ליגת העל מחזור 18: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:05

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת העל מחזור 18: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:05

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 מרץ 2025, 01:40

מרסר כתב:
A.Parker כתב:
A.Parker כתב:בלאט וסורקין נוראיים
קטש צריך לנסות את שאיוק בארבע

עוד בסוף הרבע הראשון כתבתי. חבל שקטש כזה עקשן.

שאיוק מבוזבז מקבל פירורי דקות מאז שחתם במכבי, הוא שחקן טוב חבל שעודד מקובע בנוגע אליו, אני בטוח שאם הוא לא היה מוריד אותו לספסל מכבי היתה מנצחת, הוא השחקן אולי היחיד במכבי שהצליח לעצור את החדירות של הגארדים של הפועל וגם עשה כמה נקודות גדולות.

גם אם הוא היה נשאר על המגרש, יש לו בעיה של חוסר דומיננטיות בתוך השטף ההתקפי, כמעט לא סופרים אותו בתרגילים והוא נשאר בפינות.
וכשבלאט לא פוגע בכלום, ראנדולף לא מכניס את הזריקות הקשות שלו וסורקין מיידה כדורים ליציע - אי אפשר לנצח

אני לא מעודד מההפסד, אבל אני חושב שבהתחשב בנסיבות מכבי יצאה כאן בזול. זה באמת היה משחק מזעזע שנגמר בהפרש סביר פלוס
Gevaudan

הודעהעל ידי A.Parker » 03 מרץ 2025, 02:15

מרסר כתב:
A.Parker כתב:
מרסר כתב:
A.Parker כתב:האמת? מביך מאודדדד בשביל הפועל שהם ניצחו בצורה כל כך לא משכנעת מול חצי מכבי באחת העונות הגרועות שלה. גם החגיגות שלהם בסיום, גם של השחקנים, מעידות שהם עדיין מועדון קטן.

אמרתי לך הם לא קבוצה כזאת מחוברת אוסף שחקנים טובים אבל עם הרבה אגו ומאמן שקצת איבד מהקסם שהיה לו.

צודק. מאוד מביך לראות מה קבוצה שהשוקע בה כל כך הרבה כסף שווה בפועל. אגב, זה עדיין לא אומר שהם לא עדיפים עלינו.

יש להם בעיה בעמדה 1 רגלנד לא טוב ורק מדר מספק את הסחורה כול הריצה של מכבי היתה שהוא היה על הספסל גם בעמדה 3 יש שם בור גם בעמדה 2 יש רק את פוסטר שהוא לא חגיגה ובלייקני שחקן אנוכי, מכבי לדעתי עם יוקובאיטיס והורד עדיפה עליהם אבל כמו שאתה טוען כול משחק לגופו והם עדיין יכולים לנצח שוב את מכבי.

אל תגזים. הם עדיין משופעים בשחקנים מצויינים, שחלק לא קטן מהם עדיף בהרבה על שלנו, כולל בקו האחורי. הם פשוט בנויים בצורה שכל אחד דורך על השני ונוצרה קבוצה שפחות טובה מסך חלקיה.
A.Parker

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 מרץ 2025, 15:23

היתרון הדומיננטי היחידי שאני מוצא אצלם הוא בעומק הגארדים, ובפרט הישראלים.
היכולת להרים מהספסל את נועם יעקב, גיא פלטין ועוז בלייזר ועדיין לשחק על המגרש עם גינת, טימור ומדר זה כוח שאין ממש למכבי.

מצד שני אני מעדיף את הורד על פני בינגהאם, את סורקין על פני גינת, ואני לא מתרשם שמוטלי אבסולוטית טוב מריברו בליגה.
לא מבחינת הדומיננטיות בצבע וגם לא מבחינת המספרים. לא בדקתי אבל התחושה אומרת שהם חולקים מספרים דומים.

בקצב הסגלים הנוכחי, כשהם בסגל מלא ומכבי בסגל מלא, אני חושב שאנחנו עדיפים.
Gevaudan

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2025, 15:43

Gevaudan כתב:היתרון הדומיננטי היחידי שאני מוצא אצלם הוא בעומק הגארדים, ובפרט הישראלים.
היכולת להרים מהספסל את נועם יעקב, גיא פלטין ועוז בלייזר ועדיין לשחק על המגרש עם גינת, טימור ומדר זה כוח שאין ממש למכבי.

מצד שני אני מעדיף את הורד על פני בינגהאם, את סורקין על פני גינת, ואני לא מתרשם שמוטלי אבסולוטית טוב מריברו בליגה.
לא מבחינת הדומיננטיות בצבע וגם לא מבחינת המספרים. לא בדקתי אבל התחושה אומרת שהם חולקים מספרים דומים.

בקצב הסגלים הנוכחי, כשהם בסגל מלא ומכבי בסגל מלא, אני חושב שאנחנו עדיפים.

עצם הדיון מראה כמה המצב של המועדון בקנטים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־29 אורחים