felix_r כתב:אם לא החילופים המטומטמים של קטש, זה 39 הפרש קל. סופסוף זיו משחק טוב פעם בשנה, אבל קטש מתעקש להוריד אותו לספסל ולשחק עם מנקו שלא פגע היום בעלון, ועם פניני, שנראה היום בגיל של לבן מרסר. בשביל מה זה טוב? למה לא להמשיך עם זיו?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אם לא החילופים המטומטמים של קטש, זה 39 הפרש קל. סופסוף זיו משחק טוב פעם בשנה, אבל קטש מתעקש להוריד אותו לספסל ולשחק עם מנקו שלא פגע היום בעלון, ועם פניני, שנראה היום בגיל של לבן מרסר. בשביל מה זה טוב? למה לא להמשיך עם זיו?
felix_r כתב:Mmm כתב:רק דואג מהילארד שלא יפצע לפנר. למרות שאני לא חושב שנוציא שם ניצחון. פנר קרעו את הכוכב השבוע
היית צריך לדאוג לזה כבר בקיץ. מי שהחתים אותו - דביל חסר הבנה במקצוע.
מעריך שפויתרס, היליארד והולינס לא ירשמוTAYO כתב:אפשר היה לתת לבראון פחות דקות. מעניין מי יירשם למשחק הבא השבוע
Sent from my iPhone using Tapatalk
גל גל כתב:מבסוט על מרטין היום.
יש למישהו בוקסקור ?
המשחק בשישי בטורקיה ייתן את הכיוון. נצחון כנראה לא יהיה, השאלה רק איך זה ייראה.Runner30 כתב:ואף מילה על פויטרס.
מכבי בלי קלעים, בלי מובילי כדור וגבוהים עם משחק הגנה נוראי ( באמת, בשלב הזה הדואו זיזיץ את בנדר עדיפים), בלי פוסט אפ, בלי מסירה, בלי כלום.
קטש עם סגנון משחק שמחייב את כולם לחשוב, למסור ולאבד בצרורות.
יהיה שמח בדצמבר
וזה עם סקוטי פצועMmm כתב:רק דואג מהילארד שלא יפצע לפנר. למרות שאני לא חושב שנוציא שם ניצחון. פנר קרעו את הכוכב השבוע
Shay_uzan כתב:וזה עם סקוטי פצועMmm כתב:רק דואג מהילארד שלא יפצע לפנר. למרות שאני לא חושב שנוציא שם ניצחון. פנר קרעו את הכוכב השבוע
כאמור.TAYO כתב:יתחיל בלא רציני וייגמר בחודשיים בחוץ.גל גל כתב:לא נראה לי שהפציעה של היליארד רצינית
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־2 אורחים