המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אני בן 24.
אני אוהב כדורסל ומספרים.
אני אוהב כדורסל ומספרים.
אני אוהב כדורסל ומספרים.
החציל האצטקי כתב:אתם קצת מביכים אותי...![]()
האמת שבשנה וחצי האחרונות מאז שאני משוחרר באמת שיש לי ים של זמן פנוי, אבל הייתי חזק בעניין גם הרבה לפני.
אני לא עובד בתחום או מתכנן לעבוד בתחום.
גם לא שיחקתי באף מסגרת אף פעם. החיבור שלי למשחק הגיע בגיל יחסית מאוחר- 12, 13. איחרתי את הרכבת כשרציתי להתחיל לשחק.
הרגשתי שאני צריך להשלים המון פערים מאוד מהר. דרך צפייה, ומהר מאוד דרך סטטיסטיקות, מספרים, דרך הסיפורים מאחורי המשחק.
אני פשוט נהנה לאגור המון מידע במשך השנים. רואה המון משחקים, המון סטטיסטיקות והמון דוחו"ת וקטעי וידיאו של שחקנים כמעט כל יום.
זו הצורה שבה התאהבתי במשחק.
הוא מתגמל אותי בהמון התרגשות, ושכשהיא מתחברת עם השכל- אני הכי נהנה...
ואם השריטה שלי יכולה להעשיר אתכם על הדרך... אז בכיף.
Mitelka כתב:אם הייתי יכול הייתי מסדר לך ארוחת ערב עם רפי בוגטין.
JarJarBinx כתב:Mitelka כתב:אם הייתי יכול הייתי מסדר לך ארוחת ערב עם רפי בוגטין.
מה זה שווה? רפי בוגטין גומר הכל עוד לפני שהמלצר הניח את הצלחת.
החציל האצטקי כתב:אתם קצת מביכים אותי...![]()
האמת שבשנה וחצי האחרונות מאז שאני משוחרר באמת שיש לי ים של זמן פנוי, אבל הייתי חזק בעניין גם הרבה לפני.
אני לא עובד בתחום או מתכנן לעבוד בתחום.
גם לא שיחקתי באף מסגרת אף פעם. החיבור שלי למשחק הגיע בגיל יחסית מאוחר- 12, 13. איחרתי את הרכבת כשרציתי להתחיל לשחק.
הרגשתי שאני צריך להשלים המון פערים מאוד מהר. דרך צפייה, ומהר מאוד דרך סטטיסטיקות, מספרים, דרך הסיפורים מאחורי המשחק.
אני פשוט נהנה לאגור המון מידע במשך השנים. רואה המון משחקים, המון סטטיסטיקות והמון דוחו"ת וקטעי וידיאו של שחקנים כמעט כל יום.
זו הצורה שבה התאהבתי במשחק.
הוא מתגמל אותי בהמון התרגשות, ושכשהיא מתחברת עם השכל- אני הכי נהנה...
ואם השריטה שלי יכולה להעשיר אתכם על הדרך... אז בכיף.
Holiday_Armadillo כתב:מניחה שיצא כבר לדבר עליו (אפילו ראיתי את השם שלו....אני חושבת), אבל מה המצב של דיימיון ג'יימס? יש מצב להביא? שחקן שהייתי שמחה לראות פה במצב הנוכחי
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:מניחה שיצא כבר לדבר עליו (אפילו ראיתי את השם שלו....אני חושבת), אבל מה המצב של דיימיון ג'יימס? יש מצב להביא? שחקן שהייתי שמחה לראות פה במצב הנוכחי
סוג של חידה השחקן הזה.
עשה סיבוב לא מוצלח העונה בלה מאן ובאוסטרליה. לא הצליח להגיע לספרות כפולות אפילו.
בקיץ טס לפורטו ריקו ונתן בראש (18.6, 10.4, 2.6, חסימה וחטיפה) באחת הקבוצות הבכירות.
הוא שחקן טוב. יש לו איכויות דריימונד גריניות.
מי שדחק אותו מהחמישייה זה פיטר קורנלי, שהוא באמת פרוספקט אדיר.
ֿֿ
בחירה 53 בדראפט האחרון ע״י הנאגטס. סטרץ׳ פור סבן פוטר. אתלט וארוך, הולך לריבאונד התקפה, חוסם טוב. כולו בן 21.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים