כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כפי הנראה הלפרין חוזר שנה הבאה

הודעהעל ידי rc4991 » 31 ינואר 2012, 15:39

Holiday_Armadillo כתב:לא ראיתי שמישהו פירסם אז...שמעון נפגש עם הסוכן של לאנגפורד ורשום שייפתח מו''מ גם עם בלו והלפרין, שינסו לצרף את לאנדסברג ושעוד לא החליטו אם להשאיר את שייר או לא..
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2505078

טוב מאוד,אם מכבי יצליחו להשאיר אותו זה יהיה הישג גדול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 ינואר 2012, 16:23

באמת שזה יהיה נהדר אם כבר בתקופה הקרובה מכבי תוכל לסגור את השלד לעונה הבאה שאמור לכלול את:
לאנגפורד, הלפרין, פניני, בלו, אליהו, סופו, הנדריקס ומאצ'באן.
ובקיץ להוסיף עוד רכז טוב וכנראה גם סמול פורוורד (אפשר לנסות להמר בעמדה הזו) זרים.
ודי סגרנו את הקבוצה, השאר זה רק שיפצורים פחות חשובים מהצד עם שחקנים כמו אוחיון, בורשטיין, שאייר ולאנדסברג ושם לא ממש אכפת לי מה יעשו, מי יביאו, מי יעיפו ומי יישאר כל עוד יהיה לנו את השלד המרכזי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 01 פברואר 2012, 07:03

חנו'ש כתב:באמת שזה יהיה נהדר אם כבר בתקופה הקרובה מכבי תוכל לסגור את השלד לעונה הבאה שאמור לכלול את:
לאנגפורד, הלפרין, פניני, בלו, אליהו, סופו, הנדריקס ומאצ'באן.
ובקיץ להוסיף עוד רכז טוב וכנראה גם סמול פורוורד (אפשר לנסות להמר בעמדה הזו) זרים.
ודי סגרנו את הקבוצה, השאר זה רק שיפצורים פחות חשובים מהצד עם שחקנים כמו אוחיון, בורשטיין, שאייר ולאנדסברג ושם לא ממש אכפת לי מה יעשו, מי יביאו, מי יעיפו ומי יישאר כל עוד יהיה לנו את השלד המרכזי.

מסכים איתך , מדובר ב-6 ישראלים ו6 זרים ואם נצליח לשמור על השלד ולצרף אליהם את הלפרין ולאנדסברג (שהיו אמורים להצטרף כבר העונה ) אז יהיה למכבי סגל מאוזן . אומנם עם חסרונות מסויימים אבל מה לעשות שאנחנו לא צסקא או ברצלונה או ריאל...לתקציב של מכבי אפשר לבנות פה קבוצה מצויינת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 פברואר 2012, 07:43

אני מקווה שהסגל יראה כך: (בהנחה שהתבונה תוביל להחלטה להיפטר מההרפתקה האדריאטית המטופשת)
רכז - זר, אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד, הלפרין
סמול פורוורד - זר (אפשר להמר כאן על מישהו צעיר) או לנדסברג, פניני
פאוור פורוורד - אליהו, בלו
סנטר - סופו, הנדריקס, ג'יימס
השחקן ה-12 יהיה שחקן צעיר מהנוער.
בסה"כ: 5-6 זרים, שזה סביר מבחינת מגבלות הזרים בליגה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 01 פברואר 2012, 08:59

קודי , מבחינתי אוחיון כרכז מחליף זה לא מספיק טוב . מבחינתי הוא יכול להיות השחקן ה-12 אם בורשטיין ישוחרר . אם לא אז מכבי צריכה לשחרר את אוחיון .

כמה שאני רוצה לראות את לאנגפורד בקבוצה אני עדיין חושב שקומבו גארד במקומו יחד עם עוד רכז זר יכול לעבוד טוב יותר . בדיוק כמו שהיה עם פרקינס ופארגו ששניהם יכולים לשחק בשתי עמדות הגארד . לאנגפורד לא יכול לשחק בעמדה 1 והנסיונות של בלאט להפוך אותו מידי פעם לרכז הם מיותרים , הוא הרבה יותר קרוב להיות סווינגמן מאשר קומבו גארד אבל עמדה 2 היא האידיאלית שלו .
הסגל בחתימה שלי מייצג את התפיסה שאני חושב שצריך ללכת , בלי להתייחס לשמות הספציפים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 פברואר 2012, 09:04

yzafrir כתב:קודי , מבחינתי אוחיון כרכז מחליף זה לא מספיק טוב . מבחינתי הוא יכול להיות השחקן ה-12 אם בורשטיין ישוחרר . אם לא אז מכבי צריכה לשחרר את אוחיון .

כמה שאני רוצה לראות את לאנגפורד בקבוצה אני עדיין חושב שקומבו גארד במקומו יחד עם עוד רכז זר יכול לעבוד טוב יותר . בדיוק כמו שהיה עם פרקינס ופארגו ששניהם יכולים לשחק בשתי עמדות הגארד . לאנגפורד לא יכול לשחק בעמדה 1 והנסיונות של בלאט להפוך אותו מידי פעם לרכז הם מיותרים , הוא הרבה יותר קרוב להיות סווינגמן מאשר קומבו גארד אבל עמדה 2 היא האידיאלית שלו .
הסגל בחתימה שלי מייצג את התפיסה שאני חושב שצריך ללכת , בלי להתייחס לשמות הספציפים...

לגבי אוחיון - הוא לא חייב להיות הרכז השני, כאשר גם הלפרין יכול לשחק לא מעט בעמדה הזו (העונה הוא משחק רוב הזמן כרכז). בורשטיין בעיניי ממש מיותר ולא תריך להחזיק אותו רק בגלל שהוא קפטן או ותיק. לאוחיון גם יש חוזה לעונה הבאה ועל בורשטיין יש למכבי אופציה, כך שאפשר לשחרר אותו בלי נזק כספי.
לגבי לנגפורד - מה, לא למדת מלקחי העבר? אם יש לקבוצה גארד ברמה גבוהה שגם מצליח להשתלב בקבוצה אז למה לוותר עליו? הרי כל קומבו שיגיע לכאן יהיה סימן שאלה, אז מה בדיוק הרעיון בזה?
הקבוצה צריכה להיבנות סביב לנגפורד, אליהו וסופו, כאשר יתר השחקנים שיגיעו יותאמו אליהם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Mta_atic » 01 פברואר 2012, 11:19

אחרי שראיתי את המשחק האחרון נגד גלבוע/גליל הגעתי למסקנה שהקבוצה צריכה לשקול ברצינות את ההחתמה של מורן רוט.
הבנאדם פשוט שיפר הרבה במשחק שלו. חוץ מיכולת חדירה שכבר הייתה לו, הוא פשוט התחיל לראות את המרגש בצורה מעולה,
מחלק אסיסטים יפים, וגם יש לו יכולת קליעה די טובה.
חוץ מזה הוא שומר אישי מטורף, נדבק לחולצה של היריב ולא מפסיק לרוץ על המגרש עד שזה ממש נראה כאילו הוא על ספידים.

עד עכשיו בליגה הוא עומד על ממוצעים של 13 נק', 3.4 ריב', 1.7 חטיפות, ו-8.5 אסיסטים לערב, ובעייני זה נתון אדיר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 פברואר 2012, 11:28

גם אני יכול לקלוע 13 נקודות באחוזים שלו
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 01 פברואר 2012, 12:28

Mta_atic כתב:אחרי שראיתי את המשחק האחרון נגד גלבוע/גליל הגעתי למסקנה שהקבוצה צריכה לשקול ברצינות את ההחתמה של מורן רוט.
הבנאדם פשוט שיפר הרבה במשחק שלו. חוץ מיכולת חדירה שכבר הייתה לו, הוא פשוט התחיל לראות את המרגש בצורה מעולה,
מחלק אסיסטים יפים, וגם יש לו יכולת קליעה די טובה.
חוץ מזה הוא שומר אישי מטורף, נדבק לחולצה של היריב ולא מפסיק לרוץ על המגרש עד שזה ממש נראה כאילו הוא על ספידים.

עד עכשיו בליגה הוא עומד על ממוצעים של 13 נק', 3.4 ריב', 1.7 חטיפות, ו-8.5 אסיסטים לערב, ובעייני זה נתון אדיר.

מכבי מסובכת עם מספיק חוזים של גארדים ישראלים שלא צריכים לשחק בקבוצה . רוט לא ישדרג אותנו ברמה כזאת ששווה בשבילו להסתבך בחוזה נוסף עם גארד ישראלי .
די ברור שבגיזרת הישראלים יגיעו שני שחקנים וזהו (הלפרין וסילבן) . בקיץ אני חשבתי על רוט עוד לפני אוחיון והאמת שכנראה הוא היה תורם יותר מאוחיון מבחינה התקפית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים