דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי Chen » 23 אפריל 2012, 17:49

אני לא חושב שגארד מוסר טוב ישפר את הביצועים של סמית', גם שפארמר היה לידו הוא היה בינוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen
 
הודעות: 1319
הצטרף: 20 יוני 2011, 17:58



Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 17:57

Chen כתב:אני לא חושב שגארד מוסר טוב ישפר את הביצועים של סמית', גם שפארמר היה לידו הוא היה בינוני.

ברור שלא, לא זו היתה הכוונה שלי.
אני לא רוצה לשפר את המשחק של סמית', אני רוצה לשפר את המשחק של מכבי.
שנה שעברה יכלנו להתפשר בכל מה שקשור ליכולות ניהול המשחק של הגארדים בגלל התרומה באספקט הזה של אידסון, השנה סמית' לא תורם באספקט הזה ולכן זה לא משהו שניתן להתפשר עליו בגארדים שישלימו אותו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam
 
הודעות: 10898
הצטרף: 05 אפריל 2011, 07:46

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 אפריל 2012, 18:35

נראה לי ברור בערך כמו השמש בצהרים שעם פארגו וסופו בכושר היתה לנו קבוצה סופר "מלהיבה" , סמית הוא באמת הבעיה האחרונה בסגל של מכבי .
יוסי22
 
הודעות: 5152
הצטרף: 05 אפריל 2011, 18:49

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 19:00

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:חביב, אל תהיה בונקר. אנחנו טוחנים כאן את עניין האטרקטיביות כשברור לכולם שזהו נושא שולי.
את הקבוצה של העונה שעברה אהבנו יותר לא בגלל הדאנקים של פארגו, אלא כי זאת היתה יחידה מגובשת ולוחמנית שלא פחדה מאף קבוצה אחרת
ודרסה את כל היריבות בליגה המקומית (וגם לא מעט ביורוליג).

הקבוצה של השנה הרבה פחות מלהיבה ומעניינת, אבל זה לא בגלל שסמית' החליף את אידסון.

זה לא לגמרי מדויק.
אני לא מאשימה את סמית', אבל השינוי הזה כן היה אחד מהגורמים שהחלישו את מכבי השנה, וזה קרה בשל הבנייה הלא נכונה.
סמית' ואיידסון הם שחקנים שונים בעלי איכויות שונות, רק שמכבי לא ידעה לבנות נכון ולהתאים את הקו האחורי לשינוי הזה.
ההבדל המרכזי בין 2 השחקנים הוא בעיקר ביכולת המסירה, הובלת הכדור והעזרה בניהול המשחק שהיתה מאוד גבוהה אצל אידסון בעוד שזו נקודת החולשה הכי משמעותית אצל סמית'.
העניין הזה מכריח את מכבי לבנות בצורה נכונה את השחקנים שלצידו ויש הכרח ללפחות שחקן אחד בעל יכולת מסירה ברמה גבוהה מאוד ולמכבי לא היה כזה השנה.
זה גרר כמובן לצורת משחק מאוד לא קבוצתית, גבוהים שלא קיבלו כדורים כמו שצריך, וסגנון מאוד לא אטרקטיבי ומלהיב.

זה כמובן לא אשמתו של סמית', אלא בנייה לא נכונה של מכבי, אבל החילוף בין אידסון לסמית' היה אחד הגורמים לירידה באיכות המשחק של מכבי השנה.

צריך גארד מוסר טוב ליד סמית'? פאפאס אולי? :whistle
גם אוחיון היה צריך להיות פה, והוא מוסר מצוין

פאפאס לא היה פקטור השנה.
ואוחיון הוא לא מוסר כזה גדול כמו שעשו ממנו (2.6 אס' למשחק ביורוליג זה לא נתון מדהים לרכז), יש לו פוטנציאל בקטע הזה והוא עוד ישתפר, אבל כרגע רמת ניהול המשחק שלו עדיין לא גבוהה מספיק.

נכון שפאפאס לא היה פקטור, אבל דיברת על בניית הקבוצה, שלא בנו נכון לצד סמית', וזה לא נכון, כי כן הביאו מוסר אדיר לידו. זה שזה לא הסתדר זה משהו אחר...
לגבי אוחיון, טעיתי. התכוונתי להלפרין שהיה אמור להיות פה בתכנון, והוא כן מוסר מצוין, אבל זה הסתבך עם רשויות המס
asafb96
 
הודעות: 4713
הצטרף: 05 אפריל 2011, 12:46

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 19:32

אתה צודק שאולי אי אפשר להפיל הכל על מכבי ועל הבנייה, אבל כשסמית' בא סיפרו לנו על "פרופסור" ועל שחקן לא פחות חכם מאידסון.
אני פשוט מקווה שבלאט מבין ומפנים שסמית' על כל איכויותיו איננו "פרופסור" וידע לפי זה לבנות את הקו האחורי בצורה הנכונה מתוך הבנה שהוא לא יכול להסתמך על עזרה בניהול המשחק מעמדה 3 (למעט דקותיו הספורות של פניני) ולכן חייב ניהול משחק גבוה מעמדות הגארדים האחרות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam
 
הודעות: 10898
הצטרף: 05 אפריל 2011, 07:46

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 19:45

חנו'ש כתב:אתה צודק שאולי אי אפשר להפיל הכל על מכבי ועל הבנייה, אבל כשסמית' בא סיפרו לנו על "פרופסור" ועל שחקן לא פחות חכם מאידסון.
אני פשוט מקווה שבלאט מבין ומפנים שסמית' על כל איכויותיו איננו "פרופסור" וידע לפי זה לבנות את הקו האחורי בצורה הנכונה מתוך הבנה שהוא לא יכול להסתמך על עזרה בניהול המשחק מעמדה 3 (למעט דקותיו הספורות של פניני) ולכן חייב ניהול משחק גבוה מעמדות הגארדים האחרות.

נכון. זאת הסיבה שאני ממש לא רוצה לראות פה שחקן כמו בוורלי. לאנגפורד שחקן שעוזר לא מעט בניהול המשחק, בהובלת כדור, וייצירת מצבים (כן, גם לאחרים, לא רק לעצמו). גם הלפרין. אם מביאים עוד רכז שיהיה בעיקר רכז, ולא סקורר, אני חושב שהקבוצה תיראה הרבה יותר טובה, קבוצתית, ומאוזנת
asafb96
 
הודעות: 4713
הצטרף: 05 אפריל 2011, 12:46

דווין סמית' נגד אידסון

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 31 מאי 2012, 18:19

טוב, אחרי שהעונה נגמרה, וראינו את סמית' משחק, מי לדעתכם היה יותר טוב והאם לסמית' שהגיע כמחליף של אידסון שעבר לברסה הייתה עונה ראשונה יותר טובה מזו של אידסון?
אני חושב לסמית' הייתה טובה יותר מהעונה הראשונה של אידסון, מה שעזר לי מאוד להחלטה היא ההצגה המצוינת של סמית' בסדרה נגד פאו (13.2 נק' ו8 ריב')
~BenTom~
 
הודעות: 120
הצטרף: 14 ינואר 2012, 09:25

Re: דווין סמית' נגד אידסון

הודעהעל ידי yzafrir » 31 מאי 2012, 20:25

~BenTom~ כתב:טוב, אחרי שהעונה נגמרה, וראינו את סמית' משחק, מי לדעתכם היה יותר טוב והאם לסמית' שהגיע כמחליף של אידסון שעבר לברסה הייתה עונה ראשונה יותר טובה מזו של אידסון?
אני חושב לסמית' הייתה טובה יותר מהעונה הראשונה של אידסון, מה שעזר לי מאוד להחלטה היא ההצגה המצוינת של סמית' בסדרה נגד פאו (13.2 נק' ו8 ריב')


אם לאיידסון היה בעונה הראשונה את לאנגפורד ולא את אנדרסון אז הוא היה נראה יותר טוב מסמית' העונה .
איידסון היה מגוון יותר ותרם בהרבה אספקטים שסמית' לא .
כעיקרון אני מעריך את סמית' על השיפור אבל אני עדיין חושב שהוא שחקן אפור ומשעמם . יחד עם זאת הוא הצלחה מבחינה חברתית וזה מאוד חשוב ולכן הוא נשאר (גם המחיר שלו זול יחסית) .
בו נגיד שאני לא צופה שיפור דרמתי במשחק שלו שנה הבאה , אולי קצת יותר יציבות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir
 
הודעות: 7397
הצטרף: 05 אפריל 2011, 21:18
מיקום: פתח תקווה

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים