המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:יוני - ועדיין, כפי אומר היום אבי סגל, למכבי אין כסף להביא גם גארד ברמה של גורדון (שהוא ללא ספק פחות טוב מלנגפורד) וגם את פופס (שסביר להניח שהוא זול יותר ממאריץ או פרוביץ). כאן נשאלום שתי שאלות: איפה הכסף ולמה לבזבז כסף שחסר כל כך על גבוה חמישי (ג'יימס).
jol9 כתב:קודי כתב:יוני - ועדיין, כפי אומר היום אבי סגל, למכבי אין כסף להביא גם גארד ברמה של גורדון (שהוא ללא ספק פחות טוב מלנגפורד) וגם את פופס (שסביר להניח שהוא זול יותר ממאריץ או פרוביץ). כאן נשאלום שתי שאלות: איפה הכסף ולמה לבזבז כסף שחסר כל כך על גבוה חמישי (ג'יימס).
OK, אז שלא יביאו אותם, אני לא אבכה על זה יותר מדי (2 שחקנים שלא ממש מלהיבים אותי).
"איפה הכסף?" זאת שאלה מצויינת, אבל בחיים לא תקבל עליה תשובה, כי אפשר להמציא 1001 עניינין שעליהם הולכים הכספים (בעיקר כיסויי חובות וגרעונות).
אני לא בטוח שג'יימס יהיה סנטר שלישי...
חנו'ש כתב:יש מצב להחזיר את אריאל מקדולנד מפרישה??
אני כבר מתחילה להתייאש....
Dperk כתב:חנו'ש כתב:יש מצב להחזיר את אריאל מקדולנד מפרישה??
אני כבר מתחילה להתייאש....
בלאט אמר שהיקמן מזכיר את מקדונלד...
אלמוג כתב:jol9 כתב:קודי כתב:יוני - ועדיין, כפי אומר היום אבי סגל, למכבי אין כסף להביא גם גארד ברמה של גורדון (שהוא ללא ספק פחות טוב מלנגפורד) וגם את פופס (שסביר להניח שהוא זול יותר ממאריץ או פרוביץ). כאן נשאלום שתי שאלות: איפה הכסף ולמה לבזבז כסף שחסר כל כך על גבוה חמישי (ג'יימס).
OK, אז שלא יביאו אותם, אני לא אבכה על זה יותר מדי (2 שחקנים שלא ממש מלהיבים אותי).
"איפה הכסף?" זאת שאלה מצויינת, אבל בחיים לא תקבל עליה תשובה, כי אפשר להמציא 1001 עניינין שעליהם הולכים הכספים (בעיקר כיסויי חובות וגרעונות).
אתה מפספס פה את הנקודה. זה שאתה לא מתרגש מהם מילא, אבל הנקודה היא שאפילו בשביל הצמד הנחמד הזה אין למכבי כסף. אז אפשר להוריד ציפיות שיגיעו "2 אסים" בדמותם של למשל פארגו ומאריץ'.
jol9 כתב:אלמוג כתב:jol9 כתב:קודי כתב:יוני - ועדיין, כפי אומר היום אבי סגל, למכבי אין כסף להביא גם גארד ברמה של גורדון (שהוא ללא ספק פחות טוב מלנגפורד) וגם את פופס (שסביר להניח שהוא זול יותר ממאריץ או פרוביץ). כאן נשאלום שתי שאלות: איפה הכסף ולמה לבזבז כסף שחסר כל כך על גבוה חמישי (ג'יימס).
אתה מפספס פה את הנקודה. זה שאתה לא מתרגש מהם מילא, אבל הנקודה היא שאפילו בשביל הצמד הנחמד הזה אין למכבי כסף. אז אפשר להוריד ציפיות שיגיעו "2 אסים" בדמותם של למשל פארגו ומאריץ'.
א - לי לא היו ציפיות כאלה מלכתחילה
ב - אם אלה הם האסים, אז אני מעדיף שני שחקנים אלמוניים שאולי ייתנו עונת פריצה
ג - אני לא לגמרי קונה את זה שלמכבי אין את הכסף להביא את שני אלה, או לפחות אחד מהם. מכבי כנראה לא מספיק רוצה אותם ובצדק
קודי כתב:יוני - אלה האסים כי אין אף אחד אחר בשוק שמכבי מסוגלת להחתים. אם אתה מאמין בקו אחורי שכולו הימורים, אז פעם תצליח בגדול ושלוש-ארבע פעמים לא תגיע לטופ 16.
Assaf M כתב:שמואל1 כתב:טוב מאוד שג'יימס נשאר למכבי, וטיוס בסוף לא מגיע.
אני בכלל לא מחזיק מטיוס. הייתה לו עונה נחמדה באשדוד, וזהו. אני לא סבור שהוא מספיק טוב לרמות הגבוהות.
שון ג'יימס לעומת זאת כבר שנים נחשב לאחד הסנטרים הטובים בליגה הישראלית, ולקראת סוף עונת היורוליג גם הראה ניצוצות ודקות מצויינות בפלייאוף נגד פאו החזקה.
מסכים איתך לחלוטין שמואל לגביי ג'יימס.
ממה שאני יודע, במכבי בכלל לא התלהבו מטיוס והיה מצד מכבי אך ורק "גישושים" כאשר השחקן השתוקק לשחק במכבי, שלא התלהבה מהרעיון.
מתAMסרת כתב:אלי סהר עכשיו בחדשות הספורט סיפר כי שוחח עם אחד מבכירי מכבי במשך כשעתיים היום, ולפי מה שנמסר לו מכבי היו לחוצים לפני 10 ימים.
מאז ההגרלה, כולם נרגעו ועכשיו הכל עובד על הילוך שני להגדרתו.
לא יכול להיות יותר נהדר מזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־7 אורחים