המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רנדי וייט כתב:ג"ייק כהן לא צריך לקבל דקות. פעם היה חלש בהגנה עכשיו גם בהתקפה הוא נזק
מרסר כתב:רנדי וייט כתב:ג"ייק כהן לא צריך לקבל דקות. פעם היה חלש בהגנה עכשיו גם בהתקפה הוא נזק
דווקא במשחק 2 הוא היה טוב.
A.Parker כתב:בלאט זרק וקלע זריקה ל-2
Avi1508 כתב:אם למישהו יש איך להגיע לגור שלף אז אני אשמח שהוא ימסור לו שהוא מתבלבל עם הכדורגל
בכדורגל קיים חוק היתרון ושופט יכול לא לשרוק לעבירה ולתת יתרון לעומת זאת בכדורסל ברגע שששחקן עושה עבירה השופט צריך לשרוק וזה לא נתון לשיקול דעתו, נמאס כבר מהחפירות שלו על הנושא
Avi1508 כתב:הזוי שכרגע החצי גמר מתוכנן לעוד שבועיים
Avi1508 כתב:אם למישהו יש איך להגיע לגור שלף אז אני אשמח שהוא ימסור לו שהוא מתבלבל עם הכדורגל
בכדורגל קיים חוק היתרון ושופט יכול לא לשרוק לעבירה ולתת יתרון לעומת זאת בכדורסל ברגע שששחקן עושה עבירה השופט צריך לשרוק וזה לא נתון לשיקול דעתו, נמאס כבר מהחפירות שלו על הנושא
מרסר כתב:מכבי בחצי הגמר, שם תפגוש את חולון או הרצליה, הסדרה שם נמצאת במצב של 1-2 לחולון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־25 אורחים