יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי jol9 » 01 אפריל 2012, 08:42

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
אורי כתב:חייב להצדיע ליוגב אוחיון על הדרך שהוא עשה. לא האמנתי שהוא יהיה אחד המצטיינים של מכבי נגד קבוצה כמו פאו, אבל וואלה הוא בא והשתיק את כולם כולל אותי.
בכל אופן אני חושב שהסדרה הנוכחית שלו נגד פאו לא אומרת הרבה לגביי המשך הדרך. לא רואה את מכבי ממשיכה לבנות עליו כרכז מוביל, אלא כמחליף, ומשם אפשר להדרדר מהר מאוד לקצה הספסל, כמו שקרה לגיא פניני. מה שכן הוא במומנטום אדיר בסדרה הזאת.

יכול להיות שאתה צודק, אבל לדעתי כל עוד בלאט במכבי, המעמד שלו מובטח (בתנאי כמובן שיעבוד קשה ויצדיק את הדקות).
המקרה של פניני מאוד מוזר. הוא פשוט משחק גרוע ביורוליג. שונה לגמרי ממה שראינו בשנה שעברה. חסר ביטחון לחלוטין.

אישית אני חושב שהעניין של יוגי יוכרע לפי ההמשך, כלומר המשחק החמישי מול פאו, הפיינל פור של האדריאטית והפיינל פור של הליגה.
אם מכבי תעשה תוצאות חיוביות, ליוגי יהיה חלק חשוב ומרכזי בדרך, אז הוא יהיה הרכז הראשון בעונה הבאה. אם הדברים יתחילו לקרוס (חלילה), אז יכול להיות שכל הקבוצה
הזאת תפורק. ככה זה במכבי, התארים הם אלה שקובעים.

אני ממש לא חושב שמה שמכבי תעשה באדריאטית או בליגה בארץ יהיו השלכות על ההמשך של יוגב ובטח לא על ההחלטה לבנות עליו כרכז הראשון של מכבי .
אם בלאט הולך איתו כרכז ראשון שנה הבאה אז הוא מתאבד .
מכבי יכולה לקחת את הליגה בארץ גם בלי יוגב וכך גם את האדריאטית ....

אבל צריך להפנים שלמכבי לא יהיה גם את לאנגפורד, גם את הגבוהים הטובים, וגם רכז מוביל. במידה ולאנגפורד יישאר, אז מכבי אולי תחזיר את יותם,
ותביא איזה מייקל טורנס כזה, ולא מישהו עם שם גדול יותר. במקרה הזה, אני חושב שאוחיון ימשיך כרכז ראשון.

אם כל הקו הקדמי יעזוב, וגם יימכרו את מצ'באן, אז יש על מה לדבר, ובהחלט נוכל לראות כאן איזה רכז בכיר יותר, אבל לא בטוח שזה שווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־21 אורחים