פלייאוף: 25/04 | יום שלישי | מונאקו - מכבי תל אביב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פלייאוף: 25/04 | יום שלישי | מונאקו - מכבי תל אביב

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 02:44

Shay_uzan כתב:
אחדשיודע כתב:הלפרין באמת יכול להיות בלתי (והאמת שהתחרטתי תוך כדי שרשמתי את השם שלו). אבל זילברשטיין דווקא אני מחבב מאוד. למרות אהדתו להפועל, הוא משתדל להיות אובייקטיבי בשידורים שלו. מקצועי לחלוטין. אם נקביל את זה לשדרי הכדורגל, הוא היהונתן כהן של הכדורסל. ואם כבר אמרת התלהבות מאולצת, אמרת רסקין. זה השם השני שלו. די, נמאס ממנו. הגיע הזמן לרענן ולהשאיר אותו בנינג׳ה ובריכולי הבוקר של ערוץ 12. ואגב, בטלוויזיה הוא עשה את צעדיו הראשונים בתחום הספורט (פינת ספורט). לא בשום דבר אחר (לא שזה רלוונטי).

עידו גור - ממש לא. חופר וילדותי לעיתים קרובות מידי.

האוזמן כבר פירשן משחקי יורוליג של מכבי והיה טוב. עוד שם - ירון טלפז. לא יודע כמה הוא מתאים לתפקיד של פרשן יורוליג, אבל כאישיות הוא אחלה. ולגבי שלח - ממש לא מגזימים. מי שמכיר את ההיסטוריה שלו, ואת כל ההתבטאויות האנטי-מכביסטיות שלו לאורך השנים, יודע על מה מדברים. גם אלי סהר עדיף עליו בהרבה מבחינתי (גם כי בדומה לרמי וייץ, אחוזי הזכייה איתו גבוהים יותר).

היו לו 2 משחקים של הוויזארדס לקראת סיום העונה שהם היו לא טובים מבחינתו בלשון המעטה
חשבתי על טלפז והאמת גם פחות אוהב אץ השידורי לילה שלו, אבל ביחס לשאר הוא בסדר

קודם כל, שידורי NBA זה משהו אחר (בגלל השעות). אבל בלי קשר, זה כבר לא הפורטה של זילברשטיין. ז״א הוא לא בקיא בכל הפרטים של הליגה כמו אחרים - פשוט כי זאת לא העבודה המרכזית שלו בערוץ (בניגוד לעידו גור למשל, שהעביר את רוב השידורים של הוויזארדס העונה). ועדיין, הוא אחלה. מאוד אובייקטיבי, מאוד מקצועי. מסוגל להודות בטעות ולא להתקבע על משהו. הוא הנורמלי בחבורה. מחליף אותו ברסקין בשנייה.

Shay_uzan כתב:מרגיש לי שרסקין מלהב בניגוד להלפרים בגבול של הטעם הטוב, לא קופץ על כל סל והטון שלו יותר נסבל שהוא כן עושה את זה. טלוויזיה או לא רסקין (כאחד ששומעים רק את הקול שלו) התחיל בגל"צ והקולגות שלו תמיד פירגנו לו.
וואלה דוגרי, בNBA יש שדרים הרבה פחות טובים ממנו, השדר של הוויזארדס מעצבן (את ההוא של שנה שעברה דווקא דיי חיבבתי) וגם לשארלוט יש שדר שאני רוצה לתת לו אגרוף. מבין האופציות רסקה לדעתי הכי טוב בפער ויש הרבה יותר גרועים ממנו בתפקיד הזה במקומות אחרים, לא כולם זה קווין הרלן או מתקרבים לרמתו, אבל לדעתי יש יותר שדרים גרועים מטובים ולא הייתי מפיל את זה על רסקין כי כרגע אני לא רואה לו מחליף

רסקין הוא הכל חוץ מגבול הטעם הטוב. אתה סתם רגיל אליו כנראה (קצת כמו שאנשים מסויימים רגילים לביבי) ולא חווית מספיק שידורי מכבי בלעדיו. בכל אופן, אני אף פעם לא אהבתי אותו יותר מידי, אבל עכשיו הוא בכלל מאוס. רואים אותו בכל חור. חלאס, אפשר לרענן מידי כמה זמן. לא יקרה כלום אם יהיה שדר אחר. בכללי, בכל דבר, לא טוב להיתקע על מישהו אחד. לגבי גל״צ - כולם פחות או יותר התחילו בגל״צ (עיתונאים/שדרנים רבים מאוד, נאמר זאת כך). זאת לא טלוויזיה. וגם בגל״צ הוא סיקר הרבה מאוד ספורט, כולל את מכבי. ה-תחום שלו מאז ומתמיד היה הספורט.

ולגבי שדרי NBA - וואו. יש כל כך הרבה יותר טובים מרסקין. זה לא מתחיל ונגמר בכריס מילר של וושינגטון או באריק קולינס של שארלוט (ששניהם בעיניי לוקחים את רסקין בהליכה, בטח זה של שארלוט). מן הסתם יש גם שדרנים בינוניים או מונוטוניים פה ושם (ג׳ואל מאיירס של ניו אורלינס למשל), בוודאי אם מדברים על שדרים מקומיים, אבל בגדול - רסקין על הפרצוף במדד שלי בהשוואה לרוב שדרי ה-NBA בארה״ב. שלא לדבר על השדרים של הרשתות הגדולות מ-TNT או ESPN. עזוב
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 27 אפריל 2023, 09:36

אחדשיודע כתב:אגב, מי בדר״כ משדר את משחקי הכדורסל הבולטים בערוצי צ׳רלטון? שרון דוידוביץ'? לירון שכנר? יורם ארבל? אף אחד מהם?
דוידוביץ היה אחראי כמעט בלעדי על העכברים ביורקאפ.

צביקה וטפירו לסירוגין היו הפרשנים. דוידוביץ אחלה ממש. צביקה כפרשן לא מתאים לטעמי.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אפריל 2023, 10:37

שדרן לא באמת בעיה למצוא, יש כמו מים ורסקין מוצה מזמן. זילברשטיין אחלה נגיד.

פרשן יותר בעייתי,לא כי שלח איזה עילוי, הוא מזעזע, פשוט כי פשוט אין היום פרשני כדורסל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 10:38

Mitelka כתב:
אחדשיודע כתב:אגב, מי בדר״כ משדר את משחקי הכדורסל הבולטים בערוצי צ׳רלטון? שרון דוידוביץ'? לירון שכנר? יורם ארבל? אף אחד מהם?
דוידוביץ היה אחראי כמעט בלעדי על העכברים ביורקאפ.

צביקה וטפירו לסירוגין היו הפרשנים. דוידוביץ אחלה ממש. צביקה כפרשן לא מתאים לטעמי.

זהו שמעתי את דוידוביץ׳ במשחקי כדורגל ואני יודע שהוא גם בעניין של כדורסל. אז הגיוני. וואלה, גם אופציה לעתיד
אחדשיודע

הודעהעל ידי Mitelka » 27 אפריל 2023, 10:40

הוא מאוד נעול בצ'רלטון. קשה לי להאמין שיעבור את הכביש.

וכן הוא אחלה.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 10:46

אם יציעו לו מספיק כסף, יעבור גם יעבור
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אפריל 2023, 10:47

MTA2311 כתב:שדרן לא באמת בעיה למצוא, יש כמו מים ורסקין מוצה מזמן. זילברשטיין אחלה נגיד.

פרשן יותר בעייתי,לא כי שלח איזה עילוי, הוא מזעזע, פשוט כי פשוט אין היום פרשני כדורסל.

אבל גם שלח לא פרשן כדורסל. הוא סתם מקשקש. אז לפחות שיהיה מישהו משלנו
אחדשיודע

הודעהעל ידי JarJarBinx » 27 אפריל 2023, 11:26

לי הם לא כאלה מפריעים. לא מתלהמים יותר מדי, ומקשקשים במידה סבירה ולא יותר מדי.
יש גרועים מהם בהרבה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי עידן » 27 אפריל 2023, 11:40

JarJarBinx כתב:לי הם לא כאלה מפריעים. לא מתלהמים יותר מדי, ומקשקשים במידה סבירה ולא יותר מדי.
יש גרועים מהם בהרבה.

לגמרי. אני איתך.
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־27 אורחים