A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:גיא כתב:אני אוהב את שאיוק. זה שחקן עם יכולות אקסטרה, גם חדירה, גם שלשות. שחקן מעניין.
מבחינתי אין בעיה, אבל שיילך להיות מעניין בקבוצה אחרת
דווקא שאיוק שחקן שכן יש לו אפסייד לדעתי. הוא לא יהפוף לאיזה שחקן גדול, אבל בהחלט יכול להיות רול פלייר או אפילו שחקן חמישיה ככינור שלישי/רביעי. הוא חזק, אמנם לא יציב הגנתית אבל יכול להפוך לשומר טוב, וקלעי גדול. לדעתי קטש לא מנצל אותו מספיק, וגם הדברי האחרון היתה הפעם היחידה שהוא נתן לו קצת דקות בעמדה 4. אני לא אומר שצריך להשאיר אותו, אבל הוא כן שחקן סביר פלוס וסימן שאלה בעיני.
הוא יכול להיות אחלה שחקן לקבוצת יורוקאפ. במכבי הענייה הוא בטח לא יכול להיות כי זה אומר שהוא יבוא על חשבון זר אחר.
אם היינו עשירים ועם תקציב בלתי מוגבל ל-9 זרים כש-8 מתוכם בכירים, אז אפשר היה לשקול אותו כזר 9. זה לא המצב.
אני חושב שאתה מגזים. בעיני הוא שחקן יורוליג ויכול להיות זר 7-8 במכבי, השאלה רק כמה בכירים השחקנים שלפניו ואיזה חתיכה בפאזל הוא משלים.
אין במכבי אפילו 8 זרים בסה"כ העונה, שלא לדבר על "בכירים".
כמו שאמרתי, אני מתייחס למצב של מכבי הנוכחית. והמצב של מכבי הנוכחית שמאפשר במקרה הטוב 8 זרים לא יכול להרשות לעצמו להשאיר זרים כאלו. צריך זרים בכירים מוכחים+הימורים ולהתפלל שנפגע בכל ההימורים כי זו הדרך היחידה של מכבי הנוכחית להצליח.
הסיכוי לכך כמובן קלוש אבל זו כבר בעיה אחרת שלא תשתנה עד שההנהלה פה לא תתחלף. אם תשאיר זרים בינוניים אז הסיכוי כבר אפס.