Mitelka כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:Adam כתב:נחשו מי MVP המחזור? כן, השחקן שויתרנו עליו, קינן אוואנס.
בקלות היה יכול להיות פה במקום הולינס. פשוט פראיירים.
לא, אם אוואנס היה פה, זה היה במקום בולדווין.
אוואנס שחקן טוב, אבל גם לא צריך להאדיר כל שחקן שעוזב את מכבי כי יש לו כמה משחקים טובים או אפילו עונה טובה. עשו את זה פה גם לריינולדס שהייתה לו עונה טובה אחרי שעזב.
למה החלטת שזה היה במקום בולדווין?
אוואנס היה פה בתור רכז מחליף ביחד עם בראון ובולדווין ובמקום הולינס שמיותר מכל בחינה שהיא.
על פניו נכון אבל לא ריאלי. בסוף, גם לפני שעזב לקובנה (אחרי ההפסד בסידרה להרצליה) וגם אחרי הוא חזר ואמר שהוא רוצה להוביל קבוצת יורוליג ולהיות הרכז המוביל. אני גם בתקופת כריס ג׳ונס או הוא צעקתי שחייבים אותו כי באמת מה שהוא עשה בחיפה היה מיוחד. וגם מאוד רציתי שישאר. אבל ברגע שלורנזו בא זה כבר הופך את זה ללא אפשרי. אם השחקן מאוד רוצה להוביל קבוצה ואתה לא יכול לתת לו את זה כי יש לך באמת מציאה כמו לורנזו אז לצערי אין פה הרבה ברירות.
מעצבן אבל לא יודע מה היה אפשר לעשות פה. הוא 1 מובהק, ולקבל פירורים מלורנזו בטח במאני טיים ובמשחקים קובעים הוא לא היה מוכן ובצדק רב ומגיע לו יותר מזה. שחקן מעולה, יש מצב טוב שיהיה רכז של קבוצת פלייאוף שנה הבאה. הוא שחקן מאוד ״שלם״ והעונת חישול במכבי הייתה בול מה שהיה צריך. לרוב מכבי לא מפספסים הזדמנות לפספס אבל פה אני לא יודע מה היה אפשר לעשות טוב יותר כדי לרצות את השחקן והקבוצה.
אני אשחק פה devil's advocat:
מכבי השנה לא תזכה ביורוליג, ואת זה ידענו גם לפני תחילת העונה. עם המון מזל וחיבור יש סיכוי לפיינל פור, אם כי ממה שראינו עד היום כנראה שלא.
מצד אחד לורנזו בראון, שחקן על ברמה האירופית אחרי אליפות אירופה מרשימה עם ספרד. מצד שני, שחקן בן 32, יקר, עם דרכון ספרדי ואחרי הקיץ גם כנראה פופולרי בספרד. סיכוי סביר מאד שימצא עצמו בריאל או משהו כזה בשנה הבאה (גם אם יש חוזה במכבי, מכירים את זה - ״אי אפשר לעמוד בדרכו״ וכו׳). יחפש קבוצה טופ יורוליג אמיתית.
וממול אוואנס, שהראה המון ניצוצות בשנה שעברה, שחקן שלם בשני צדי המגרש, עבר עונה ביורוליג ובמכבי, יודע מה זה. בן 26, בקו עלייה. פוטנציאל לא חסר גם כרכז וגם כסקורר, עם יותר ביטחון ואסרטיביות. מצויין בהגנה (לפחות כשהיה במכבי). האמת שאני לא אתפלא לראות גם אותו בעונה הבאה באיזו קבוצת טופ יורוליג (גם פה ריאל מתאימה...).
אם הינו מועדון שחושב מעבר ל-3 מטרים הבאים, היתי הולך על אוואנס אפילו על חשבון בראון. בונה קבוצה ל-3-4 שנים הבאות, לא רק לעונה הזו.