my man כתב:מילה על דז'יקיץ'..
אתה לא יכול לבוא בביקורת לקהל שלך שלא הגיע למשחק שלא רשמת אליו את 2 השחקנים הכי חשובים שלך..
אתה הצהרת שהמשחק הזה לא חשוב לך..מה חשבת שיקרה..
ואם כבר..גם בשלישי לא יראו שם את הארנה מלאה..זו כמות הקהל שלהם. זה מה יש.
יודע שזה לא אמור לעניין אותי אבל קצת הצחיק אותי..
ההנהלה של ירושלים אמרה שאין חשיבות למשחק הזה (למרות שיש אבל הם אמרו את זה כדי שיקדימו את זה לשבת) אז למה שלקהל יהיה אכפת.
יותר מזה, הבולשיט שקבוצות מביאות קהל לליגה, אף קבוצה לא מביאה יותר מ5000 צופים למשחק עונה סדירה חוץ מ4 חריגים שברוב המשחקים זאת מכבי (שלרוב מביאה הרבה קהל למשחקים שהם על המקום הראשון ודרבי). הסיבה שהארנה נראת מלאה זה נטו כי בניגוד למכבי הם מורידים את הקהל לאולמות (בזמן שמכבי שמה את כל האוהדים ביציעים המרכזיים ומי שלמטה זה בעיקר בעלי מנויים באולמות). חולון והגועל יכולים לומר עד מחר שההיכלים שלהם מלאים כי הם לרוב לא ושכן אז גם זה כי ההיכלים שלהם קטנים ועל כל שאר הקבוצות הם ימלאו את אולמות התיכונים המוזנחים שלהם רק בעונות גדולות ומול קבוצות גדולות.
הליגה הזאת משעממת והקבוצות הקטנות והגועל (הקטנה בעצמה) יכולות לומר עד מחר שהפעולות הלא ספורטיביות שלהן מגדילות קהל כי זה לא, למען האמת זה יותר מרחיק קהל