ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 מאי 2017, 15:01

החציל האצטקי כתב:כן, נראה שיש דברים בגו עם אדווין ג׳קסון.
לא מת על זה.

יש בו קצת בראדלי ביל, לא?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 מאי 2017, 15:34

מת לראות אותו בתור רכז מחליף. אמור להרוויח פיצוחים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 23 מאי 2017, 16:47

החציל האצטקי כתב:

הוא לא כזה רכז , לפי דעתי הוא סקורר לקבוצות קטנות ממש לא ליורוליג .
היחס איב/אס שלו ביורוקאפ הוא שלילי יותר מארבעה למשחק.

מה דעתך על ג'וני אובראיינט ואלק בראון לעמדות הפנים? אובראיינט יכול להיות נצויין .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 מאי 2017, 10:05

A_P_18 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הוא לא כזה רכז , לפי דעתי הוא סקורר לקבוצות קטנות ממש לא ליורוליג .
היחס איב/אס שלו ביורוקאפ הוא שלילי יותר מארבעה למשחק.

מה דעתך על ג'וני אובראיינט ואלק בראון לעמדות הפנים? אובראיינט יכול להיות נצויין .

הוא סוג של ג'וק אה לה שארפ.
אובריאנט שחקן. בראון פח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 24 מאי 2017, 11:00

בראון פח? אולי אין לו איזה פוטנציאל להיות כוכב אבל יש לו נתונים מצוינים , סבן פוטר עם מעל 40% ל-3 ומעל 3 חסימות למשחק במכללות יכול להיות התאמה מצוינת כמעט ליד כל גבוה ובנוסף הוא רק בן 24 ויכול עוד להשתפר.

אובראיינט צפוי להישאר בעונה הבאה בנבא , תחת חוזה ?
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 מאי 2017, 17:46

A_P_18 כתב:בראון פח? אולי אין לו איזה פוטנציאל להיות כוכב אבל יש לו נתונים מצוינים , סבן פוטר עם מעל 40% ל-3 ומעל 3 חסימות למשחק במכללות יכול להיות התאמה מצוינת כמעט ליד כל גבוה ובנוסף הוא רק בן 24 ויכול עוד להשתפר.

אובראיינט צפוי להישאר בעונה הבאה בנבא , תחת חוזה ?

שיחק בקולג' פצפון וחלש מאוד. לא להסתנוור מהמספרים. כולו מחליף סביר בקבוצות תחתית בספרד.
ג'וני תחת חוזה עד סוף העונה הבאה בשארלוט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Weems13 » 03 יוני 2017, 13:51

מישהו פה מכיר / עוקב אחרי הרכז אארון קראפט? כרכז מחליף ( לכל קבוצת יורוליג בערך, לאו דווקא למכבי ) הוא פשוט פנטסטי. עקבתי אחריו הרבה במהלך החודש - חודשיים האחרונים והתרשמתי ממנו מאוד. שחקן סופר זריז ומהיר, שומר נפלא שחוטף הרבה. יכולת חדירה מצויינת, קולע טוב מהמיד ריינג'. שלשות הוא לא זורק כל כך הרבה.. בכל אופן ממה שאני התרשמתי הוא שחקן מצויין, שהיה שחקן טוב גם במכללות. אשמח לשמוע עוד דעות עליו ממי שראה אותו משחק.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 יוני 2017, 14:00

Weems13 כתב:מישהו פה מכיר / עוקב אחרי הרכז אארון קראפט? כרכז מחליף ( לכל קבוצת יורוליג בערך, לאו דווקא למכבי ) הוא פשוט פנטסטי. עקבתי אחריו הרבה במהלך החודש - חודשיים האחרונים והתרשמתי ממנו מאוד. שחקן סופר זריז ומהיר, שומר נפלא שחוטף הרבה. יכולת חדירה מצויינת, קולע טוב מהמיד ריינג'. שלשות הוא לא זורק כל כך הרבה.. בכל אופן ממה שאני התרשמתי הוא שחקן מצויין, שהיה שחקן טוב גם במכללות. אשמח לשמוע עוד דעות עליו ממי שראה אותו משחק.

כמובן. דיברנו עליו כאן לא פעם.
שחקן טוב מאוד, שסוף סוף מצליח לחבר את זה ברמות הגבוהות.
היה לא פחות ממזעזע בעונה שעברה ביורוקאפ ששיחק באולז' ההונגרית.

ההגנה שלו ברמת יורוליג. הקליעה שלו לא שם.
הוא יכול להיות רכז מחליף גם ביורוליג, אבל צריך את הסטינג המתאים בשביל זה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יוני 2017, 16:21

בואו נדבר על מוסטפה פאל.
הסנטר הצרפתי המצויין של שאלון פרץ העונה בגדול, וזכה לאחרונה בתואר שחקן ההגנה של העונה בצרפת.

מדובר בנפיל אמיתי- 2.18 עם מוטת ידיים עצומה של 230 ס"מ. מאידך, סופר-נייד וקליל. אולי מעט קליל מדי (110 ק"ג בערך).

היכולת שלו לסיים מתחת לטבעת מרשימה (תמיד ינסה להטביע), והפוטנציאל שלו כרים-פרוטקטור וכשומר הוא פשוט בלתי נגמר.
את רוב הנקודות שלו הוא עושה מתחת לטבעת מנקודות זבל, אבל העונה הוא גם הראה פלאשים של כשרון בפיק אנד רול ובפוסט-אפ.
מוסר מצויין- מחלק 2.5 אסיסטים למשחק ומנצל את הסייז שלו כדי למשוך שומרים ולמסור מעל ההגנה.

אבל הסיפור המרכזי הוא הגנה. שילוב של IQ כדורסל, זריזות, אגרסיביות ואורך שהופכים אותו למפלצת אמיתית בפוטנציה, מפלצת בפועל כשמדובר ברמות בהן הוא משחק כרגע.

בגיל 25, הלייט בלומר הזה שהיה אנונימי לפני שנה (11 נק', 7 ריב' ו-1.5 חס' באנטיב שנתנה לו צ'אנס ראשון בחמישיה), מנפק 12 נקודות (70% ל2), 8.7 ריבאונדים, 2.4 אסיסטים ו2.2 חסימות לערב ב-30 דקות על הפארקט.
שאלון סיימה את השנה במקום השני בצרפת וכרגע היא נכנסת לסדרת הגמר כפייבוריטית מול שטראסבורג. היא גם הגיעה לגמר היורופקאפ, כשפאל מספק מספרים די זהים לאלו שעשה בצרפת.

הנה סקירה יפה של מה שהבחור יודע לעשות:

הכדורסל הולך לכיוונים האלה. סנטרים ארוכים שמשנים זריקות ומסוגלים לעשות סוויצ'ים בהגנה זה בדיוק מה שצריך. את הקליעה אפשר להביא ממקומות אחרים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 11 יוני 2017, 17:57

החציל האצטקי כתב:בואו נדבר על מוסטפה פאל.
הסנטר הצרפתי המצויין של שאלון פרץ העונה בגדול, וזכה לאחרונה בתואר שחקן ההגנה של העונה בצרפת.

מדובר בנפיל אמיתי- 2.18 עם מוטת ידיים עצומה של 230 ס"מ. מאידך, סופר-נייד וקליל. אולי מעט קליל מדי (110 ק"ג בערך).

היכולת שלו לסיים מתחת לטבעת מרשימה (תמיד ינסה להטביע), והפוטנציאל שלו כרים-פרוטקטור וכשומר הוא פשוט בלתי נגמר.
את רוב הנקודות שלו הוא עושה מתחת לטבעת מנקודות זבל, אבל העונה הוא גם הראה פלאשים של כשרון בפיק אנד רול ובפוסט-אפ.
מוסר מצויין- מחלק 2.5 אסיסטים למשחק ומנצל את הסייז שלו כדי למשוך שומרים ולמסור מעל ההגנה.

אבל הסיפור המרכזי הוא הגנה. שילוב של IQ כדורסל, זריזות, אגרסיביות ואורך שהופכים אותו למפלצת אמיתית בפוטנציה, מפלצת בפועל כשמדובר ברמות בהן הוא משחק כרגע.

בגיל 25, הלייט בלומר הזה שהיה אנונימי לפני שנה (11 נק', 7 ריב' ו-1.5 חס' באנטיב שנתנה לו צ'אנס ראשון בחמישיה), מנפק 12 נקודות (70% ל2), 8.7 ריבאונדים, 2.4 אסיסטים ו2.2 חסימות לערב ב-30 דקות על הפארקט.
שאלון סיימה את השנה במקום השני בצרפת וכרגע היא נכנסת לסדרת הגמר כפייבוריטית מול שטראסבורג. היא גם הגיעה לגמר היורופקאפ, כשפאל מספק מספרים די זהים לאלו שעשה בצרפת.

הנה סקירה יפה של מה שהבחור יודע לעשות:

הכדורסל הולך לכיוונים האלה. סנטרים ארוכים שמשנים זריקות ומסוגלים לעשות סוויצ'ים בהגנה זה בדיוק מה שצריך. את הקליעה אפשר להביא ממקומות אחרים.

איזה כיף לקרוא אותך בסקאוטינג. תענוג!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יוני 2017, 19:14

יש לי day off, אז הנה הזמן גם לדבר על דומיניק סאטון שאני מפמפם לאחרונה בת'רדים השונים.

מדובר בפורוורד מגה אתלטי, שנע בין עמדות 2, 3 ו4. הטיקט שלו הוא קודם כל האסל והגנה ברמה גבוהה מאוד.
הוא לא סקורר גדול, אבל האיכויות שלו במשחק המעבר הן ברמה הכי גבוהה שיש, והוא שחקן שמייצר פוזשנים קלים בשני אופנים- חטיפות וריבאונד התקפה.

הוא שחקן שהתחיל כנון-פקטור לחלוטין בקליעה- מהקו ומשלוש, והפך עם השנים לאחד שמסוגל להשחיל את השלשה כשהוא חופשי. או לפחות ככה זה נראה העונה.
ה34% שלו השנה בטרנטו (שלשה למשחק) הם שיא קריירה, והוא במידה רבה האיש שמוביל את הקבוצה הצנועה הזאת להישג השיא שהיא עושה העונה באיטליה, עם 14 נקודות למשחק.
מבט חטוף על המספרים שלו לא יספר הרבה. אחוזי קליעה נמוכים (סביב 50-60% מהקו), עם 6 ריבאונדים, 1.5 אסיסטים ו-2 חטיפות לערב ב28 דק'.

אז מה כן יש שם?
כוח ומהירות. המון אנרגיות, אגרסיביות והגנה. הבן אדם מספק סטופים באופן עקבי על שחקנים בעמדות 1-4. טס את המגרש במתפרצות ומסיים חזק מאוד באזור הטבעת. מרביץ לגבוהים וחוטף לגארדים.
הוא לוחם, שורט ואחד שיכול לעזור לך להשיג נצחונות גם אם לא יקלע נקודה.

אני לא מאמין שזה הכי טוב שמכבי יכולה להשיג. אבל, וזה אבל חשוב, הוא שחקן טוב, שמסוגל לשחק הרבה, ולא יעלה מיליונים. צריך גם שמות כאלה בפנקס, ושווה לעקוב אחריו.

הייתי רוצה לראות את מכבי מצרפת שחקן מהסוג הזה. אני אוהב יותר את KJ מקדניאלס, אבל המחשבה היא קודם כל על הגנה ואגרסיביות, לפני סקורינג וקשקושים. זה מה שצריך ליד מילר וגאודלוק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי arel123 » 11 יוני 2017, 21:22

החציל האצטקי כתב:יש לי day off, אז הנה הזמן גם לדבר על דומיניק סאטון שאני מפמפם לאחרונה בת'רדים השונים.

מדובר בפורוורד מגה אתלטי, שנע בין עמדות 2, 3 ו4. הטיקט שלו הוא קודם כל האסל והגנה ברמה גבוהה מאוד.
הוא לא סקורר גדול, אבל האיכויות שלו במשחק המעבר הן ברמה הכי גבוהה שיש, והוא שחקן שמייצר פוזשנים קלים בשני אופנים- חטיפות וריבאונד התקפה.

הוא שחקן שהתחיל כנון-פקטור לחלוטין בקליעה- מהקו ומשלוש, והפך עם השנים לאחד שמסוגל להשחיל את השלשה כשהוא חופשי. או לפחות ככה זה נראה העונה.
ה34% שלו השנה בטרנטו (שלשה למשחק) הם שיא קריירה, והוא במידה רבה האיש שמוביל את הקבוצה הצנועה הזאת להישג השיא שהיא עושה העונה באיטליה, עם 14 נקודות למשחק.
מבט חטוף על המספרים שלו לא יספר הרבה. אחוזי קליעה נמוכים (סביב 50-60% מהקו), עם 6 ריבאונדים, 1.5 אסיסטים ו-2 חטיפות לערב ב28 דק'.

אז מה כן יש שם?
כוח ומהירות. המון אנרגיות, אגרסיביות והגנה. הבן אדם מספק סטופים באופן עקבי על שחקנים בעמדות 1-4. טס את המגרש במתפרצות ומסיים חזק מאוד באזור הטבעת. מרביץ לגבוהים וחוטף לגארדים.
הוא לוחם, שורט ואחד שיכול לעזור לך להשיג נצחונות גם אם לא יקלע נקודה.

אני לא מאמין שזה הכי טוב שמכבי יכולה להשיג. אבל, וזה אבל חשוב, הוא שחקן טוב, שמסוגל לשחק הרבה, ולא יעלה מיליונים. צריך גם שמות כאלה בפנקס, ושווה לעקוב אחריו.

הייתי רוצה לראות את מכבי מצרפת שחקן מהסוג הזה. אני אוהב יותר את KJ מקדניאלס, אבל המחשבה היא קודם כל על הגנה ואגרסיביות, לפני סקורינג וקשקושים. זה מה שצריך ליד מילר וגאודלוק.

והנה אסף מתוק אומר שהוא מועמד, יפה חציל
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 11 יוני 2017, 21:57

מילאנו כבר חמים עליו. לא יודע לגבי מכבי.
האמת, לא נראה לי כמו הטייפ של אבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יוני 2017, 02:14

החציל האצטקי כתב:השם של אדריאן פיין חייב להיות בראש הרשימות של מכבי לקראת הקיץ הקרוב.

הבחור לא מוצא את עצמו כבר 3 שנים בליגה, ובגיל 26 בקיץ, אף אחת כבר לא תסתכל עליו כפרוספקט.

מבחינת פוטנציאל וסקילסט לאירופה, הוא בנוי להיות ה-5 האולטימטיבי. זו גם העמדה הטבעית שלו, ואולי אחת הסיבות שבגללה הוא לא מצליח לבלוט בNBA.
2.08 מ', עם ידיים של 224 ס"מ, פיזי ואתלט, עם משחק פנים טוב ויד טובה גם מבחוץ.
הוא לא נחשב לעילוי הגנתי, אבל כיוצא מישיגן סטייט, ועם הכלים הפיזיים-אתלטיים שיש לו, הוא אמור להיות מגן טוב ברמות האלה.

הוא חייב להיות גבוה ברשימות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Naor116 » 14 יוני 2017, 16:11

החציל האצטקי כתב:
החציל האצטקי כתב:השם של אדריאן פיין חייב להיות בראש הרשימות של מכבי לקראת הקיץ הקרוב.

הבחור לא מוצא את עצמו כבר 3 שנים בליגה, ובגיל 26 בקיץ, אף אחת כבר לא תסתכל עליו כפרוספקט.

מבחינת פוטנציאל וסקילסט לאירופה, הוא בנוי להיות ה-5 האולטימטיבי. זו גם העמדה הטבעית שלו, ואולי אחת הסיבות שבגללה הוא לא מצליח לבלוט בNBA.
2.08 מ', עם ידיים של 224 ס"מ, פיזי ואתלט, עם משחק פנים טוב ויד טובה גם מבחוץ.
הוא לא נחשב לעילוי הגנתי, אבל כיוצא מישיגן סטייט, ועם הכלים הפיזיים-אתלטיים שיש לו, הוא אמור להיות מגן טוב ברמות האלה.[/quo
הוא חייב להיות גבוה ברשימות.

חציל מה אתה אומר על k.j mcdaniels , deandre liggins לעמדה 3 ? לדעתי שחקנים נחמדים עם הגנה , אתלטיות וסייז טוב , מה גם שאני לא חושב שיבקשו הרבה
Naor116

הודעהעל ידי גל גל » 15 יוני 2017, 03:49

חציל אתה מכיר את וויל קאמינגס מאריס סלוניקי ? לדעתי שחקן מאוד מעניין שומר מעולה, חודר קולע לדעתי פרוספקט מעניין ממש גם רק בן 24-25
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2017, 11:38

החציל האצטקי כתב:מילאנו כבר חמים עליו. לא יודע לגבי מכבי.
האמת, לא נראה לי כמו הטייפ של אבי.

הטייפ של אבי זה דאבל קאסט , רצוי פצוע.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 15 יוני 2017, 18:31

גל גל כתב:חציל אתה מכיר את וויל קאמינגס מאריס סלוניקי ? לדעתי שחקן מאוד מעניין שומר מעולה, חודר קולע לדעתי פרוספקט מעניין ממש גם רק בן 24-25

שם המשפחה קאמינגס עושה לי אסוציאציה שלילית
er79

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2017, 18:33

er79 כתב:
גל גל כתב:חציל אתה מכיר את וויל קאמינגס מאריס סלוניקי ? לדעתי שחקן מאוד מעניין שומר מעולה, חודר קולע לדעתי פרוספקט מעניין ממש גם רק בן 24-25

בדיוק חשבתי על זה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2017, 18:36

my man כתב:
er79 כתב:

בדיוק חשבתי על זה..

גם אני! :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים