המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 06:15

יוני - ועדיין, כפי אומר היום אבי סגל, למכבי אין כסף להביא גם גארד ברמה של גורדון (שהוא ללא ספק פחות טוב מלנגפורד) וגם את פופס (שסביר להניח שהוא זול יותר ממאריץ או פרוביץ). כאן נשאלום שתי שאלות: איפה הכסף ולמה לבזבז כסף שחסר כל כך על גבוה חמישי (ג'יימס).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2012, 06:29

קודי כתב:יוני - ועדיין, כפי אומר היום אבי סגל, למכבי אין כסף להביא גם גארד ברמה של גורדון (שהוא ללא ספק פחות טוב מלנגפורד) וגם את פופס (שסביר להניח שהוא זול יותר ממאריץ או פרוביץ). כאן נשאלום שתי שאלות: איפה הכסף ולמה לבזבז כסף שחסר כל כך על גבוה חמישי (ג'יימס).

OK, אז שלא יביאו אותם, אני לא אבכה על זה יותר מדי (2 שחקנים שלא ממש מלהיבים אותי).

"איפה הכסף?" זאת שאלה מצויינת, אבל בחיים לא תקבל עליה תשובה, כי אפשר להמציא 1001 עניינין שעליהם הולכים הכספים (בעיקר כיסויי חובות וגרעונות).
אני לא בטוח שג'יימס יהיה סנטר שלישי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 13 יולי 2012, 06:37

jol9 כתב:
קודי כתב:יוני - ועדיין, כפי אומר היום אבי סגל, למכבי אין כסף להביא גם גארד ברמה של גורדון (שהוא ללא ספק פחות טוב מלנגפורד) וגם את פופס (שסביר להניח שהוא זול יותר ממאריץ או פרוביץ). כאן נשאלום שתי שאלות: איפה הכסף ולמה לבזבז כסף שחסר כל כך על גבוה חמישי (ג'יימס).

OK, אז שלא יביאו אותם, אני לא אבכה על זה יותר מדי (2 שחקנים שלא ממש מלהיבים אותי).

"איפה הכסף?" זאת שאלה מצויינת, אבל בחיים לא תקבל עליה תשובה, כי אפשר להמציא 1001 עניינין שעליהם הולכים הכספים (בעיקר כיסויי חובות וגרעונות).

אתה מפספס פה את הנקודה. זה שאתה לא מתרגש מהם מילא, אבל הנקודה היא שאפילו בשביל הצמד הנחמד הזה אין למכבי כסף. אז אפשר להוריד ציפיות שיגיעו "2 אסים" בדמותם של למשל פארגו ומאריץ'.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2012, 07:08

יש מצב להחזיר את אריאל מקדולנד מפרישה??
אני כבר מתחילה להתייאש.... :neutral
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Dperk » 13 יולי 2012, 07:10

חנו'ש כתב:יש מצב להחזיר את אריאל מקדולנד מפרישה??

בלאט אמר שהיקמן מזכיר את מקדונלד...
Dperk

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2012, 07:11

Dperk כתב:
חנו'ש כתב:יש מצב להחזיר את אריאל מקדולנד מפרישה??

בלאט אמר שהיקמן מזכיר את מקדונלד...

גם על וונטיגו קאמינגס אמרו שהוא מזכיר את מקדולנד.
אני מעדיפה כבר את המקור גם בגילו הנוכחי....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2012, 07:11

אלמוג כתב:
jol9 כתב:

אתה מפספס פה את הנקודה. זה שאתה לא מתרגש מהם מילא, אבל הנקודה היא שאפילו בשביל הצמד הנחמד הזה אין למכבי כסף. אז אפשר להוריד ציפיות שיגיעו "2 אסים" בדמותם של למשל פארגו ומאריץ'.

א - לי לא היו ציפיות כאלה מלכתחילה
ב - אם אלה הם האסים, אז אני מעדיף שני שחקנים אלמוניים שאולי ייתנו עונת פריצה
ג - אני לא לגמרי קונה את זה שלמכבי אין את הכסף להביא את שני אלה, או לפחות אחד מהם. מכבי כנראה לא מספיק רוצה אותם ובצדק
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2012, 07:20

jol9 כתב:
אלמוג כתב:
jol9 כתב:

א - לי לא היו ציפיות כאלה מלכתחילה
ב - אם אלה הם האסים, אז אני מעדיף שני שחקנים אלמוניים שאולי ייתנו עונת פריצה
ג - אני לא לגמרי קונה את זה שלמכבי אין את הכסף להביא את שני אלה, או לפחות אחד מהם. מכבי כנראה לא מספיק רוצה אותם ובצדק

מה זה כיסויי חובות גרעונות? הכסף על הזרים הקיקיוניים ועל פיני גרשון כבר היה אמור להיות משולם. אולי יש לנו איזה נזק על פוט. מנגד, מעל 20 מליון על מנויים, עוד כמה מליונים על חנות המזכרות ועל הספונסרים, מינוס חסכון השנה מטיסות מיותרות ללאשקו ונובו מסטו, ועכשיו תגידו לי לאן הולך הכסף של אחד מהמועדונים הרווחיים באירופה אם לא לכיס של פדרמן? שלא יספרו סיפורים, אין שום בעיה לשפוך עכשיו 5 מליון דולר על שני שחקנים טובים, כמו פארגו ובאראץ. כמו שציינתי קודם, נכון לרגע זה השחקנים בסגל עולים פחות מ-4 מליון דולר נטו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 07:22

יוני - אלה האסים כי אין אף אחד אחר בשוק שמכבי מסוגלת להחתים. אם אתה מאמין בקו אחורי שכולו הימורים, אז פעם תצליח בגדול ושלוש-ארבע פעמים לא תגיע לטופ 16.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 13 יולי 2012, 07:31

לא נראה לי שבלאט באמת רוצה את הקפיץ חסר האינטילגנציה פופס. אז סגל פשוט ניסה לצאת מזה בצורה מכובדת("מכבי לא יכולה להחתים את שניהם") נובמת.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 13 יולי 2012, 07:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי אלמוג » 13 יולי 2012, 07:32

קודי כתב:יוני - אלה האסים כי אין אף אחד אחר בשוק שמכבי מסוגלת להחתים. אם אתה מאמין בקו אחורי שכולו הימורים, אז פעם תצליח בגדול ושלוש-ארבע פעמים לא תגיע לטופ 16.

מתישהו זה יקרה(לא תעלה לטופ 16), זה יקרה שמכבי תדרדר בדרגים.
ואז אולי זו הדרך שההנהלה תאכל את הכאפה של החיים שלה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שחף » 13 יולי 2012, 07:35

חוץ מזה אפשר לסגור את הבסטה אם הנגר הזה מגיע לפה. כמו שאמרתי, זונת יוטיוב וסטטיסטיקות. לא נראה לי שמישהו בצוות המקצועי של מכבי התרשם יותר מידי ממנו.
שחף

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 08:10

Assaf M כתב:
שמואל1 כתב:טוב מאוד שג'יימס נשאר למכבי, וטיוס בסוף לא מגיע.
אני בכלל לא מחזיק מטיוס. הייתה לו עונה נחמדה באשדוד, וזהו. אני לא סבור שהוא מספיק טוב לרמות הגבוהות.
שון ג'יימס לעומת זאת כבר שנים נחשב לאחד הסנטרים הטובים בליגה הישראלית, ולקראת סוף עונת היורוליג גם הראה ניצוצות ודקות מצויינות בפלייאוף נגד פאו החזקה.

מסכים איתך לחלוטין שמואל לגביי ג'יימס.
ממה שאני יודע, במכבי בכלל לא התלהבו מטיוס והיה מצד מכבי אך ורק "גישושים" כאשר השחקן השתוקק לשחק במכבי, שלא התלהבה מהרעיון.

כל כך התלהב, שחתם בקנטו, אף אחד לא מתלהב היום לשחק במכבי(סליחה אף שחקן סביר שיש לו ביקוש מינימלי בקבוצות יורוליג), אם ניהול פדרמני, שדואג להכנס לקונפליקט אם כל שחקן, והנהלה שלא פןתחת כיס, ולא מוציאה שקל אחד לחרוג חלילה מהתקציב, אין סיבה שמשהו ימהר לחתום כאן, אם הניהול הזה גם מהשם הטוב של מכבי לא יישאר דבר, הניהול של מכבי מחפיר, אם רוצים להחתים את טיוס, המינימום זו הצעה הגיונית של 200K, מה שמקבל כאן כל בוגר ליגה, ואם לא רוצים שחקן, אז אין טעם להציעה לו דבר, כל העולם ידע שיש לטיוס הצעות כפולות כמעט מקבוצות אחרות, רק ההנהלה המטומטמת של מכבי סגרה עיניים והחליטה להציעה חוזה בדיחה, כן כאשר מצעים לשחקן חוזה הרבה יותר גבוהה, וכולם יודעים זאת, מדובר בחוזה בדיחה(זה נכון פי 1000 עבור שחקן שלא היה כאן עונה קום לכן), כל הצעה כזו, ודחייה מצד שחקנים מצחקים כמו טיוס, מורידה מהמונטין של מכבי. התנהלות בדיחה של המועדון, לא יודע היה אחראי על ניהל את המו"מ מול טיוס, אבל הוא לא חכם בלשון המעטה.
gandya

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 08:21

מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
מאז ההגרלה, כולם נרגעו ועכשיו הכל עובד על הילוך שני להגדרתו.

לא יכול להיות יותר נהדר מזה :insist

בכלל לא יפתיע אם זו האמת, למעשה פדרמן ירה לעצמו ברגל עונה שעברה, כאשר היו דיבורים על כך שמכבי נלחצו מאוד מההגרלה, ורק אז החתימו את פארמר.. מסתבר שקושי הבית בהחלט משפיעה על ההחלטות של ההנהלה, גם כן "ספורטיביות", חרא של התנהלות.
gandya

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־7 אורחים