פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קופל פור, גמר- מכבי מול אשדוד, חמישי 21:00

25 מאי 2012, 18:23

אני מניח שגם אתם לא הייתם ממהרים לחגיגות אליפות של קבוצה, שלא אישרה לכם לעבור ניתוח קריטי להמשך הקריירה שלכם, ובנוסף גם לא השתמשה בכם מבחינה מקצועית. אני באופן אישי הייתי רוקד על השולחנות עד אור הבוקר, למרות שהברך שלי עשויה מזכוכית.

25 מאי 2012, 20:49

גם אם לא רציתי שסופו יישאר או שלא אהבתי את התרומה המקצועית שלו תמיד אמרתי שאין לזה שום קשר לאישיות כי הוא כן אוהב את מכבי ויש לו לב טוב אבל מה שכתבו בספורט5 פשוט מכעיס אותי
בעוד כל השחקנים ומשפחותיהם בילו יחדיו, מי שהיעדרותו הורגשה היטב הוא סופוקליס שחורציאניטיס. אחרי שנתיים בצהוב, הסנטר היווני, שעומד לעזוב את הנוקיה, בחר שלא להשתתף באירוע.

אפשר להתווכח על מה הגיע הקודם, הביצה או התרנגולת, אבל אני לא מקבלת התנהגות כזאת..הוא היה צריך להוכיח רמה אחרת של בגרות אחרי השנתיים האלה במכבי וזה שהוא בחר להיראות תחת אתמול ולא להשתתף בחגיגות היום רק מוכיח שמכבי עושים את הבחירה הנכונה ושהוא אפילו פחות יציב מנטלית ממה שחשבנו

25 מאי 2012, 21:02

סופו הוא סוג של הד קייס , לא מהסוג שמזיק למרקם החברתי של הקבוצה ולא מתחבר לשחקנים אלא מהסוג שמזיק רק לעצמו (ובעקיפין גורם נזק מקצועי לקבוצה ) .
אני באמת מאחל לו שימצא את המקום שיתן לו את השקט לשחק כדורסל אבל אני מתחיל להאמן שנפשית הוא לא בנוי להיות בקבוצות ששייכות לטופ והוא לא מסוגל לעמוד בלחץ הזה לאורך זמן .
עונה אחת הוא הצליח (שגם בא היו לו עליות וירידות) אבל בעונה השנייה הוא קרס מנטאלית וזו לא רק הפציעה שהפריע לו...

25 מאי 2012, 22:05

gandya כתב:
קודי כתב:
חנו'ש כתב:עושה רושם, לפי סרטון החגיגות של מכבי בבית דני שסופו לא היה שם בכלל.
או שסתם פספסתי אותו מכיוון שהוא כל כך קטן שלפעמים הוא נעלם ברקע.... :roll:

הוא אכן לא היה שם. אי אפשר שלא להשוות בין ההתנהגות האצילית והמפרגנת של פאפאס, שהיו לו הרבה יותר סיבות מסופו להרגיש העונה פגוע, לעומת ההתנהגות הילדותית של סופו, שהטיפול הנפשי האישי שהוא דורש פשוט לא שווה את ההישארות שלו כאן.

לסופו אין סיבה להיות פגוע? זרקו אותו לכל הרוחות, לא נתנו לבחור לעבור ניתוח, ולא השתמשו בו. נכון שהוא לא מצדיק את העלות, ואין טעם להשאיר, נכון שמכבי זה עסק ואחרי חישובים החליטו לדחות את הניתוח, הכל נכון, אבל זה שסופו נפגע ולא הגיעה לחגיגות זה משהו שאפשר להבין.

26 מאי 2012, 07:06

gandya כתב:
gandya כתב:
קודי כתב:

הוא אכן לא היה שם. אי אפשר שלא להשוות בין ההתנהגות האצילית והמפרגנת של פאפאס, שהיו לו הרבה יותר סיבות מסופו להרגיש העונה פגוע, לעומת ההתנהגות הילדותית של סופו, שהטיפול הנפשי האישי שהוא דורש פשוט לא שווה את ההישארות שלו כאן.

לסופו אין סיבה להיות פגוע? זרקו אותו לכל הרוחות, לא נתנו לבחור לעבור ניתוח, ולא השתמשו בו. נכון שהוא לא מצדיק את העלות, ואין טעם להשאיר, נכון שמכבי זה עסק ואחרי חישובים החליטו לדחות את הניתוח, הכל נכון, אבל זה שסופו נפגע ולא הגיעה לחגיגות זה משהו שאפשר להבין.

זרקו אותו לכל הרוחות? בסך הכל היתה למכבי אופציה עליו בחוזה והיא לא ממש מחוייבת לממש את האופציה הזו. זה לא שעד עכשיו הוא שיחק כאן בהתנדבות ושהוא עשה טובה למכבי. מכבי ובלאט שיקמו לו את הקריירה לא פחות ממה שהוא עזר להם.
לא נתנו לו לעבור ניתוח? קודם כל, אין בכלל ודאות שהוא חייב לעבור ניתוח. מעבר לכך, היה רשום לא פעם שסופו עצמו העדיף לדחות את הניתוח ושההחלטה היתה משותפת.
לא השתמשו בו? לפי היכולת שהוא נתן השתמשו בו הרבה יותר ממה שהיו צריכים.
מעבר לכך, הוא קיבל אינספור חופשות ביוון, משהו שאף שחקן אחר בקבוצה לא קיבל.

26 מאי 2012, 07:30

קודי כתב:
gandya כתב:
gandya כתב:
קודי כתב:

זרקו אותו לכל הרוחות? בסך הכל היתה למכבי אופציה עליו בחוזה והיא לא ממש מחוייבת לממש את האופציה הזו. זה לא שעד עכשיו הוא שיחק כאן בהתנדבות ושהוא עשה טובה למכבי. מכבי ובלאט שיקמו לו את הקריירה לא פחות ממה שהוא עזר להם.
לא נתנו לו לעבור ניתוח? קודם כל, אין בכלל ודאות שהוא חייב לעבור ניתוח. מעבר לכך, היה רשום לא פעם שסופו עצמו העדיף לדחות את הניתוח ושההחלטה היתה משותפת.
לא השתמשו בו? לפי היכולת שהוא נתן השתמשו בו הרבה יותר ממה שהיו צריכים.
מעבר לכך, הוא קיבל אינספור חופשות ביוון, משהו שאף שחקן אחר בקבוצה לא קיבל.

רציתי לענות על זה, אבל לא הצלחתי לכתוב משהו לא פוגעני, אז אני שמח שכתבת את זה ככה.
בשורה התחתונה, סופו יתברר בסיכומו של עניין כעוד זר שעבר כאן. לא באיזור החיוג בכלל של הסנטרים הטובים שהיו כאן בעשור וחצי האחרונים (נייט וניקו).

26 מאי 2012, 08:05

סיכום נחמד מאוד של העונה, סחתיין לבחור שיצר את זה

http://www.youtube.com/watch?v=KGqf0JDNZ8w

26 מאי 2012, 10:17

רציתי לענות על זה, אבל לא הצלחתי לכתוב משהו לא פוגעני, אז אני שמח שכתבת את זה ככה.
בשורה התחתונה, סופו יתברר בסיכומו של עניין כעוד זר שעבר כאן. לא באיזור החיוג בכלל של הסנטרים הטובים שהיו כאן בעשור וחצי האחרונים (נייט וניקו).

נו ברור מה חידשת כאן? אבל עדיין אפשר להבין שנפגע, הוא מאוד רצה להמשיך במכבי, התחבר כאן לאווירה, היה בטוח שימשיך כאן עוד עונה או שתי עונות, ותוך כמה חודשים כל התוכניות שלו הלכו ל.., לא יודע, אפשר להבין אותו בכל זאת.
לא ברור לי מה אתה כועס עליו.

26 מאי 2012, 10:25

gandya כתב:

נו ברור מה חידשת כאן? אבל עדיין אפשר להבין שנפגע, הוא מאוד רצה להמשיך במכבי, התחבר כאן לאווירה, היה בטוח שימשיך כאן עוד עונה או שתי עונות, ותוך כמה חודשים כל התוכניות שלו הלכו ל.., לא יודע, אפשר להבין אותו בכל זאת.
לא ברור לי מה אתה כועס עליו.

אני כועס על התנהגות לא ראוייה לספורטאי מקצוען שלוקח הביתה כל שנה 650-700 אלף דולר נטו, ומתנהג כמו ילד קטן.
אני גם כועס על זה שהוא לא הצליח לתת אפילו משחק אחד טוב מאז של הבתים ביורוליג, בשום מסגרת. אפילו לא בליגה, אפילו לא באדריאטית...

כמו שהוא התאכזב ממכבי, מכל מיני סיבות, גם מכבי בטוח התאכזבה ממנו, והמינימום מצידו היה לבוא ולהראות כבוד ליוגי, ללאנגפורד, לסמית' ולשחקנים אחרים
שנתנו את התחת ועשו את כל מה שעשו, ללא סופו.

28 מאי 2012, 06:42

הסיבה שסופו לא הגיע לחגיגות לא קשורה ליחס שלו למכבי (או של מכבי אליו לצורך העניין...). למיטב ידיעתי הוא היה צריך לעזוב מוקדם כי הוא טס ליוון ואמור היה לעבור את הניתוח בברך ביום שישי.
יש התייחסות קטנה בוידאו של nrg (שימו לב לשיחה שלו עם בלו בערך ב- 00:56).
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/371/ ... =3&cat=620
פרסם תגובה