עידן כתב:A.Parker כתב:JarJarBinx כתב:יום של משחק, והת'רד של המשחק לא מגיע לשני עמודים, שמהם חצי זה כבר בכלל דיון על בלאט ומבנה הסגל של הקבוצה בכללי.
מראה לכולנו כמה מכבי לא רלוונטית לכלום, וזה עוד בפורום של אוהדי מכבי. העונה הזו מרסקת את מכבי לא רק כקבוצת כדורסל, אלא כגורם רלוונטי בשוק הפרסום/בידור/עסקים לשנים קדימה. כל מי שפה הגיע לכאן בגלל שכילד ראה את מכבי נלחמת ראש בראש עם צסקא וריאל, ולפני זה בבולוניה וטאו, ולפני זה יוגופלסטיקה ספליט וטרייסר מילאנו. המשחק הראשון שראיתי היה ההפסד בגמר למילאנו, עם ההחלקה של ג'מצ'י במהלך האחרון. היתי בן 9, ושם זה נדלק. מכבי בגמר גביע אירופה לאלופות, הולכת ראש בראש עם הגדולות ביבשת. ילד שבטעות נופל היום על משחק של מכבי, מה ישאיר אותו? מה יהפוך אותו לאוהד שיקנה כרטיס למשחק כשיגדל, או שלפחות ידליק טלוויזיה כשיש משחק? (ואז לא היו אלפי ערוצי תוכן ואינטרנט, אפילו לא היה ערוץ 2).
איזה עולב.
לפני עשור, אולי אפילו פחות, כל משחק פה היה נגמר ב-15 עמודים בערך, מתוכם כמה עוד לפני המשחק. בכלל הפורום שקק וכתבו והתעמקו בכל דבר שקורה בכדורסל. ההנהלה הנפלאה חירבה לחלוטין את החשק בהליך מתמשך.
זה אמנם נכון, אבל צריך לקחת בחשבון שזה גם בגלל שמדובר בפורום שזו צורת תקשורת מיושנת בלשון המעטה ולמעט יוצאי דופן כמו רוטר בארץ ורדיט בחו"ל, הפורומים די מתו.
בסושיאל אפשר עדיין לראות לא מעט פעילות ותגובות גולשים. האמת גם ברוטר יש עדיין לפעמים לא מעט תגובות כשפותחים נושא על מכבי.
אני די בטוח שרוב מוחלט מהגולשים מאותה תקופה היו כותבים כם היום אם מכבי היתה עדיין טובה. בעיני זה פחות עניין של המדיום.

