המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:אני לא חושב שגארד מוסר טוב ישפר את הביצועים של סמית', גם שפארמר היה לידו הוא היה בינוני.
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:חביב, אל תהיה בונקר. אנחנו טוחנים כאן את עניין האטרקטיביות כשברור לכולם שזהו נושא שולי.
את הקבוצה של העונה שעברה אהבנו יותר לא בגלל הדאנקים של פארגו, אלא כי זאת היתה יחידה מגובשת ולוחמנית שלא פחדה מאף קבוצה אחרת
ודרסה את כל היריבות בליגה המקומית (וגם לא מעט ביורוליג).
הקבוצה של השנה הרבה פחות מלהיבה ומעניינת, אבל זה לא בגלל שסמית' החליף את אידסון.
זה לא לגמרי מדויק.
אני לא מאשימה את סמית', אבל השינוי הזה כן היה אחד מהגורמים שהחלישו את מכבי השנה, וזה קרה בשל הבנייה הלא נכונה.
סמית' ואיידסון הם שחקנים שונים בעלי איכויות שונות, רק שמכבי לא ידעה לבנות נכון ולהתאים את הקו האחורי לשינוי הזה.
ההבדל המרכזי בין 2 השחקנים הוא בעיקר ביכולת המסירה, הובלת הכדור והעזרה בניהול המשחק שהיתה מאוד גבוהה אצל אידסון בעוד שזו נקודת החולשה הכי משמעותית אצל סמית'.
העניין הזה מכריח את מכבי לבנות בצורה נכונה את השחקנים שלצידו ויש הכרח ללפחות שחקן אחד בעל יכולת מסירה ברמה גבוהה מאוד ולמכבי לא היה כזה השנה.
זה גרר כמובן לצורת משחק מאוד לא קבוצתית, גבוהים שלא קיבלו כדורים כמו שצריך, וסגנון מאוד לא אטרקטיבי ומלהיב.
זה כמובן לא אשמתו של סמית', אלא בנייה לא נכונה של מכבי, אבל החילוף בין אידסון לסמית' היה אחד הגורמים לירידה באיכות המשחק של מכבי השנה.
צריך גארד מוסר טוב ליד סמית'? פאפאס אולי?![]()
גם אוחיון היה צריך להיות פה, והוא מוסר מצוין
פאפאס לא היה פקטור השנה.
ואוחיון הוא לא מוסר כזה גדול כמו שעשו ממנו (2.6 אס' למשחק ביורוליג זה לא נתון מדהים לרכז), יש לו פוטנציאל בקטע הזה והוא עוד ישתפר, אבל כרגע רמת ניהול המשחק שלו עדיין לא גבוהה מספיק.
חנו'ש כתב:אתה צודק שאולי אי אפשר להפיל הכל על מכבי ועל הבנייה, אבל כשסמית' בא סיפרו לנו על "פרופסור" ועל שחקן לא פחות חכם מאידסון.
אני פשוט מקווה שבלאט מבין ומפנים שסמית' על כל איכויותיו איננו "פרופסור" וידע לפי זה לבנות את הקו האחורי בצורה הנכונה מתוך הבנה שהוא לא יכול להסתמך על עזרה בניהול המשחק מעמדה 3 (למעט דקותיו הספורות של פניני) ולכן חייב ניהול משחק גבוה מעמדות הגארדים האחרות.
~BenTom~ כתב:טוב, אחרי שהעונה נגמרה, וראינו את סמית' משחק, מי לדעתכם היה יותר טוב והאם לסמית' שהגיע כמחליף של אידסון שעבר לברסה הייתה עונה ראשונה יותר טובה מזו של אידסון?
אני חושב לסמית' הייתה טובה יותר מהעונה הראשונה של אידסון, מה שעזר לי מאוד להחלטה היא ההצגה המצוינת של סמית' בסדרה נגד פאו (13.2 נק' ו8 ריב')
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים