אתה עדיין מספר 1 שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אתה עדיין מספר 1 שלנו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 מאי 2012, 10:40

yarinsaky כתב:
יוסי22 כתב:עם כל ההתנפלות על פדרמן , שארס לעונת פרישה היה רעיון טוב רק שבלאט ככל הנראה פחד מהדומיננטיות שלו והפיל את זה .

יש פה תסריט מאוד ברור של מאמן שמפחד משחקנים דומיננטים מידי ומעדיף יסמנים בינוניים , לא יודע מה איתכם אבל אני לא משתגע על זה.

ושוב למכבי יש הזדמנות להעמיד קבוצה עם הרבה מאוד כישרון ומי שמפיל את זה הוא בלאט ולא ההנהלה ה"קמצנית" , ככה שאני באמת קונה את הגימיקים של הנהלה .

אגב גם שארס הובא לפה כסוג של גימיק ופארקר בפעם השניה הוצנח מלמעלה במסיבת עיתונאים גרנדיוזית , לא תמיד גימיק זה דבר רע.

עשית סלט גמור.
שאראס לא הובא כגימיק, זה בכלל לא המונח הנכון לגביו לפני 9 שנים . הוא היה הרכז של אלופת אירופה שלא הסתדר עם המאמן שלו , שחקן עם טמפרמנט שמכבי ידעו שיכול להיות בעייתי והיה בזה קצת הימור, אבל מבחינת יכולת וכישרון היה מדובר על אחד הרכזים הטובים באירופה .
הצגתו של פארקר הייתה כדי להפתיע, להמם ולגרום להייפ, זה לא גימיק .

גימיק, למשל, היה טום צ'יימברס שהובא כדי למכור מינויים ותו לא, למרות שאנשי מקצוע ידעו שמדובר בשחקן גמור.

ואותה הנהלה לא מוכנה לשלם הרבה כסף ללאנגפורד שבלאט כן רוצה, אז גם כאן הוא לא רוצה שחקנים דומיננטיים מדי ? אין כמעט חולק שהוא השחקן הדומיננטי של מכבי העונה, בטח מאז הטופ 16 .
סתם תיאוריה מופלצת.

לא רק לגנגפורד.
אותו בלאט היה זה שרצה להביא את פאפאלוקאס והוא עוד זה שהיה צריך לשכנע את ההנהלה להביא אותו.

בקיצר, התאוריה הזו לא מחזיקה מים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 10:45

יוסי22 כתב:עם כל ההתנפלות על פדרמן , שארס לעונת פרישה היה רעיון טוב רק שבלאט ככל הנראה פחד מהדומיננטיות שלו והפיל את זה .

יש פה תסריט מאוד ברור של מאמן שמפחד משחקנים דומיננטים מידי ומעדיף יסמנים בינוניים , לא יודע מה איתכם אבל אני לא משתגע על זה.

ושוב למכבי יש הזדמנות להעמיד קבוצה עם הרבה מאוד כישרון ומי שמפיל את זה הוא בלאט ולא ההנהלה ה"קמצנית" , ככה שאני באמת קונה את הגימיקים של הנהלה .

אגב גם שארס הובא לפה כסוג של גימיק ופארקר בפעם השניה הוצנח מלמעלה במסיבת עיתונאים גרנדיוזית , לא תמיד גימיק זה דבר רע.

מעדיף יסמנים בינוניים? הוא בסה"כ מעדיף שחקנים שהם לא על סף פרישה, בין אם הם בינוניים או מצויינים. לא זוכר שלנגפורד הוא יס-מן בינוני, אבל ניחא. אגב, אם שאראס היה מגיע כפי שפדרמן רצה זה היה קורה הרבה אחרי שפאפאס הוחתם וזה היה קורה על חשבון לנגפורד. מישהו כאן חושב שזה היה צעד נכון?
בלאט היה מת לשחקנים דומיננטיים וטובים (הוא גם מעדיף כנראה שהם יהיו בני פחות מ-35...) אבל בחצי מיליון דולר קשה למצוא כאלה.
איזו הזדמנות יש להעמיד קבוצה עם הרבה מאוד כשרון? בסכומים שמכבי מוכנה לשלם אין כל כך הרבה כשרון.
בפעם הראשונה שאראס ממש לא הובא לכאן כגימיק אלא כרכז נהדר בשיא הכושר ופארקר בפעם השניה "הוצנח" כאחד הסמול פורוורדים הטובים ביבשת. ממש לא היו גימיקים אלא שחקנים נהדרים שהיתה הזדמנות להחתימם במחיר טוב.
גימיק זה צ'יימברס וזה קטש כמאמן.
ואגב - מי שבאמת מחפש יס-מנים בינוניים זה פדרמן, שהעובדה שבלאט פותח מדי פעם את הפה לא ממש לרוחו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 מאי 2012, 10:47

קודי כתב:

מעדיף יסמנים בינוניים? הוא בסה"כ מעדיף שחקנים שהם לא על סף פרישה, בין אם הם בינוניים או מצויינים. לא זוכר שלנגפורד הוא יס-מן בינוני, אבל ניחא. אגב, אם שאראס היה מגיע כפי שפדרמן רצה זה היה קורה הרבה אחרי שפאפאס הוחתם וזה היה קורה על חשבון לנגפורד. מישהו כאן חושב שזה היה צעד נכון?
בלאט היה מת לשחקנים דומיננטיים וטובים (הוא גם מעדיף כנראה שהם יהיו בני פחות מ-35...) אבל בחצי מיליון דולר קשה למצוא כאלה.
איזו הזדמנות יש להעמיד קבוצה עם הרבה מאוד כשרון? בסכומים שמכבי מוכנה לשלם אין כל כך הרבה כשרון.
בפעם הראשונה שאראס ממש לא הובא לכאן כגימיק אלא כרכז נהדר בשיא הכושר ופארקר בפעם השניה "הוצנח" כאחד הסמול פורוורדים הטובים ביבשת. ממש לא היו גימיקים אלא שחקנים נהדרים שהיתה הזדמנות להחתימם במחיר טוב.
ואגב - מי שבאמת מחפש יס-מנים בינוניים זה פדרמן, שהעובדה שבלאט פותח מדי פעם את הפה לא ממש לרוחו.

דוקא פדרמן מאוד רצה לראות כאן את שאראס וגם שחקנים כמו צ'יימברס ובראון, אותם הנחית על ראשו של המאמן, אמנם היו בינוניים, אבל ממש לא יסמנים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 מאי 2012, 10:54

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

דוקא פדרמן מאוד רצה לראות כאן את שאראס וגם שחקנים כמו צ'יימברס ובראון, אותם הנחית על ראשו של המאמן, אמנם היו בינוניים, אבל ממש לא יסמנים.

הכוונה שלי היתה דפרמן מעדיף מאמנים שהם יס-מנים בינוניים, ולכן גם לבלאט ברגע שהפסיק אוטומטית ליישר קו עם ההנהלה מראים את הדרך החוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 01 מאי 2012, 12:07

יוסי, גם אני כמו שאר החברים כאן, לא מצליח להבין מה שאתה מבקש.

איזה כשרון כבר יש בקבוצה שדייויד לא רוצה? הכריחו אותו לוותר על שחקן תמורת לאנגפורד. אם דייויד לא היה מוותר על שחקן, אז לא היה לנו
הצלבה, אם דייויד היה מוותר על הנדריקס, אז לא היה לנו הצלבה.

הוא קצת מגביל את אליהו, אבל תכלס, בלו נותן לו דברים שאף אחד אחר לא יכול לתת, ולכן הוא גם הולך איתו.

חוץ מזה, באמת קשה לי לראות משהו אחד בפוסט שלך שאני מצליח להסכים איתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים