המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כמובן, ירושלים זה לא מדד, אבל בכל מקרה, כשוילבקין לוקח רק 9 זריקות מהשדה, ולא 21 זריקות, שישה שחקנים אחרים הגיעו לדאבל-פיגרס
+100עידן כתב:felix_r כתב:כמובן, ירושלים זה לא מדד, אבל בכל מקרה, כשוילבקין לוקח רק 9 זריקות מהשדה, ולא 21 זריקות, שישה שחקנים אחרים הגיעו לדאבל-פיגרס
בכל הנצחונות האחרונים של מכבי באירופה (ברצלונה, וילרבאן, פנרבחצ'ה) ווילבקין לקח מספר דו ספרתי של זריקות, ועדיין הגיעו יחד איתו עוד כמה שחקנים לדאבל פיגרס.
כשיש אנטי נגד שחקן אז מחפשים בכל הכוח איפה להאשים אותו גם איפה כשאין.
עידן כתב:felix_r כתב:כמובן, ירושלים זה לא מדד, אבל בכל מקרה, כשוילבקין לוקח רק 9 זריקות מהשדה, ולא 21 זריקות, שישה שחקנים אחרים הגיעו לדאבל-פיגרס
בכל הנצחונות האחרונים של מכבי באירופה (ברצלונה, וילרבאן, פנרבחצ'ה) ווילבקין לקח מספר דו ספרתי של זריקות, ועדיין הגיעו יחד איתו עוד כמה שחקנים לדאבל פיגרס.
felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:כמובן, ירושלים זה לא מדד, אבל בכל מקרה, כשוילבקין לוקח רק 9 זריקות מהשדה, ולא 21 זריקות, שישה שחקנים אחרים הגיעו לדאבל-פיגרס
האנטי היחיד שיש לי זה נגד ה-הירו בול, שמשחק וילבקין. אני בעד כדורסל קבוצתי, כי זו מכבי תל-אביב ולא דרושפאקה.
+1מילוס כתב:ווילבקין הוא ענק בקבוצה של גמדים. וככזה, לפעמים אין לו ברירה אלא לקחת על עצמו הרבה יותר משהוא צריך (בין אם בהוראת מאמן, בציפיית הקהל או מהבנה שלו את המצב).
כולה מגדל, היא לא דוגמא למה שווה מכבי עם או בלי סקוטי. גם פרומיתיי גדולה על מגדל.
אני אגלה לך סוד..
מכבי בלי סקוטי זה פלוס מינוס משהו שבין ז'לגיריס לפנתינייקוס 2022
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים