yarinsaky כתב:yzafrir כתב:where is the love? כתב:רגע חנוש לא הבנתי לא אמרו שיחכו לו עד ה 15 ?
אם מחכים לסוף החודש זה מחדל!
חידוש המנוי עד ה-30 ליוני הוא בהנחה , לקראת סוף החודש יסתכלו מה קצב החידושים ולפי זה יחליטו אם לממש את האופציה (או בכלל להביא כוכב אחר אם המצב יהיה כלכך רע...) או להחתים את קיצ'ן (אם קצב החידושים יהיה טוב...)
צחוק צחוק, יש בזה משהוא אולי.
אתה חי בסרט.
למה שמצב חידוש המנויים לא ימשיך באותו קצב?
זה לא שנפלנו השנה מבחינה מקצועית. זה לא שמכבי כרגע מכוונת לשחקנים פחות טובים (אפילו האטשמייר שאני חושב שפחות מתאים הוא שחקן מצוין), זה לא שהחליפו מאמן, זה לא שאין ציפיות להצלבה לפחות בשנה הבאה...
מכבי הוכיחה בשנים האחרונות שהיא ברמה מסוימת, אולי קצת יותר אולי קצת פחות, אבל תמיד תהיה כאן קבוצת טופ יורוליג (לא סתם אנחנו בדרג הראשון השנה), אין שום סיבה שקצב חידוש המנויים ירד, וגם אם כן- יש לא מעט ברשימת המתנה עד כמה שאני יודע.
ובכלל, אני באמת לא מצליח להבין את הלחץ של אנשים כאן. אנחנו בתחילת יוני, אין סיבה שהסגל יהיה סגור.
לפעמים זה גם חסרון סגל סגור בשלב כזה- נניח ועוד חודש בטורניר הקדם אולימפי דיוויד פתאום יתקל בשחקן שהוא חושב שמתאים, או לחלופין יהיה שחקן שישוחרר מהקבוצה שלו (לאנגפורד שוחרר די מאוחר מחימקי שנה שעברה, אם פארגו היה נשאר מכבי לא היתה מסתכלת לכיוון שלו בכלל...גם סופו הגיע לכאן די ברגע האחרון)