פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמי: גימי קלארק חתם במכבי

19 פברואר 2025, 21:35

אחלה שחקן קלארק. בעונת כדורסל מכבי השחונה והשכונה הזו, לפחות המלפפונים (החלק האהוב עלי בשנת כדורסל) החזיקו עד פברואר

20 פברואר 2025, 00:03

20 פברואר 2025, 01:01

BIG sofo כתב:

אפילו בסרטון ההיילייטס הזה הוא לא מרשים אותי יותר מדי. שחקן נחמד, אבל לא שווה את הכסף לדעתי. אבל אני יכול לטעות.

21 פברואר 2025, 16:48

תמונה

21 פברואר 2025, 16:54

felix_r כתב:
BIG sofo כתב:

אפילו בסרטון ההיילייטס הזה הוא לא מרשים אותי יותר מדי. שחקן נחמד, אבל לא שווה את הכסף לדעתי. אבל אני יכול לטעות.

החסרונות שלו זו הקליעה שספק אם תשתפר בגיל 25
והיחס אסיסטים איבודים, שזה משהו שיכול להשתפר עם סגל טוב יותר סביבו
מעבר לזה הוא נראה שחקן סופר מסקרן

21 פברואר 2025, 23:17

שועל כתב:תמונה

חח יפה

24 פברואר 2025, 17:35

ירשם לדרבי? שאלה מעניינית. נראה לי שכן כי רוקאס סוחב פציעה.

24 פברואר 2025, 18:55

Mitelka כתב:ירשם לדרבי? שאלה מעניינית. נראה לי שכן כי רוקאס סוחב פציעה.

לדעתי במשחקים המכריעים של העונה בישראל חמישיית הזרים צריכה להיות, קלארק יוקו רנדולף הורד וריברו.

28 פברואר 2025, 01:04

יופי של הופעת בכורה!

28 פברואר 2025, 03:23

הראה סבלנות בניהול ההתקפה אבל הביא איתו למשחק הראשון דפוסים שאני מקווה שלא יחזרו הלאה.
פאסיביות בתקיפת הצבע, יותר מדי הקפצות שעלו לו באיבודים (סיים עם 6 איבודים) ומעין נונשאלנט בהחזקת הכדור.

שיבוא יותר אגרסיבי, ואם ידע להדביק שלשה או שתיים בדרך, מכבי הרוויחה קומבו אתלט שיודע לנהל התקפה.

28 פברואר 2025, 03:54

Gevaudan כתב:הראה סבלנות בניהול ההתקפה אבל הביא איתו למשחק הראשון דפוסים שאני מקווה שלא יחזרו הלאה.
פאסיביות בתקיפת הצבע, יותר מדי הקפצות שעלו לו באיבודים (סיים עם 6 איבודים) ומעין נונשאלנט בהחזקת הכדור.

שיבוא יותר אגרסיבי, ואם ידע להדביק שלשה או שתיים בדרך, מכבי הרוויחה קומבו אתלט שיודע לנהל התקפה.

הבן אדם שיחק לראשונה, כרכז המוביל, ועוד בהרכב חסר ללא 3 שחקני חמישיה. לא מבין איך אפשר לבוא בטענות כלפיו. אגה, חלק מהאיבודים נבעו מהשחקנים שלא היו מוכנים למסירות הטובות שלו (ריברו למשל).

28 פברואר 2025, 06:17

בתי הקברות מלאים בשחקנים שנתנו הופעות בכורה מדהימות במכבי

28 פברואר 2025, 10:00

MTA2311 כתב:בתי הקברות מלאים בשחקנים שנתנו הופעות בכורה מדהימות במכבי

נכון ובכול זאת את קלארק חלקנו מכירים כבר מהליגה הישראלית והוא שחקן טוב, ובשונה למשל ממקרה סייבן לי הוא גם מתאמן עם הקבוצה ולדעתי זה רק ילך וישתפר מבחינתו.

28 פברואר 2025, 10:18

MTA2311 כתב:בתי הקברות מלאים בשחקנים שנתנו הופעות בכורה מדהימות במכבי
יש שחקן אחד שאפשר בכלל להשוות אותו לקלארק. יש שחקן אחד בהיסטוריה של מכבי (תכלס אם תכופף את היד שלי אז גם וויל ביינום יכול לענות להגדרה כי מה זה שבועיים בנ.ב.א) שיכול לקבל השוואה אליו וגם לו הייתה עונה שלמה של כדורסל מקצועני בהשוואה לקלארק. קוראים לו ג'רמי פארגו ואחרי שלא נבחר בדראפט התחיל קריירה מקצוענית בגליל, עונה אחת, וההמשך נראה לי אתה תזכור לבד.

ג'ימי קלארק משחק כדורסל מקצועני חמישה חודשים. עם כל הכבוד לתארים האישיים במכללות, זה בסך הכל חמישה חודשים שהוא משחק מול שחקנים מעל גיל 22. זה מאוד מאוד מרשים בכל קנה מידה ואחרי 2-3 משחקים בהרצליה כאחד שיושב ביציע די הייתי בהלם ואמרתי את זה גם פה שזה חריג מאוד איך שהוא משחק בעונה הראשונה שלו בכדורסל מקצועני.

לא יודע איך הקריירה שלו *במכבי* תראה. זה גם הרבה תלוי במכבי. יודע שהוא שחקן כדורסל שהולך לעשות אחלה קריירה באירופה. וכן, בהחלט גם ביורוליג. אין לי ספק בזה. האם זה יגמר סטייל פרנסיסקו כוכב בקבוצה כמו ז'לגירס או ברכז מוביל באלופת אירופה? אין לי מושג. אבל קשה לי לראות את הדבר הזה מתרסק למחוזות עוד שחקן שמסותבב בקבוצות באירופה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

27 אפריל 2025, 18:27

מכבי מעדכנת: ג'ימי קלארק, שנפצע בקרסול במשחק הליגה האחרון, חזר לאימונים ויהיה כשיר לפלייאוף.

27 אפריל 2025, 20:20

מרסר כתב:מכבי מעדכנת: ג'ימי קלארק, שנפצע בקרסול במשחק הליגה האחרון, חזר לאימונים ויהיה כשיר לפלייאוף.

בשורות טובות

27 אפריל 2025, 20:42

מרסר כתב:מכבי מעדכנת: ג'ימי קלארק, שנפצע בקרסול במשחק הליגה האחרון, חזר לאימונים ויהיה כשיר לפלייאוף.

נכנסתי עם חשש, חשבתי גמר את העונה :)
פרסם תגובה