מה ריאל תרצה אבל למכבי יש אופציה על סופו בעונה הבא . לא סתם הקיץ הוא חתם על חוזה חדש עם שדרוג . אם יש לו שכל ולא נראה לי שחוסר לו הוא לא יעזוב מקום שטוב לו כל כך מהר מה עוד שהוא הולך להיות אבא לילד .
לגבי כספי אני לא יודע , לא הכי אוהב אותו בגלל האופי ופוזה . המזל היחיד שאולי הוא מבין שחוץ ממנו יש בקבוצה שחקן NBA בעל 2 טבעות ולא מחמם ספסל מסקרמנטו בעונה אחרונה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2011, 08:01

אם העונה ב NBA תבוטל יש למכבי שתי אופציות...
1. להיכנס לטרוף ולהחתים גם כוכבי NBA שיבואו על חשבון שחקנים שנחשבים בכירים בסגל שישבו על הספסל או יוצאו מהסגל . וכך להעביר את העונה הזאת בלי שום חשיבה על העתיד אבל (ואולי אפילו מעט נזק לעתיד...) אבל להנות מכדורסל שלא ראינו פה מעולם....
2. להסתפק בהחזרת כספי ולנסות לקלוט שחקנים אירופאים בכירים או כשרונות מבטיחים שבשנה האחרונה בחוזה שלהם ויפלטו מהקבוצות בגלל הגעתם של כוכבים מה NBA ...וכך להעביר את העונה הזאת בלי יותר מידי סיכויי אבל מצד שני גם בלי לפגוע בשחקנים שכרגע בסגל ומתוכננים להוביל את הקבוצה בשנים הבאות...
לי די מפריע העניין שזו תיהיה שנה מבוזבזת לא משנה מה נעשה (אם העונה בNBA תבוטל ) וכך שחקנים כמו סופו או כאלו שיש להם עוד שנתיים בחוזה מבזבזים שנה בלי באמת להגיע להישגים מקצועיים עם הקבוצה .
הסגל כרגע מתאים למצב כרגע עם הכוכבים מהNBA שנימצאים כרגע באירופה . אבל אם יגיעו לפה כוכבים אמיתיים ( האוורד , דוראנט , גריפין , פול , נוביצקי ...) אז ברור שהסגל הזה לא יספיק . אלא אם הכוכבים באים לפה רק כדי לבלות ולא כדי באמת לתרום ולשחק ברצינות ואז אולי היתרון שלנו הוא הדבק הקבוצתי....

לגבי כספי , לא ברור לי אם הוא חתם לינואר והוא כרגע לא עושה כלום אז למה שלא יבוא להתאמן עם הקבוצה ובנתיים ילמד ויתחבר לסגל כך שיגיע ינואר הוא כבר יהיה מחובר לגמרי ובכושר משחק טוב ???
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 נובמבר 2011, 08:08

בלאט צוטט הבוקר בישראל היום כאומר שכספי הוא ההחתמה האחרונה. הוא אומר שמכבי תצטרך לנצח כמה שיותר ולמצב את עצמה בעמדה טובה לקראת אפשרות של התחזקות מאביסית באירופה. לפי זה למכבי לא תהיה תשובה בדמות חיזוק של כוכב נ.ב.א.

זה אומר שהאינטרס של מכבי הוא שהשביתה תיגמר בסביבות אמצע דצמבר, פחות או יותר. כך היא תקבל את פארמר כמה שיותר זמן לפני שהעונה בנ.ב.א מתבטלת לגמרי. כך יכנס גם לאנגפורד לעניינים ואולי אפילו פרקינס יעשה צעד ראשון לקראת כניסה לכושר ( או שחקן אחר שבלאט יגרד מהמחנות אם זה לא יסתדר ).
במצב הזה לא יגיעו הכוכבים הגדולים שמאיימים להגיע לאירופה ושיעמידו את מכבי במצב בכלל לא פשוט.
באמת שעל כספי לא איכפת לי לוותר.

אם עונת הנ.ב.א מתבטלת זו באמת תהיה סוג של עונת מעבר עבור מכבי. גם כך בשנה הבאה יהיה שידוד מערכות לא קטן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2011, 08:16

אם ההחלטה הסופית על השבתת הליגה היא בינואר אז גם אם תיהיה נהירה מאסיבית של שחקני NBA לאירופה , האפקט של זה לא יהיה מידי כי יקח להם זמן להיכנס לכושר ולהתחבר לקבוצות שלהם . במקרים מסויימים זה יכול להביא ליותר נזק לקבוצות מאשר תועלת כך שיכול להיות שאם נגיע לנקודה הזאת בכושר טוב רוב השחקנים כולל את כספי שאני צופה שהחיבור שלו יהיה קצת יותר מהיר מכוכב NBA שלא מכיר את אירופה , אז אולי מכבי תוכל להתגבר על הקבוצות המחוזקות בשלבים האלו .
חודש ינואר הוא די קריטי ובהנחה שמכבי באמת נישארת עם הסגל הזה יכול להיות שזה יהיה יתרון בסופו של דבר...קשה מאוד לדעת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 16 נובמבר 2011, 08:59

yarinsaky כתב:בלאט צוטט הבוקר בישראל היום כאומר שכספי הוא ההחתמה האחרונה. הוא אומר שמכבי תצטרך לנצח כמה שיותר ולמצב את עצמה בעמדה טובה לקראת אפשרות של התחזקות מאביסית באירופה. לפי זה למכבי לא תהיה תשובה בדמות חיזוק של כוכב נ.ב.א.

זה אומר שהאינטרס של מכבי הוא שהשביתה תיגמר בסביבות אמצע דצמבר, פחות או יותר. כך היא תקבל את פארמר כמה שיותר זמן לפני שהעונה בנ.ב.א מתבטלת לגמרי. כך יכנס גם לאנגפורד לעניינים ואולי אפילו פרקינס יעשה צעד ראשון לקראת כניסה לכושר ( או שחקן אחר שבלאט יגרד מהמחנות אם זה לא יסתדר ).
במצב הזה לא יגיעו הכוכבים הגדולים שמאיימים להגיע לאירופה ושיעמידו את מכבי במצב בכלל לא פשוט.
באמת שעל כספי לא איכפת לי לוותר.

אם עונת הנ.ב.א מתבטלת זו באמת תהיה סוג של עונת מעבר עבור מכבי. גם כך בשנה הבאה יהיה שידוד מערכות לא קטן.

נכון מאוד, ואתה נסחת את זה יפה. כל סימן השאלה של הNBA מציב המון סימני שאלה גם לנו, כל המורכבות של הדבר מאוד מזיקה ולא רק למכבי, למשל הרבה אומרים שגאסול הולך לברצלונה, וללא ספק הוא שחקן מצויין וכל מילה שאני אוסיף רק תגרע... אבל שימו לב לסנטרים ולשחקני הפנים של ברצלונה, האם הם באמת צריכים את גאסול?

הכל מבולבל ונראה ששם בNBA החליטו לשבור את הכלים, אני חושב שאם יחליטו על סיום השביתה וזה מצב שיכול להיות, אבל זה ידרוש מוערבות נוספת ולחץ ציבורי גדול, למשל אולי ברק אובמה יעזור....

בכל אופן אני נגד להביא שחקן NBA כוכב למכבי כי זה יעשה נזק כלכלי....

פארמר וכספי גם לא מקבלים כל כך הרבה והם יכולים להצליח בקבוצה.

מצד שני אנחנו מדברים על הכוכבים הגדולים באמת, ואני לא חושב שאפילו לעשירות אירופה יש כסף לשלם מיליון דולר לשחקן לחודש... תקנו אותי אם אני טועה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי עפר » 16 נובמבר 2011, 09:04

בהנחה שהעונה לא יהיה NBA לא צריך להשתגע.
אי אפשר להתמודד מול הקבוצו העשירות ביבשת ולהרוס את המבנה הקבוצתי.
עפר

הודעהעל ידי where is the love? » 16 נובמבר 2011, 09:08

עפר כתב:בהנחה שהעונה לא יהיה NBA לא צריך להשתגע.
אי אפשר להתמודד מול הקבוצו העשירות ביבשת ולהרוס את המבנה הקבוצתי.

בדיוק, אני רק מקווה שגם קבוצות אחרות באירופה לא ישתגעו..
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 16 נובמבר 2011, 09:42

מול קבוצה טובה ומאומנת ברמה של מכבי צריך יותר משמות טובים. ראינו את זה מול ריאל ואפס. כשלאנגפורד יתחבר וגם כספי, זה יהיה עוד יותר נכון וצריך לראות גם מה קורה עם פרקינס.
מכבי ממש לא צריכה להשתגע מעבר לזה אלא אם כן יבוא שחקן ענק במחיר אפסי וזה לא יקרה.
גם בראיה קדימה לעונה הבאה מכבי צריכה לשמור על איזון ובסיס קיים וללכת עם מה שיש לה. לא לקפוץ ולהמציא תקציבים. ברור ששנה הבאה יהיו שינויים רציניים (רכז חדש, מאצ'בן?, הלפרין, שדרוג בעמדה של סמית אולי וסיכוי לא נמוך שסופו יעזוב).
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2011, 12:57

אם בעלי הקבוצות רואים בהבאת כוכבי NBA נכס שיווקי , שיסתכלו באולומות הלא מלאים של אפס, ופנר (שתי קבוצות שהשקיעו הון כולל שחקני NBA , ושבארצם יתקיים הפיינל פור) , מילאנו , צסקא.....לא יעזור כלום , הכדורסל באירופה בירידה מבחינת התעניינות של הקהל וההשקעה הזאת לא תחזיר את עצמה בחיים...אצל מכבי אין מה לדבר , ההיכל מפוצץ ככה או ככה....
זריקת הכסף הזאת של קבוצות בכירות לעונה אחת יכולה דווקא לעזור לנו בטווח הרחוק כי זה הפסד כלכלי בטוח לבעלים שלהם ואומר שיצטרכו לצמצם תקציבים לשנים הבאות...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Runner30 » 16 נובמבר 2011, 21:36

בזמן שהשביתה נמשכת, הזרקור מופנה ליורוליג גם בארה"ב, שם אפילו משדרים משחקים מאירופה.
קראתי תגובות נלהבות על משחק מכבי-ריאל.

אני רק מקווה שאחרי הריצה של מכבי לא נמצא את עצמינו בשנה הבאה בלי דיוויד בלאט שיצוד את עייני בעלי הקבוצות.
מסופו של דבר, מדובר במאמן שבעקביות מביא השגים ורייטינג עם תקציב יחסית צנוע.
Runner30

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־45 אורחים