felix_r כתב:מי זה בכלל?
לא הבן של דידי הררי במקרה?
הבן של שטראובר ב''מאסטר שף'' אז אולי הבן של הררי במכבי

בלאט לא מרוצה מאיך שהילדים שיחקו חחחחחחחחחחח איזה קשוח הבן אדם
אבל זה ברור שזה רק לטובתם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מי זה בכלל?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי זה בכלל?
הבן של שטראובר ב''מאסטר שף'' אז אולי הבן של הררי במכבי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי זה בכלל?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אבל מעניין אם בעוד כמה שנים הם יוכלו להיות שחקנים ראשיים במכבי כמו אליהו הלפרין שהיה ועוד..חושבת שהם יהיו כאלה? אני הייתי משאיל אותם לגליל יודעים לפתח שם צעירים אליהו כספי ועוד כמה
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:מי זה בכלל?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אבל מעניין אם בעוד כמה שנים הם יוכלו להיות שחקנים ראשיים במכבי כמו אליהו הלפרין שהיה ועוד..חושבת שהם יהיו כאלה? אני הייתי משאיל אותם לגליל יודעים לפתח שם צעירים אליהו כספי ועוד כמה
תשמע, אין הרבה של 2.05 בארץ ואני רוצה להאמין שבגלל זה מכבי יתנו לזלמנסון תשומת לב מיוחדת ובכללי אני תמיד מקווה שכמה שיותר שחקנים מהנוער ישחקו וכמה שיותר דקות, בעיקר בליגת קופל הכל כך לא חשובה
yarinsaky כתב:מה יש לראות ? המשחק גמור ונעול. נקסט.
איזה חודש אבוד זה מאי .
דרך אגב אני זוכר שמכבי רצו להחתים כמה שחקנים צעירים ולהשאיל אותם מה נסגר אם זה? היה איזה גארד אחד שהיה על סף חתימה אם אני לא טועה
Holiday_Armadillo כתב:מה שימי ריגר עושה באולטראס?!![]()
(וכן, אני יודעת שזה לא הוא)
קודי כתב:אגב, נראה לי שהמשחק היום, יחד עם המשחק הקודם נגד הבקעה והמשחק במלחה, סגרו כבר את עניין הסגל לפיינל פור. ברור שבלאט לא יוותר על שון ג'יימס, שבליגה שלנו הוא יתרון עצום, ובכך נגזר גורלו של סופו לעודד עד סיום העונה. לפחות הוא יוכל לדבר על הספסל ביוונית עם פאפאלוקאס שגם לא צפוי לראות פרקט.
חנו'ש כתב:ועדיין יש לי הרגשה קטנה שדווקא היוונים ישחקו במשחק השלישי מול הבקעה (זו רק הרגשה...)
בקרנבל של קופל זה די ברור מי ישחקו.
אגב, אור שקדי פשוט אדיוט שזה עצוב. זה לא יאומן לאיזה רמות עיתונאי הספורט בארץ התדרדרו!!
קודי כתב:חנו'ש כתב:ועדיין יש לי הרגשה קטנה שדווקא היוונים ישחקו במשחק השלישי מול הבקעה (זו רק הרגשה...)
בקרנבל של קופל זה די ברור מי ישחקו.
אגב, אור שקדי פשוט אדיוט שזה עצוב. זה לא יאומן לאיזה רמות עיתונאי הספורט בארץ התדרדרו!!
אין סיבה לשחק עם היוונים ביום חמישי, מאחר שמדובר במשחק האחרון לפני הקופל-פור וכדאי להריץ שוב את ההרכב שצפוי לשחק שם.
קבלו אותו: ארד הררי, בן 17 וחצי, 1.96, בכורה בליגה הישראלית עם מכבי אלקטרה ת"א!
Holiday_Armadillo כתב:לפי מכביקבלו אותו: ארד הררי, בן 17 וחצי, 1.96, בכורה בליגה הישראלית עם מכבי אלקטרה ת"א!
17 וחצי ו-1.96..בהחלט הייתי שמחה לראות ממנו יותר, מבחינתי שהוא וזלמנסון יהיו הנוער הקבוע של מכבי ושיקבלו הרבה דקות בליגה הישראלית
במנהלת הוא רשום כ-1.90 אבל אני סומכת על מכבי יותר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים